|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Dizi ve Filmleri |
| Yazar |
Mesaj |
usta33
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Mar-2009 / 19:30 Mesaj konusu: [film özet] Esrarlı gözler |
|
|
evet arkadaslar dün filmi izledim merak edenler için kısaca yorumlamaya çalısayım.ilk basta filme baslarken bu film müslüm babcılara ve müslüm gürsese itafen hazırlnmıstır diye bir yazı geçiyor.
ilk bastta sunu söyliyim filmin müslüm gürsesin hayatını anlattığı yok sadece müslüm gürsese hayran bir gencin hazırladığı demo cd sini babaya ulastırma yollarını konu alıyor.fakat şöyle birseyde var bu gencin yasam hikayesindede babanın yasam hikayesiyle benzerlikler var.şöyleki
-genvin abisinin öldürülmesi.annesinin babası tarafından öldürülüp babasının yıllarca hapiste yatıp sonra hapisten çıktıktan sonra gelip kahve işletmesi
-gencin bir saz evinde kursa gitmesi
-gencin bir trafik kazası geçirip alnında parçalanmalar olup platin takılması
bilindiği gibi bunlar hep babanın hayatındada olmus seyler.filmde babanın haydar haydar-kim demişki aşk yalan -ve diğerini anımsıyamadım galiba yalan dünya idi.. sadece bu üç eseri okundu.filmin sonundada bir genç tarafından esrarlı gözler diye bi rap tarsında bi sarkı okundu.yani müslüm gürsesin esrarlı gözler sarkısındna eser yoktu filmin sonunda babadan bi sarkıyal bitseydi daha etkileyici olurdu fakat rap sarkıyı tecih etmişler
filmde babada bikaç sahnde rol aldı.ve sasırdın yanılmıyposam seslendirmeyi kendisi yapmıs garip bir tonlamayla.
fildeki müslüm gürses hayranının içikici piskopar esrarcı ve hapçı olarak tanıtılmısrtı .buda eleştireceğim noktaydı içkiici olarak tamamda hapçı esrarcı bilmiyorum aşırıya kaçılmıs.
ayyrıca film alibey köyde çekilmiş arif sağ ve tolga sağ filme destek verenler arasında.sıradan vir filmdi diyevbilirim nbe ço9k kötü ne çok güzel müslüm gürses sarkısıyla film bitseydi daha güzel olurdu
yanılmıyosam 5 yıl önce idi bulut arasın oynadığı bir film vardı köçek diye izleyenleriniz olmustur ona benzer bir film ondan müslüm gürses hayranının babası vemsülüm gürses arasında kalmasını konu edinmişti.
_________________ gönlünüz gönlümüzdür |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Mar-2009 / 19:36 Mesaj konusu: Re: esrarlı gözler film özeti |
|
|
ben izlemedim ama sen beğenmemişsin sanırım barış,bendeses getiren bir film bekliyodum açıkçası,izlemedende fazla yorum yapmak istemiyorum şimdi emeğine sağlık karedeşim
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
usta33
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Mar-2009 / 19:51 Mesaj konusu: Re: esrarlı gözler film özeti |
|
|
beğenmedim değilde yani müğslüm gürses hayranını hapçı olarak lanse edilmesi.müslüm gürsesin ulasılmaz biri olarka gösterilemsi ve film sonunda müslüm gürses sarkısıyla bitmesini beklerken bi rap sarkıyla birmesi bunlar kalıma takılan seyler
ayrıca demşin söylemeyi unutuum babnın çekimi olduğu sahnele elenor müzik firmasında çekilmiş. bilidğim kadarıyla baba elenor firmasından olaylı sekilde ayrılmıstı. bunada sasırdım ayrıca
_________________ gönlünüz gönlümüzdür |
|
|
|
 |
ADANALl
Aktif Üye

|
|
|
|
 |
Muslumcopath
Üye

|
Tarih: 08-Mar-2009 / 21:06 Mesaj konusu: Re: esrarlı gözler film özeti |
|
|
Bu Bilgileri Paylaştıınız İçin Teşekkürler..Az da Olsa Anlayabildik Konusunu..İzleme Fırsatımız Olur Umarım En Kısa Zamanda...
|
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Mar-2009 / 22:23 Mesaj konusu: Re: esrarlı gözler film özeti |
|
|
bakın arkadaşlar bundan 20 sene önce babayı ancak rüyanızda görürdünüz sanırım o dönemi işlemişler artı babayla ilgili bir çok şey gizemliydi özel tv ve radyolarla birlikte bu Es*** perdesi aralandı hatta babayla ilgili bir çok şehir efsanesi dolanıyordu dillerde
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 08-Mar-2009 / 22:37 Mesaj konusu: Re: esrarlı gözler film özeti |
|
|
eyw kardeş
vay be Baba ya bakın Helal olsun eskileri aratmıyo
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |