Tarih: 09-Tem-2007 / 15:19 Mesaj konusu: 3. Ankara Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yorumlar
24 Haziran 2007'de ki 3. Ankara buluşmamızın duyurusu geç olmasına rağmen benimde katıldığım buluşmada güzel görüntüler vardı.
Sitemizde sohbet ettiğimiz arkadaşlarla reelde tanışma imkanı bulduk, sohbetler ettik İstanbuldan katılan arkadaşlarımız vardı.
Tarih: 09-Tem-2007 / 16:28 Mesaj konusu: Re: 3. Ankara Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yorumlar
valla ne diyim çok güzel keşke bende orda olabilseydim...harika, mükemmel
herkesin emeğine sağlık
saygılar
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir.
Tarih: 09-Tem-2007 / 17:36 Mesaj konusu: Re: 3. Ankara Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yorumlar
arakadaslar şimdi linkten videonuzu izledim.aranzıda olmak isterdim ama iş dolayısı ile pek bu mümkün olmuyo.oraya giden bütün arkadaslarımı kutluyorum.ağustos sonu eylül başı gibi ankarada olucağım.ve ankaradaki müslümcü kardeslerimle görüşmek ziyaret etmek bi çaylarını içmrk isteriim.çayın yanbuındaki simiitlerde benden:)
Tarih: 09-Tem-2007 / 20:20 Mesaj konusu: Re: 3. Ankara Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yorumlar
saglık olsun gelemedık goremedık zaten fotograflarda bellı hep on sıradalar arkadaslar kahramanlar gıbı hep onde gozukuyolar bızler alt tabakayız yaa selam olsun herkese anladılar onlar hayal_prensı yanı onlar muslumcude bız deyıl ole gozukuyo bu foto kalkmadıkca ben babanın sıtesıne yanı bızım sıteye gırmem benım kanaatım bu arkadasların adına konusamam allaha emanet olun
Tarih: 09-Tem-2007 / 21:19 Mesaj konusu: Yanıt: Re: 3. Ankara Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yoru
muslum_5454 demiş ki:
saglık olsun gelemedık goremedık zaten fotograflarda bellı hep on sıradalar arkadaslar kahramanlar gıbı hep onde gozukuyolar bızler alt tabakayız yaa selam olsun herkese anladılar onlar hayal_prensı yanı onlar muslumcude bız deyıl ole gozukuyo bu foto kalkmadıkca ben babanın sıtesıne yanı bızım sıteye gırmem benım kanaatım bu arkadasların adına konusamam allaha emanet olun
Kardeş ne demek alt tabaka üst tabaka?
Muslumcu.com'da Yok öyle birşey!
Hiçbir zaman olmadı şimdide yok gelecekte de olmayacak.
Gelip görecektin arkadaşım, siteyi takip etseydin 3-4 gün önceden duyuruldu, Murat kardeşim radyoda anons etti, "Tüm Müslümcü Kardeşlerimiz Davetlidir" dedik!
Burada alt tabaka üst tabaka yerine ABİ & KARDEŞLİK ilişkisi vardır, Buluşmamızda yaşını aşmış abilerimizde vardı sevdiğimiz kardeşlerimizde, düşüncen çok yanlış.
yusufum68 demiş ki:
ilk ikisinde bulunduk ama 3.de bulunamadık.Tertipleyen ve uzak yakın demeden orada bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Yusuf abicim çok büyük şanssızlık tv'lere çıkarıcaktık seni .
İnş. sonraki buluşmalarımıza...
Tarih: 09-Tem-2007 / 21:40 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: 3. Ankara Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve
valla aynı sekılde bende yanınızda olmak ısterdım ama olsun sız hepimizin yerıne gıtmıs oldunuz neyse ins ii eylenmışsınızdır.herkesın emegıne ellerıne sağlık dıyelım
_________________ siz conconlu sözlerle biz esrarlı gözlerle büyüdük!!!
Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
Tarih: 10-Tem-2007 / 01:36 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: 3. Ankara Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve
bilal kardeşimi kutluyorum fanatik bir muslumcu olarak buluşmalarınıza katılamıyor olsamda elbet kader birgün sizlerle tanıstırma fırsatı verir...showtv de haberleri izlediğimde zaten anlamıştım rahmi abi ordaydı tanıdım ve büyük bir gurur yaşadım muslum babamıza olan sevgimizi duyurmaya vesile olan arkadasları gördüm hepsiniz gönlullerindeki güzelliği gördüm kelimelere sığmasada emeği gecen tüm müslümcü arkadaslara tşk ederiz ben müslüm baba dinlıyorum kimene diyorum...Her şey gönlünüzce olsun saygılar....
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
Tarih: 10-Tem-2007 / 01:45 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: 3. Ankara Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve
buluşmamız gerçekten çok keyifli geçti buluşmayı 3 gün öncesi anosta bulunmuştum ve forumlarada açtık
ben özellikle şu konuya deyinmek istedim
ankaralı abilerimiz kardeşlerimizin misafir perverliği çok güzeldi sanki herkes birbirini yıllardır tanıyormuş gibiydi
organize eden MEHMET ÇELİKLER abimize sevgilerimi sunuyorum
Tarih: 10-Tem-2007 / 02:16 Mesaj konusu: Yanıt: Re: 3. Ankara Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yoru
usta33 demiş ki:
arakadaslar şimdi linkten videonuzu izledim.aranzıda olmak isterdim ama iş dolayısı ile pek bu mümkün olmuyo.oraya giden bütün arkadaslarımı kutluyorum.ağustos sonu eylül başı gibi ankarada olucağım.ve ankaradaki müslümcü kardeslerimle görüşmek ziyaret etmek bi çaylarını içmrk isteriim.çayın yanbuındaki simiitlerde benden:)
kardeş bekleriz çaylarda simitlerde ev sahibinden ama.
buluşmaya katılan bütün kardeşlerime tekrar teşekkürler ediyorum.kilometrelerce yolu aşıp gelmek gerçekten övgüye değer.
Tarih: 10-Tem-2007 / 03:14 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: 3. Ankara Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve
çok güzel valla hele gamze ablam ne güzel çıkmış resimlerde murat kardeşim teknik mehmet dayı taruz abi ne bilim rahmi abi hepsi çok qüzL yürekli insanlar..bidahaki buluşmada bende olacam insallah..
Tarih: 10-Tem-2007 / 03:31 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: 3. Ankara Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve
hayatımın en güzel günlerinden biriydi..ist dönünce kendimize gelemedik.baydamarersin murat kardesimle hergün konustuk..orada 10 kişi degilde sanki 10 bin kişiydik.gelemeyen arkadasların canları sagolsun.yüregimizdeydi herkes.herkese sonsuz tesekkür ederim.özellikle mehmet çelikler abimize. bu arada rahmi yediğimiz kirazlar süperdi.tadı hala damagımda ihi ihi..cok sagol..herkese saygılar sevgiler. :d :d
Tarih: 10-Tem-2007 / 03:36 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: 3. Ankara Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve
gerçekten çok güzel sesimizi bi şekilde duyurmak kendimizi ifade etmek güzel türkiye önünde. bende olmak isterdim ama en az sizler kadar mutluyum sizi orda görmek güzel .