|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 06-Oca-2005 / 04:23 Mesaj konusu: Müslümcülere Göre Herkes Zalim |
|
|
Arkadaşlar eski sitemizdede açmak istmiştim bu bölümü, fakat site düzenlemelerinden bir türlü elim değmedi. Elimde bulunan gazete nushalarını yayınlıyorum. Buyrun metni olduğu gibi yazdım. Hitap edilen kesim biz Müslüm gürses hayranları. Yorumlamakta bize düşer:
HAYAT onları hiçbir zaman mutlu etmeyecektir. Ama onlar bu yaşamda yine de yaşamaya çalışacak, ufak tefek umutlarla kendilerini avutacaklardır. Bununla birlikte bildikleri çok önemli bir şey vardır. Hayat da sevgili gibi güzelliğine ve çekiciliğine kapılacak birşey değildir. Dünyada tanımlanan kadın gibi 'zalim' olarak kodlanmıştır. Kendisini kullanan bir kadın, kendisini sömüren herhangi bir 'üst' sınıf insanından farklı değildir. Biri maddi alanını, öbürü manevi alanını kullanmakta ve onu tüketmektedir. Sistem içindeki çaresizlik aynen aşk acısında da aynıdır.
MÜSLÜMCÜLER kendilerine anlam dünyası oluşturmuşlardı. Buradaki belirleyici temalar 'aşk' ve 'isyan' dı. İnsan sınıfsal bir direnişten çok bireysel bir isyan ifade ediyordu. Bazen Tanrı'ya bazende insanlara isyan eden bu anlayış, toplumsal hayatın çıkmazındaki insanın yaşamını algılayıp kurgulamasının sonucundaki bir ifadeden başka birşey değildir.
Gazete: Bilinmiyor
Tarih: 200?
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
En son Admin tarafından 10-Mar-2005 / 00:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
 |
|
|
ESRAR-Perdesi
Aktif Üye

Kayıt: Dec 26, 2004 Mesajlar: 246 Nereden: DerinLerdeN (41)
|
Tarih: 06-Oca-2005 / 17:58 Mesaj konusu: Müslümcüler |
|
|
Haber ne derse desin ben bu zamana kadar kendisini bilgili,görgülü
zanneden ilerici aydın maskesi taşıyan budalalardan hiç bir iyilik veya yardım görmedim...Benim her zaman hayattaki tek destekçim onların aşağılamaya çalıştığı ve onlar tarafından ne yazıkki değeri anlaşılamayan çevremdeki müslüm gürses veya başka baba sanatçıyı dinleyen kardeşlerimdi...onlarla ağladım onlarla güldüm...Son sözüm : Kim ne derse desin...Babaya selam...desteğe devam..! 
_________________ en güzel gözler...
esrarlı gözler...!
esrarlı gözler
yalnız seni özler.... |
|
|
|
 |
MazidenBiri
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Oca-2005 / 23:16 Mesaj konusu: No Yorum Yes Damar ;) |
|
|
Yorum Yok..
Emme..
Ben müslüm gürses'i dinlediğim zaman müthiş keyif ve haz duyuyorum..
|
|
|
|
 |
KILIK
SüperAktif Üye

|
Tarih: 08-Oca-2005 / 02:32 Mesaj konusu: |
|
|
bunu yazan ileri zekalı resmen kelime oyunu yapmış. bi kere şuna bi dikkat çekelim. MÜSLÜM GÜRSES şarkılarının %30 hayata isyan %50 sevgiliye isyandır. peki sevgiliye bir insan niye isyaneder. neden ona ey zalim nereden sevdim o zalimi zalimsin yar der. karşıusındakini ilk başta çok sevmiştir. ama çok. onun içibn yıllarını vermiştir.ömrünü vermiştir. ama karşısındaki bazen kıymet bilmiş bazende bilmemiştir.
şimdi sorarım bunu yazan ileri zekalıya ;sen git şimdi birini sev bakalım. ama can-ı gönülden kalpten . bakalım ne kadar dayanabileceksin sana karşılık vermemesine . seni gece gündüz içirmesine. . ve sonunda herşey canına tak ettiğinde senin sevginin karşılığını vermeyene senin yıllarını yiyip bitirene ne dersin. ZALİM Mİ? yoksa CANIM HAYATIMMI. canım hayatım dediğin insan zaten senin canını hayatını bitirmiş.sen daha hangi CAN VE HAYATTAN bahsediyorsun sivri zekaaa.....
ayrıca bunu neye dayanarak ta söylüyorlar. diğer arabeskçilerdede sevgiliye sitem isyan şarkıları var. neye dayanarak yazıyorsun be sivri zekalı....
_________________ ellerimde sıcaklığn
saçlarımda baharların
yüreğinde umutlarım
gözlerinde gözlerim,,
gözlerimde gözlerin kalmış...
hepp sende kalmış.. |
|
|
|
 |
MazidenBiri
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Oca-2005 / 20:36 Mesaj konusu: |
|
|
| KILIK demiş ki: | bunu yazan ileri zekalı resmen kelime oyunu yapmış. bi kere şuna bi dikkat çekelim. MÜSLÜM GÜRSES şarkılarının %30 hayata isyan %50 sevgiliye isyandır. peki sevgiliye bir insan niye isyaneder. neden ona ey zalim nereden sevdim o zalimi zalimsin yar der. karşıusındakini ilk başta çok sevmiştir. ama çok. onun içibn yıllarını vermiştir.ömrünü vermiştir. ama karşısındaki bazen kıymet bilmiş bazende bilmemiştir.
şimdi sorarım bunu yazan ileri zekalıya ;sen git şimdi birini sev bakalım. ama can-ı gönülden kalpten . bakalım ne kadar dayanabileceksin sana karşılık vermemesine . seni gece gündüz içirmesine. . ve sonunda herşey canına tak ettiğinde senin sevginin karşılığını vermeyene senin yıllarını yiyip bitirene ne dersin. ZALİM Mİ? yoksa CANIM HAYATIMMI. canım hayatım dediğin insan zaten senin canını hayatını bitirmiş.sen daha hangi CAN VE HAYATTAN bahsediyorsun sivri zekaaa.....
ayrıca bunu neye dayanarak ta söylüyorlar. diğer arabeskçilerdede sevgiliye sitem isyan şarkıları var. neye dayanarak yazıyorsun be sivri zekalı.... | Helal sana KILIK Cok harika sözler söylemişsin Tebrik ediyorum seni..
Ayrıca Tşk ediyorum...
|
|
|
|
 |
KILIK
SüperAktif Üye

|
Tarih: 09-Oca-2005 / 02:55 Mesaj konusu: |
|
|
ben sana teşekkür ederim sevgili kardeşim. ömemli değil. bence sadece o sivri zekalının görmediği gerçekler bunlar..
ayrıca MÜSLÜMCESİNE seni uyarıyorum kardeş. bu şekilde bir yazı yazman bence çok yersiz. yapma sevgili kardeşim. ne olue diyorum bak ne olur bu şekilde yapma. böyle sözler sarf etme . isyankar olmasına bende isyankarım. ama senin gibi değil. neyin peşindesin ve neden böyle yapıyorsun. derdin neki bu kadar isyan ediyorsun. kendini JİLETliyorsun. bana özelden mesaj at. ama bunları açıkla..
bizde müslüm gürses hayranıyız delisiyiz manyağıyız. ama bu kadar isyan etmek ilk başta bizim gönlümüze sonrada etrafımızdaki insanlara zarar verir. unutma.....
saçlarımda baharların
yüreğinde umutlarım
gözlerinde gözlerim,,
hepp sende kalmış.. |
|
|
|
 |
Raiden
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 09-Oca-2005 / 07:38 Mesaj konusu: |
|
|
tek kelime bu adam arabesk nedir bilmiyor ve arabesk kültürünüde öğretmek lazım derimm 
|
|
|
|
 |
MazidenBiri
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Oca-2005 / 08:58 Mesaj konusu: Nerde formcular |
|
|
Arkadaşlar bakıyorum bu bölüme göz atan kimse yok Ama şarkı isteme şarkı indirme bölümüne göz atan ve mesaj atanda cok..
Bu forumu lütfen dolduralım..
Fikirlerinizi düşüncelerini paylaşın lütfen.
Sensiz Geceler Ah O Geceler
_________________ Müslümcü`yü Severim; Müslüm Gürses`ten Ötürü .. |
|
|
|
 |
KILIK
SüperAktif Üye

|
Tarih: 10-Oca-2005 / 20:13 Mesaj konusu: |
|
|
mazidenbiri kardeşim doğru söylüyor. bırakın şiirleri şarkıları asıl bu şekilde fikir belirtecek bize bişleylr kazandıracak konulara b bakın. bu konu hakkıda kimsennin hiçm fikr yok . kimse hiçmi bişeyler yazamı8yor. lütfen bu konulara gelin. hepimiz onun baba olduğunu kral olduğunu bliyoruz. ama onun hakkında iddaa edilenler onun hakkında söylenmiş bu şekilde saçma şeyler de var. bunun çinde bi düşünceniz olsun. sadece müzik dinlemeyin......
saçlarımda baharların
yüreğinde umutlarım
gözlerinde gözlerim,,
hepp sende kalmış.. |
|
|
|
 |
KILIK
SüperAktif Üye

|
Tarih: 13-Oca-2005 / 02:45 Mesaj konusu: |
|
|
ya arkadaşlarne olur bu konuyada biraz duyarlı olalım. herkes ayrı bir konu açmaktansa birazda bu konu için bişeyler yazalım..
saçlarımda baharların
yüreğinde umutlarım
gözlerinde gözlerim,,
hepp sende kalmış.. |
|
|
|
 |
derbeder44
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Oca-2005 / 06:56 Mesaj konusu: |
|
|
basında her zaman böle şeyler çıkıyo malesef toplumdada bu böyle müslümcüler nedense zayıf insan olarak değerlendiriliyor böyle geniş bir hayran kitlesine sahip kaç kişi var bi anlasalar zaten böyle konuşmaazlar hiç bir şey bizi yıldırmamalı biz bu şekilde hep bir arada olduktan sonra hiç bişey bizi yıkamaz...
_________________ Ummazd?m bu kadar zalimli?ini,
Bo?yere yanm???m y?llardan beri.
Demekki yalanm?? sevdi?in beni.
Bir damla gözya?? DE?MEZM?? SANA... |
|
|
|
 |
jesus1
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 17-Oca-2005 / 07:17 Mesaj konusu: |
|
|
Baba nın kıymeti anlaşılacak ama geç olucak.Yıllar evvel yorumladığı parçaları şimdiki sözde sanatçılar daha yeni yeni bu parçaları keşfediyor.Bende diyorumki:Günaydın.Babanın ne kadar ilerde olduğunu hala anlayamadılar ne diyim anlayan çokdan anladı.
_________________ Bak gene soldu gÜne?,gene ak?am oluyor.ÖmrÜmÜn kadeh?ne sens?z b?r gÜn doluyor.tadin s?nm?? suyuna,ta?ina topra?ina.bu ?eh?rde ne varsa, heps? sana benz?yor. |
|
|
|
 |
_iSYaNKaR_
Üye

|
Tarih: 19-Oca-2005 / 02:05 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş sen bu haberi yazan gazeteci bul ben ce ...
ona sormak lasımm.. Bu konuyu
Müslümcüler kuyruğunamı basmış...
|
 |
MazidenBiri
Aktif Üye

|
Tarih: 22-Oca-2005 / 21:27 Mesaj konusu: |
|
|
Seninde Yorumunu Alalım Sevgili (Admin) 
_________________ Müslümcü`yü Severim; Müslüm Gürses`ten Ötürü .. |
|
|
|
 |
tirtir78
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 23-Oca-2005 / 02:11 Mesaj konusu: Aldatmaca.......... |
|
|
Bu tür bir yazı yazabilen bir insan kesin toplumu farklı yerlere çekmek isteyen bir grubu temsilen yazmış..müslüm gürses ve bu camianın büyüklüğü korkutmuş olmalı bu grubu..hiç bir kuwwet baba yı ve bu alemi koşturan bütün müslümcü kardesimleri caydırma cesarettinde bulunamazz.
Biz hayatı derinden yaşıyoruz..
_________________ Bir Haberin Bile Gelmiyor ArtIK.. Gelemedim Sen?n sen?n gitti?in yere.. Ne Küstüm Sen?nle nede Dar?ld?m.. A?LANMAZMI Senziz Geçen Günlere.. A?LANMAZMI Senziz Geçen Günlere.. |
|
|
|
 |
cakiroglu41
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-Oca-2005 / 01:43 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar siz o sivri zekelılara bakmayın bugün ebru gündeşi bilmeyen yok. o bile en sevdiği sanatçılar arasında babayı 1 numara yapmış o salak medya ne yazmış benim umrumda değil walla...
_________________ Ne Ferdi Ne Orhan
Söyle MüsLüM BaBa
Neredenm Sevdim O Zalimi |
|
|
|
 |
jesus1
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 24-Oca-2005 / 05:26 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar daha evvelde söylemişdim çoğu sanatçılar baba nın eski yorumladığı parçları yeni yeni fark ediyorlar.Baba nın kıymeti daha ilerde çok iyi şekilde anlaşılacak ama (Allah gecin den versin )Baba aramızda olamayacak.
|
|
|
|
 |
Majesteleri
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Şub-2005 / 02:31 Mesaj konusu: |
|
|
babadan ne anlar onlar
|
|
|
|
 |
killerersin
Üye

|
Tarih: 03-Şub-2005 / 03:38 Mesaj konusu: Re: Müslümcüler |
|
|
| Es***-Perdesi demiş ki: | Haber ne derse desin ben bu zamana kadar kendisini bilgili,görgülü
zanneden ilerici aydın maskesi taşıyan budalalardan hiç bir iyilik veya yardım görmedim...Benim her zaman hayattaki tek destekçim onların aşağılamaya çalıştığı ve onlar tarafından ne yazıkki değeri anlaşılamayan çevremdeki müslüm veya başka baba sanatçıyı dinleyen kardeşlerimdi...onlarla ağladım onlarla güldüm...Son sözüm : Kim ne derse desin...Babaya selam...desteğe devam..!  |
gerçekten ayakta alkışladım palavra değil vallahi bir insan kendini bu kadar mı ifade eder bu yazıyı okuyupta içimden gelenleri yazarsam herhalde banlanırım herhaldeside yok ama sabır arkadaşlar muslumculer üzerindeki bu kötü bakış açısını hep beraber değiştireceğiz zaman herşeyin ilacı artık bizi jilet ve esrarla değil bir kaç mahzun kişi ve bir kaç baba fanatiği olarak hatırlayacaklardır yaa sabır ayrıcana aynen katılıyorum yazılarına
_________________ söyle baba sen ?ark?n?
bizde içelim a?k ?arab?n?... |
|
|
|
 |
Majesteleri
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Şub-2005 / 04:04 Mesaj konusu: |
|
|
| killerersin demiş ki: | | Es***-Perdesi demiş ki: | Haber ne derse desin ben bu zamana kadar kendisini bilgili,görgülü
zanneden ilerici aydın maskesi taşıyan budalalardan hiç bir iyilik veya yardım görmedim...Benim her zaman hayattaki tek destekçim onların aşağılamaya çalıştığı ve onlar tarafından ne yazıkki değeri anlaşılamayan çevremdeki müslüm veya başka baba sanatçıyı dinleyen kardeşlerimdi...onlarla ağladım onlarla güldüm...Son sözüm : Kim ne derse desin...Babaya selam...desteğe devam..!  |
gerçekten ayakta alkışladım palavra değil vallahi bir insan kendini bu kadar mı ifade eder bu yazıyı okuyupta içimden gelenleri yazarsam herhalde banlanırım herhaldeside yok ama sabır arkadaşlar muslumculer üzerindeki bu kötü bakış açısını hep beraber değiştireceğiz zaman herşeyin ilacı artık bizi jilet ve esrarla değil bir kaç mahzun kişi ve bir kaç baba fanatiği olarak hatırlayacaklardır yaa sabır ayrıcana aynen katılıyorum yazılarına | haklısın öle olması gerekir
|
|
|
|
 |