|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
muhammed
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Hzr-2014 / 17:17 Mesaj konusu: Yedek Şarkıların Orjinal Altyapısı |
|
|
Müslüm Baba'nın okuduğu yedek şarkılar, altyapıları değiştirilerek çeşitli kasetlerde yer almıştır. Örneğin, Kimde Kabahat, Son Dargınlık, Unutamayız, Meyhaneci, Gitmeyin Yıllar, Izdırap Yükümdür, Unutamayız, Öpmek İstedim, Düşman mı Olduk, Ne Köy Olur Ne Kasaba, Kırık Sazım, Gel Bana Doğru, Parasızlık, Diley Diley, Altın İken Tunç Oldum, Yürek Dayanmaz, İkimize Ağlarım gibi şarkılar değişik albümlerde müzikleri değiştirilerek albümlere konmuştur.
Acaba bunların orijinal alt yapıları nerede nasıl bulabiliriz. Bi düşünsenize konser albümünün en hit şarkılarından olan üstüme düşme benim şarkısı GİTME albümünün yedek şarkısıymış. Gitme albümünün enstrümanlarıyla bu şarkıyı dinlediğinizi düşünün. Harika olur. Adminden bu konunda yardım bekliyoruz.
Bi de ELENOR firmasında bulunan yedek şarkılar (160 adet olduğu yazıldı) bu şarkıları orijinal müzikleriyle bir şekilde istediğimizi Elenor'a bildire bilir mi?
_________________ senden vazgeçmem |
|
|
|
 |
|
|
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Tem-2014 / 17:02 Mesaj konusu: Re: Yedek Şarkıların Orjinal Altyapısı |
|
|
ewet ama bır cogu ortalıkada kol geziyor
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
baba_muslumcu25
Üye

|
Tarih: 22-Tem-2014 / 14:14 Mesaj konusu: Re: Yedek Şarkıların Orjinal Altyapısı |
|
|
üstüme düşme benim zaten gitme albümünün enstrümanlarıyla çalınmış, yavuz taner neden albüme koymamış acaba bu parçayı
_________________ Sevilenin Elinden 1 Damla Aşk Tatmadım |
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 29-Arl-2015 / 08:59 Mesaj konusu: Cevap: Re: Yedek Şarkıların Orjinal Altyapısı |
|
|
| baba_muslumcu25 demiş ki: | | üstüme düşme benim zaten gitme albümünün enstrümanlarıyla çalınmış, yavuz taner neden albüme koymamış acaba bu parçayı |
Gitme albümünde 10 parçanın 10una hit ve süper parçalar. Kasetlerde tasarrufa gidildiği için 46 veya 45 lik kasetler kullanılmaya başlayınca albümdeki parça sayıları azalmaya başladı. O yüzden konmamıştır.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
muhammed
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Arl-2015 / 21:40 Mesaj konusu: Cevap: Re: Yedek Şarkıların Orjinal Altyapısı |
|
|
| baba_muslumcu25 demiş ki: | | üstüme düşme benim zaten gitme albümünün enstrümanlarıyla çalınmış, yavuz taner neden albüme koymamış acaba bu parçayı |
Enstrümanlar aynı olsa bile, orjinal müziğe eklemeler yapılmış. Saf haliyle ilk haliyle dinlemek isterim.
_________________ senden vazgeçmem |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 06-Eyl-2016 / 15:58 Mesaj konusu: Cevap: Re: Yedek Şarkıların Orjinal Altyapısı |
|
|
| muhammed demiş ki: |
Enstrümanlar aynı olsa bile, orjinal müziğe eklemeler yapılmış. Saf haliyle ilk haliyle dinlemek isterim. |
Yavuz Taner'den dinleyin eseri tavsiyemdir. Gitme albümüne yakışır sekilde
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |