Tarih: 17-Mar-2014 / 07:56 Mesaj konusu: Benden bu kadar albümü hakkında
Babanın albümünü aldım baba gerçekten her zaman ki gibi mükemmel okumuş fakat sözüm kadırga müziğin yapımcılarına o nasıl bir kayıttır arkadaş ya özellikle mahşer günü şarkısı, babanın sesiyle ne kadar oynamışlar ses ekolu ve gidip gidip geliyor bu kadar amatörlük olmaz ki? bunlar bayar ve elenor müziğin yanından bile geçemez. teknolojiden hiçmi nasiplenmediniz güzelim babamızın sesini ve bir kısım şarkıları berbat etmişler.
Tarih: 17-Mar-2014 / 16:41 Mesaj konusu: Re: Benden bu kadar albümü hakkında
Kordayım, İp attım ucu kaldı, yalnızlar rıhtımı şarkıları aynen var zaten. Mahşer günü de ibo şovda okuduğunu koysalar daha iyiymiş katılıyorum sana. bunlar bir yana, Gelmesen de olur artık, nankör olan kim içmeden sarhoş eder adamı .. Albümü herkes almalı ..
Tarih: 18-Mar-2014 / 02:23 Mesaj konusu: Cevap: Benden bu kadar albümü hakkında
yunus44erd demiş ki:
Babanın albümünü aldım baba gerçekten her zaman ki gibi mükemmel okumuş fakat sözüm kadırga müziğin yapımcılarına o nasıl bir kayıttır arkadaş ya özellikle mahşer günü şarkısı, babanın sesiyle ne kadar oynamışlar ses ekolu ve gidip gidip geliyor bu kadar amatörlük olmaz ki? bunlar bayar ve elenor müziğin yanından bile geçemez. teknolojiden hiçmi nasiplenmediniz güzelim babamızın sesini ve bir kısım şarkıları berbat etmişler.
Mahşer Günü şarkısını Müslü Baba albüme okumamış, Baba bu ilahiyi İbo Show'da ve Adnan Oktar'ın programında söylemişti, Kadırga Müzik te Baba'nın Adnan Oktar'ın programındakini almış, ilahiyle oynayarak ve müzik ekleyerek albüme almış.
Tarih: 18-Mar-2014 / 02:50 Mesaj konusu: Cevap: Benden bu kadar albümü hakkında
muhammed demiş ki:
yunus44erd demiş ki:
Mahşer Günü şarkısını Müslü Baba albüme okumamış, Baba bu ilahiyi İbo Show'da ve Adnan Oktar'ın programında söylemişti, Kadırga Müzik te Baba'nın Adnan Oktar'ın programındakini almış, ilahiyle oynayarak ve müzik ekleyerek albüme almış.
buradan dinleyebilirsiniz, aynısı.
Bir konserinde de söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Gülhane olabilir. Siz düzeltin beni yanlışsa .
Tarih: 19-Mar-2014 / 09:23 Mesaj konusu: Re: Cevap: Benden bu kadar albümü hakkında
Albümü bende aldım evet dediginiz gibi ses ayarlarıyla bi kaç şarkıda oynanmış ama albümü beyendim gerçekten iyi albüm olmuş albümün içine koyulan ufak boy afişide ayrı bi hava vermiş
Tarih: 19-Mar-2014 / 23:25 Mesaj konusu: Re: Cevap: Benden bu kadar albümü hakkında
Koskoca Kadirga Müzik nasil olurda böyle amatörce kayitlarla oynar anlamiyorum. Resmen katliam yapmislar. Bir an önce piyasaya cikaralim da ne olursa olsun mantigiyla yapilan bir albüm. Ip attim, mahser günü ve yanlizlar rihtimi sarkilarini hic koymalarina gerek yoktu mesela yinede biz alirdik albümü...yazik olmus vallah. kalite bakimindan hic Müslüm Gürses albümüne yakismadi bu kalite..
Sevgi ve Saygilarimla
Kadir
Tarih: 20-Mar-2014 / 05:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: Benden bu kadar albümü hakkında
Allah Rahmet Eylesin Müslüm Baba, çok güzel okumuşsun parçaları, ama albüm beş para etmez. Bu ne biçim kayıt, bu ne biçim sesle oynama! Cam Kırıkları, Vay Vay, Nankör Olan Kim parçalarındaki ses kayıtlarında öyle bir oynanmış ki babanın sesini mahvetmişler. İp Attım Ucu Kaldı parçasına gelince, veda albümü için okuduğu ses kaydının üzerine yeni ensruman ekleyerek yine parçayı mahvetmişler. Veda albümünde de Nuray Hafiftaş parçayı mahvetmişti. Parçanın ilk orijinal halini ben oynayarak Nuray Hafiftaş'ı çıkarmış, babanın son albümünde tamamının olduğu parçayı ben daha önce yayınlamıştım. Yalnızlar Rıhtımı parçası da Kadırga müzikten daha önce yayınlandığı için babanın okuduğu sadece sesini alarak yeni müzik eklemişler, Kordayım parçasını da olduğu gibi koymuşlar. Albümü çıkarmadan beni çağırsalardı, ben bu albümü onlardan daha güzel çıkarırdım, buna içten inanıyorum. Hatta sadece ses kayıtlarını müzik olmadan ve emsrumanları da ayrı olarak bana göndersinler ben onlara albüm hazırlayım da albüm görsünler. Ellerinde onca imkan varken bu nasıl bir albüm olmuş anlamadım. Berbatın ötesi bir albüm. Yazık, yazık. Babaya hiç mi saygınız yok! Babaya bu albüm hiç yakışmış mı? Okuduğu parçaları Allah Rahmet Etsin, çok güzel yorumlamış baba. Ama seslerle oynanması mahvetmiş. İçinde düzgün olarak, Azize ve Dağlar Dağladı Beni parçaları var. Bu parçalarında, baba ölmeden önce okuduğuna pek inanasım gelmiyor açıkçası.
Tarih: 06-Nis-2014 / 04:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: Benden bu kadar albümü hakkında
babanın okuduğu her şarkı dinlenir kötü de olsa sonuçta babanın adının anılmasına vesile olan bir albümdür. Elenordan da artık babanın albümlendirilmemiş şarkılarını piyasaya sürmesini bekliyoruz.
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"