Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Gürses son albümleri
Müslüm Gürses son albümleri

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
arabesko
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 24-Nis-2012 / 14:02    Mesaj konusu: Müslüm Gürses son albümleri

Arkadaşlar merhaba,
Ben bir şeyi merak ediyorum. Baba'nın eski albümleriyle son zamanlarda söylediklerini kıyasladığımızda şarkılarında, tarzında epey bir değişim var. Aşk Tesadüfleri Sever ile başladı bu biliyorsunuz ki.. Siz eski şarkılarını mı seviyorsunuz, yoksa şimdikileri mi?..
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
affetmem_seni65
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
MesajTarih: 26-Nis-2012 / 04:01    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses son albümleri

arabesko demiş ki:
Arkadaşlar merhaba,
Ben bir şeyi merak ediyorum. Baba'nın eski albümleriyle son zamanlarda söylediklerini kıyasladığımızda şarkılarında, tarzında epey bir değişim var. Aşk Tesadüfleri Sever ile başladı bu biliyorsunuz ki.. Siz eski şarkılarını mı seviyorsunuz, yoksa şimdikileri mi?..

İlk olan Aşk tesedüfleri sever değil aslında, Dünya Yalan albümü. Nülüferin olmadı yar parçasıyla başlayan ve devam eden bir değişim temennimiz ve beklentimiz Türkü albümüyle Baba'nın asıl dinleyici kitlesi olan bizlere geri dönüşü...

"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Kullanıcı profilini gör
Wyzab
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 26-Nis-2012 / 07:14    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses son albümleri

Muslum babamizi bizim icin baba yapan son cikardigi albumleri son soyledigi sarkilar yada luks hayran kitlesi degil, ona baba diyen onunla kendinden gecen kanini akitanlar onu babamiz yapti ancak ne yazikki muslum baba birdaha eskisi gibi olacaga benzemiyor, abd ye gidip konser verecekmis projeleri varmis ama biz bunu istemiyoruz muslum babayi luks otellerde luks mekanlarda yabanci ulkelerde yeni tarzda muzikler soylemesini istemiyoruz biz babamizi istiyoruz ustume dusme benim diyen babamizi halk konserlerinde istiyoruz biz muslum gursesi binlerce birbirini tanimayan insanin onunla kardes olurcasina meydanlarda haykirmasini istiyoruz insallah bir gun baba bizi tekrar hatirlar bayrampasayi kucukkoyu sultangaziyi esenyurtu insallah buralardaki ve nice gerek muslumculeri hatirlar.
Kullanıcı profilini gör
arabesko
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 26-Nis-2012 / 15:42    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses son albümleri

Dinleyici kitlesinde büyük bir farklılaşma oldu gerçekten de. Artık zengin kesimden insanlar, hatta aydınlar bile onun konserlerine gidiyor. Belki de daha fazla kişi tarafından beğenilip dinlenmek istiyor olabilir. Ne dersiniz?
Kullanıcı profilini gör
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 29-Nis-2012 / 21:49    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses son albümleri

arkadaşlar biz istemiyoruz diye baba konser vermeme gibi bi lüksü yok neticede oda ekmek parası peşinde yhaptığı herşeyde arkasında olmamız lazım küskünümlede severiz paramparçaylada severiz önemli olan şahsi güzelliğini laikiyle sürdürmesidir..

Kullanıcı profilini gör
ahmet4545
Üye
Üye

Nereden: MANİSA MERKEZ...
MesajTarih: 29-Nis-2012 / 22:44    Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: Müslüm Gürses son albümleri

atasayar demiş ki:
arkadaşlar biz istemiyoruz diye baba konser vermeme gibi bi lüksü yok neticede oda ekmek parası peşinde yhaptığı herşeyde arkasında olmamız lazım küskünümlede severiz paramparçaylada severiz önemli olan şahsi güzelliğini laikiyle sürdürmesidir..
AYNEN DEDİĞİN GİBİ USTA FAZLA SÖZE GEREK YOK

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering