|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Fan Club/Buluşma |
| Yazar |
Mesaj |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Hzr-2011 / 01:49 Mesaj konusu: müslümcülerin adana buluşması aniden kararlaştırılmış olay |
|
|
ben arkadaşımın benı kırmayıpta yanıma gelmesi şahsen onur verdi sevgilerimi sunuyorum sefa
olay bu.........................
| Açıklama: |
|
| Dosya Boyutu: |
514.17 KB |
| İzleme: |
6898 kere |

|
|
520.12 KB |
6910 kere |

|
|
759.01 KB |
6898 kere |

|
|
487.16 KB |
6899 kere |

|
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
karakartal82
Üye

|
Tarih: 08-Hzr-2011 / 01:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülerin adana buluşması aniden kararlaştırı |
|
|
o şeref bana ait kardeşim senin gibi değerli bir Müslümcü kardeşimi tanımak tanışmak.güzel bir gün geçirdim sayende.ama tekrar buluşacaz kardeşim.saygılar..
_________________ Öyle Dünya İsterim ki Bu Dünyadan Uzak Olsun..! |
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 08-Hzr-2011 / 02:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülerin adana buluşması aniden kararlaştırı |
|
|
Tebrikler. Güzel organize. İnşallah nasip olursa birgün hepbirlikte toplanıp buluşuruz tüm Müslümcü gardaşlarımla...Saygılar.
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Hzr-2011 / 02:17 Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: müslümcülerin adana buluşması aniden karar |
|
|
| karakartal82 demiş ki: | | o şeref bana ait kardeşim senin gibi değerli bir Müslümcü kardeşimi tanımak tanışmak.güzel bir gün geçirdim sayende.ama tekrar buluşacaz kardeşim.saygılar.. |
herzaman yine bekleriz her ne şekilde olursa olsun inşallah bi dakıne daha iyi olur
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
karakartal82
Üye

|
Tarih: 08-Hzr-2011 / 02:34 Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: müslümcülerin adana buluşması aniden karar |
|
|
| xmen demiş ki: | | karakartal82 demiş ki: | | o şeref bana ait kardeşim senin gibi değerli bir Müslümcü kardeşimi tanımak tanışmak.güzel bir gün geçirdim sayende.ama tekrar buluşacaz kardeşim.saygılar.. |
herzaman yine bekleriz her ne şekilde olursa olsun inşallah bi dakıne daha iyi olur | ey vallah
_________________ Öyle Dünya İsterim ki Bu Dünyadan Uzak Olsun..! |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 08-Hzr-2011 / 02:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: müslümcülerin adana buluşması aniden k |
|
|
Müslümcü arkadaşlarımızın, özellikle de Muslumcu.com aracılığyla tanışıp, buluşmaları güzel bir duygu.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Hzr-2011 / 04:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: müslümcülerin adana buluşması aniden k |
|
|
mehmet kardeşim tebrik ederim sizi öncelikle eskisi gibi buluşmalar olmuyor malesef ama sayenzide bi nebze eskileri hatırladık.dostluğunuz bozulmasın kardeşim.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
muratix06
Üye

|
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 09-Hzr-2011 / 04:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: müslümcülerin adana buluşması aniden k |
|
|
rabbim inşallah bizlerede aynı duyguları yaşatır saolasın abi eyvallah...
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |