|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Korsan Albümler ve Orjinal Albümleri Tartışma Alanı |
| Yazar |
Mesaj |
muratix06
Üye

|
Tarih: 13-May-2011 / 04:46 Mesaj konusu: Sadece Bir Soru |
|
|
Sorum Şöle Olcak Müslümcü Abilerim Kardeşlerim . HAni Ben diyorum ki Baba Dolu kafayla Daha bir Güzel Geliyo Sesi Yanlış Anlaşılmasn Sakın Ben 4 Senedir Bu adamı SAbah Akşam Dinledim Tamamen Müzik Anlayışm Allah çarpsın ki Sadece Müslüm Gürses in Müzigi Oldu resmen Başka Sanatçı Asla Dinlemem Arada Bir Oda Ali Tekintüre Abimiz YAvuz taner aBimiz NAdir Hakan taşıyan Giden Müslümcüyüm. Burda yanlş Anlaşılmasn Ama Ben Babanın Neyine Tutuldum Biliyormusnz ? Sesine Yorumuna ! , Karakterine Kişiligine Konuşmasına Zamanında Kullandıgı Alışkanlıgından Dolayı Tutuldum.. ! Diyor Ya Hani BAba Rakı şarap FArk etmez Şarkısnın Bir değişik Versiyonunda Sulu . Kuru . Fark etmez Kafa yapsın Yeter manasında Babaya HAstayım YOrum bekliyorum HAni Bu müslüm babanın Sulu . Kuru . Fark etmez Kafa yapsın Yeter Sözündeki Manaya Tutulan Varmı ???????
|
|
|
|
 |
|
|
arabeskci_ahmet
Üye

|
Tarih: 13-May-2011 / 05:20 Mesaj konusu: Re: Sadece Bir Soru |
|
|
Düşüncene saygı duymamak eLde değiL tabiki..Baba'ya bağLıLık herkes için değişir,sen bu sözdeki manayLa tutuLmuşun bir başka arkadaşımız yorumuna veya konuşmasına..Ben kendi adıma şunu söyLeyim MüsLüm Baba'nın iLk önce o eşsiz yorumuna ardındanda tabiki karekterine tutuLdum..MeseLa aynı şarkıyı başka sanatçıLardanda dinLemişimdir ama Baba'nın yorumu beni aLıp çok başka duyguLara sürükLemiştir..Demek ki senide suLu kuru farketmez sözündeki mana çok etkiLemiş saygı duyuyorum.ayrıca böyLe bir konu açtığın içinde tesekkr ederim..
_________________ ßen Mazide yok ettim ßütün duyguLarımı..
Uğrunda derya ettim akan gözyaşLarımı..
EzeLden ßu gönLümü dertLerLe doLdurmu$um..
Ya$amak Ne sevmek ne Hepsini unutmuşum... |
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 13-May-2011 / 17:14 Mesaj konusu: Re: Sadece Bir Soru |
|
|
Tabi herkesin dinleme şekli farklı. Ben çok şükür namaz kılan bir insanım ama küçüklüğümden beri Baba dinliyorum ve her zamanda bununla gurur duydum. Fakat bildiğim kadarıyla Müslüm Baba uzun zamandır alkol v.b. alışkanlıklarını terk etmiş mesala sulu kuru fark etmez diyor ama Evlat Cennet bahçesine girmek ne güzel Allaha ibadet etmek ne güzel gibi çalışmalarıda var bunlarıda göz ardı etmemek gerekir. Bugün Cuma Tüm Müslümcü gardaşlarımın Cuması mübarek olsun... Saygılar.
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 14-May-2011 / 00:11 Mesaj konusu: Cevap: Re: Sadece Bir Soru |
|
|
| affetmem_seni65 demiş ki: | | Tabi herkesin dinleme şekli farklı. Ben çok şükür namaz kılan bir insanım ama küçüklüğümden beri Baba dinliyorum ve her zamanda bununla gurur duydum. Fakat bildiğim kadarıyla Müslüm Baba uzun zamandır alkol v.b. alışkanlıklarını terk etmiş mesala sulu kuru fark etmez diyor ama Evlat Cennet bahçesine girmek ne güzel Allaha ibadet etmek ne güzel gibi çalışmalarıda var bunlarıda göz ardı etmemek gerekir. Bugün Cuma Tüm Müslümcü gardaşlarımın Cuması mübarek olsun... Saygılar. |
Arkadaşıma katılıyorum. Müslüm GÜRSES' okuduğu tüm parçaları dinlediğimde, hepsi beni başka diyarlara götürür. Albümü ilk alıp dinlediğim mekanı, yıllar sonra o parçayı tekrar dinlediğimde, sanki dün gibi nerde dinlediğimi hatırlıyorum. Beni alıp o zamana alıp götürüyor. Müslüm GÜRSES parçalarında aşkı, sevgiyi, ayrılığı, ihaneti, tutkuyu, bağlılığı ve bir çok şeyi anlatmakta. Bizlerde bunlardan birisi oldumu, dinlemek hoş geliyor. "Tam beni anlatıyor" diyoruz o parçaya. Birde okuyan Müslüm GÜRSES oldumu, bir başka tat ve haz alıyoruz. Müslüm Baba tarzı bir başkadır. Başka bir sanatçının seslendirdiği parçayı Müslüm baba okuduğunda, o parçadan aldığımız haz, diğer sanatçının okuduğunda ise o hazı alamayız. Çünkü bizler MÜSLÜMCÜYÜZ. Bizi kınayan kişiler, onlarda aslında gizli gizli Müslüm GÜRSES dinlemekteler. Sarhoş olmak için alkol almaya gerek yok, Müslüm babayı içten dinlediğinde zaten sarhoş oluyorsun. 25 yıldır Müslüm GÜRSES dinliyorum, mezara girene kadarda dinlemeye devam ederim heralde.
Allah Razı Olsun kardeşim seninde cuman mübarek olsun.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
muratix06
Üye

|
Tarih: 14-May-2011 / 03:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Sadece Bir Soru |
|
|
Yorumlar için Teşekkür ler Allah Razı Olsun.. Kendimi İfade Edebiliysem Ne mutlu Bana 
|
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 14-May-2011 / 14:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Sadece Bir Soru |
|
|
Kardeşleriminde dedigi gibi bende efkarlıyım la gördükçe seni parçasındaki gırtlak yaptıgı kısımları hoşuma gidiyor herkezin baba sevdası degişik degişik bölünmektredir kardeşim herkezin sevdigi bir kesit vardır sonuçta baba sevdası hepimizi buruya toplamış ne mutlu banaki Müslüm Gürsesi tanımışım
Cümlemizin Cuması Mübarek Olsun kardeş eyvallah...
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 14-May-2011 / 22:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Sadece Bir Soru |
|
|
Bazen Tarif Edilemez Bir Hisle Dinlerim Müslüm Babayı
Yeri Gelir Dertli Oluruz Bi Küskünüm Patlatırız Derdimizi ALır Götürür
Kimi Zaman Aşık Oluruz Sevdalanırız Şarkılar Senin İçin Çalarız Bi Gönül Yorgunluğumuz Alır
Bazı Zamanda Gelir Yüzümüzden Gülücükler Eksik Olmaz O Zamanda Bağıra Bağıra Paramparçaya Eşlik Ederiz...
Bunların Başlı Başına Etkeni Müslüm Babadaki O Narin Yorum Tarzı, Gerk Kişiliği Gerek İnsanlara Olan İlgisidr..
Daha Nice FArklı Özellikleriyle Bizimde Gönlümüzde Taht Kurmasını Bilmiştir
Bazen Kendime Soruyorum Neden Bir Ferdi Tayfur Bir Orhan Gencebay Bir Bergen Bir Kamuran Akkor Ve Nice Sanatçılar
Beni Bu Kadar Etkileyemiyo
Cevapsız Kalıyor Bu Soru Hep Bende Öyle Bi Bağlılık İşte
Tarifi İmkansız Diyelim...
Eyvallah...
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 16-May-2011 / 03:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Sadece Bir Soru |
|
|
sana katılıyorum fatihim biliyosun benim abimde Müslüm Gürses sevenidir askere gitmeden evvel bana baya bi kaset bırakmıştı babadan abim geldi 35 yaşına o bıraktıgı kasetler dagılıp gitti ama o emanetler beni bi Müslüm Gürses hayranı yaptı Müslüm Gürses ayrı bir ses dedigin gibi tarifi çok güç...
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 16-May-2011 / 18:41 Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: Re: Sadece Bir Soru |
|
|
| atasayar demiş ki: | Bazen Tarif Edilemez Bir Hisle Dinlerim Müslüm Babayı
Yeri Gelir Dertli Oluruz Bi Küskünüm Patlatırız Derdimizi ALır Götürür
Kimi Zaman Aşık Oluruz Sevdalanırız Şarkılar Senin İçin Çalarız Bi Gönül Yorgunluğumuz Alır
Bazı Zamanda Gelir Yüzümüzden Gülücükler Eksik Olmaz O Zamanda Bağıra Bağıra Paramparçaya Eşlik Ederiz...
Bunların Başlı Başına Etkeni Müslüm Babadaki O Narin Yorum Tarzı, Gerk Kişiliği Gerek İnsanlara Olan İlgisidr..
Daha Nice FArklı Özellikleriyle Bizimde Gönlümüzde Taht Kurmasını Bilmiştir
Bazen Kendime Soruyorum Neden Bir Ferdi Tayfur Bir Orhan Gencebay Bir Bergen Bir Kamuran Akkor Ve Nice Sanatçılar
Beni Bu Kadar Etkileyemiyo
Cevapsız Kalıyor Bu Soru Hep Bende Öyle Bi Bağlılık İşte
Tarifi İmkansız Diyelim...
Eyvallah... |
Fatih süper özetlemiş..
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|