buradaki kaset resminde 87 tarihi yazıyor acaba doğrumu bu kaset elinde olan varmı,başka resimelrde ise 89 veya 90 vbasımları var unda ise 87 yazıyor 38 dakika sonra eklenen mesaj:
ayırca yüreğimden vurdun beni albümü 90mı 91mi
Tarih: 14-Nis-2011 / 01:59 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses bir akdeh daha ver 1987 mi?
bir kadeh daha ver bendeki orjinal baskı 1989 yapımı ayrıca yüreğimden vurdun beni 15 ağustos 1991 yılında çıkmıştı çok iyi biliyorum o gün sevgilimle buluşmuştum dönüşte bu kaseti kasetçide gördüm hemen aldım hiç unutmam
Tarih: 14-Nis-2011 / 20:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: müslüm gürses bir akdeh daha ver 1987 mi?
buadam demiş ki:
resimde bir akdehd aha ver 1987 basımı,yüreğimden vurdun beni ise 90 basımı olarak karşınızda acaba böylemi yoksa olayda farklı birşeymi var
arkadaşlar bu iki kasette sarp firmasından çıkmıştır orjinal firma bu firmadır asıl çıkış tarihi resimdede gördüğünüz gibi 89 yılıdır beşelr firması ve simge firmaları bi iki yıl sorna korsan olrak bastıkalrı için çıkarmış oldukları yılın tarihini atıyorlar haliyle kasetin üstüne.
9 dakika sonra eklenen mesaj:
ayrıca bir kadeh daha ver albumunun en az 10 tane korsan baskısı avr arkadaşlar 87 yazması yada 90 yazması tamamen bir aldatmaca.