|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Arl-2009 / 05:01 Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
hayda şimdide bu çıktı meydana elinde olan duyan varsa tartışalım
Acı Aşk'ın Müziği Levent Yüksel'den
Senaryosunu Onur Ünlü'nün kaleminden aldığı, A. Taner Elhan'ın yönettiği ve Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği acayip bir aşk filmi...
Geçtiğimiz gün vizyona giren “Acı Aşk” filmi oyuncuları ve senaryosu kadar müziğiyle de dikkat çekiyor. Filmin müzikleri alternatif müziğin sevilen grup Fairuz Derin Bulut tarafından yapıldı. Ayrıca filmde Ferdi Özbeğen “Yok yok yalan deme”, Zeki Müren “yaralı gönül”, “beni terketme”, Sertab Erener “Sevdam Ağlıyor” gibi unutulmaz şarkıları da yeniden dinleme fırsatı sunuyor.
Filme adını da veren, sözleri Ali Tekintüre’ye ait “Seni Yakacaklar” şarkısını ise Levent Yüksel seslendirdi. 80’li yıllarda Müslüm Gürses’ten sonra İbrahim Tatlıses’in de seslendirdiği arabesk şarkıyı “Acı Aşk” filmi için Levent Yüksel yorumladı.
Çok değerli seslerden sonra şarkıyı yeniden söylemenin zor ama bir o kadar da keyifli olduğunu söyleyen Levent Yüksel, “Filmin yapımcısı Timur Savcı’dan “Acı Aşk” için “Seni Yakacaklar” şarkısını seslendirir misin diye teklif geldiğinde memnuniyetle diye kabul ettim. Zaten bildiğim ve sevdiğim bir şarkıydı. Burhan Bayar düzenledi, galiba ilk düzenleyen de oymuş. Stüdyoya gayet rahat girdim ama söylemeye başlayınca ne kadar zor bir eser olduğunu anladım. Elimden geleni yaptım. Umarım filmi izleyenler de şarkıyı dinleyenler de beğenirler” dedi.
“Arabesk olmazsa olmazlarımızdandır” diyen Yüksel sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’nin kaderidir arabesk... Bazı insanlar vardır arabesk sevmiyorum derler ama iki dubleden sonra herkes arabeski sever... Müslüm Gürses, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses benim en çok dinlediğim isimlerdir. Hala kendilerini dinlerim ve hala çok severim”.
21.12.2009
4 dakika sonra eklenen mesaj:
...................................................................................................................................................................................
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
|
|
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Arl-2009 / 05:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
abi,haber için teşekkürler.. levent yüksel'in bu yorumunu dinleme fırsatı buldum fena okumamış..bu haber'de söyledigi şu söz biraz garip geldi =''Bazı insanlar vardır arabesk sevmiyorum derler ama iki dubleden sonra herkes arabeski sever''
ben 2 duble atmadanda,kendimi kesmedende seviyorum...
eyvallah...
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
ADANALl
Aktif Üye

|
Tarih: 24-Arl-2009 / 07:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
müslüm gürses ve seni yakacaklar hmm elinde olan varsa dinleyelim
_________________ https://i17.photobucket.com/albums/b65/kusanagıkyo/1102.gif |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 24-Arl-2009 / 10:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
müslüm gürses okumuş olsaydı eğer kesin şimdiye kadar ortaya cıkardı.
benim kanaatimce yanlış bilgi vermişler.
ali hocayı bi arayıp sormak ta farz oldu tabi!
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 24-Arl-2009 / 19:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
Okumuşda olabilir okumamışda olabilir bu eseri
çıkarsa dinleriz
Haber içinde emeğine sağlık abi
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
senyoksundiye
Üye

|
Tarih: 25-Arl-2009 / 20:41 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
dargınım , sarı saçlarından sen suçlusun , daha ne uyuyorsun gibi eseler gun ışığına çıktığına göre ; okunmuş olsa bu eserde kesinlikle birileri tarafından dinlenmiş ve elinde bulunmuş olurdu.
|
|
|
|
 |
OSMANN49
Aktif Üye

|
Tarih: 27-Arl-2009 / 02:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
şüpeliii okumuşta olabilir bence okmuştur..........................
_________________ doğuştan anlıma yazılan dertsin seni sevmezsem katlanmak azap olurdu |
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 27-Arl-2009 / 09:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
belli olmaz osman kardeş ama ben okumadı diycem baba bu sarkıyı okumamıştır gönlünüze saglık eyvallah...
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 27-Arl-2009 / 17:53 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
bence orda kelime hatası oluştu,bi yanlışlık var yani,şarkı tatlı ses ile meşhur oldu,babanın okuduğunu düşünmüyorum.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
babacan1102

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 28-Arl-2009 / 02:18 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
| OSMANN49 demiş ki: | | şüpeliii okumuşta olabilir bence okmuştur.......................... |
eserin söz yazarı ali tekintüre hocamıza bizzat bu olayı öğrenmek için danıştım.
daha öncede dediğim gibi hata vardır demiştim.
Ali hoca müslüm gürses in bu eseri okumadığını dile getirdi. bizleri aydınlatmış oldu.
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
NeseliFatma
Üye

|
Tarih: 28-Arl-2009 / 06:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
| babacan1102 demiş ki: | | OSMANN49 demiş ki: | | şüpeliii okumuşta olabilir bence okmuştur.......................... |
eserin söz yazarı ali tekintüre hocamıza bizzat bu olayı öğrenmek için danıştım.
daha öncede dediğim gibi hata vardır demiştim.
Ali hoca müslüm gürses in bu eseri okumadığını dile getirdi. bizleri aydınlatmış oldu.
eyvallahh | keske müslüm baba bu sarkıyıda okusa süper olurmuş valla acı gerçekler harika sarkıdır.. 
|
|
|
|
 |
OSMANN49
Aktif Üye

|
Tarih: 28-Arl-2009 / 16:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
abi hatırlarsanız bir haber küpüründe 1981 de ibo ile baba bu şarkı yüzünden tartıştılar baba nie benden habersiz okudu diye fırçalamıştı ali tekintürenin dediği gibi müslümün canı sıkıldığında kayıt odasına girer şarkı sölerdi ve bu şarkılarda eminim bir sandıkta saklıdır dediğini gibi eşşek kafalı sarı saçlarından dargınım bunlar çıktığına göre tabi bu acı gerçekleride okumuşsa çıkar ilerde zamnla saygılar inş okumuşturda bişey diyemeyiz
_________________ doğuştan anlıma yazılan dertsin seni sevmezsem katlanmak azap olurdu |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 28-Arl-2009 / 21:39 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
o tartışma kale plak firması ile anltamadım albumu ile alakalı bir konu idi,bu şarkıyla ilgisi yok osman.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 28-Arl-2009 / 22:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
o kayıt okunmadı arkadaşlar.... bilginize eyvallah.....
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 30-Arl-2009 / 05:21 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
okudumu tam bi bilgim yok ama okumuşsa eminim ibo kdr iyi okumuştur hatta ondan daha iyi okumuştur
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor.. |
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 31-Arl-2009 / 06:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj |
|
|
bu acılan konunun muslum babayla alakalı bir yanı yok
_________________ (....)// bir gün herkes müslümcü olacak... |
|
|
|
 |