|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müzik Altyapıları |
| Yazar |
Mesaj |
omerfaruk
Üye

|
Tarih: 02-Hzr-2009 / 18:14 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses Orjinal Kayıt ''Dersini Almışda'' |
|
|
Ben diğer arkadaşların paylaşımlarından çok yararlandım hepsi sağolsunlar paylaşmak güzeldir arayıp da bulamadığımız bir şeyi böyle bir yerde gördüğümüz zaman paylaşımın değerini anlıyoruz. Bu yüzden ben de elimde olanı paylaşmak istedim umarım beğenir memnun olursunuz
Dersini Almışda Ediyor Ezber Orjinal md Web Page Name ilk kez bir link veriyorum umarım yapabilmişimdir
1 dakika sonra eklenen mesaj:
Burdan indir 
|
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 02-Hzr-2009 / 18:19 Mesaj konusu: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda'' |
|
|
kardeş parçayı görünce dedim bu parça herkezde var indirpde dinledim meğersem alt yapıymış emeiğine sağlık kardeş gerçekden farklı geldi bana sağolasın sazlı sözlü...
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
By_FaDeD

Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
|
Tarih: 02-Hzr-2009 / 18:23 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
emeğine sağlık sağolasn bi akalım indiriyorum şmdi Tekrardan Teekkürler
Eyvallah...
Devamını bekleriz...
_________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR ! |
|
|
|
 |
06kaderim66
Üye

|
Tarih: 03-Hzr-2009 / 04:09 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
emegıne saglık kardes ındırdım yozgatın parcası bu arada saollasın eyv
_________________ .Nasıl gelip geçti bunca seneler
..Farkına varmadan bir rüya gibi
...Bazen mutlu oldum bazen dert küpü
....Akıp akıp gittim deryalar gibi
......Çok şeyler kaybettim, çok şey kazandım
.......Her günüm bir başka yaşantım oldu |
|
|
|
 |
muslumcu0606
Üye

|
Tarih: 04-Hzr-2009 / 18:01 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
ya baba yokkı parcada...............
_________________ bir bir yüzüme kapandı kapılar ben mahsun aşkım mahsun gönül mahsun öylesine.. |
|
|
|
 |
omerfaruk
Üye

|
Tarih: 04-Hzr-2009 / 21:10 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
kardeş zaten bu altyapı ya yani sözsüz 
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 05-Hzr-2009 / 01:58 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
güzel bir paylaşım ömer faruk, emeğine sağlık.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
uluay
Yeni Üye

|
Tarih: 08-Hzr-2009 / 22:34 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
Bu Alt Yapı Orjinal Degil Arkadaşlar Çok Dikkatli Dinlerseniz
Babanın Azda Olsa Sesini Duyacaksınız
Bu Programla Sözleri Silinmiş Bir Şarkı Orjinal Alt Yapı DEgil
Bunu Ancak Can Kulagıyla Dinlediginiz Zaman Anlarsınız
Yinede Teşekkür Ederim Sağolasın
|
|
|
|
 |
atasayar

|
Tarih: 08-Hzr-2009 / 23:27 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
| uluay demiş ki: | Bu Alt Yapı Orjinal Degil Arkadaşlar Çok Dikkatli Dinlerseniz
Babanın Azda Olsa Sesini Duyacaksınız
Bu Programla Sözleri Silinmiş Bir Şarkı Orjinal Alt Yapı DEgil
Bunu Ancak Can Kulagıyla Dinlediginiz Zaman Anlarsınız
Yinede Teşekkür Ederim Sağolasın |
Kardeş kulağımı hoparlöre yapıştırdım ama en ufak bi ses duyamadım
|
|
|
|
 |
uluay
Yeni Üye

|
Tarih: 08-Hzr-2009 / 23:39 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
Ben Kulaklıktan Dinliyorum Ama DEdigimde Ciddiyim Gerçekten Babanın Sesi Geliyor Bunuda Anlayamayacaksak Hiç Dinlemeyelim
|
|
|
|
 |
atasayar

|
Tarih: 09-Hzr-2009 / 00:04 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
normalde hiç bişey duyulmuyo ama kulaklıkla duyulabilir o normaldir yapacak bişeyimiz yok keyfini çıkarmaya bak
|
|
|
|
 |
uluay
Yeni Üye

|
Tarih: 09-Hzr-2009 / 00:45 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
Ben Zaten Yapacak Bişeyiniz olup Olmadıgını Sormadımki
Sadece Kayıt Orjinal Degil Dedim Burda Orjinal Gösteriliyor Çünkü
Benden Daha Bilgilileri Var Bu Sitede Muhakkak İnkar Edemem
Bide Büyüklerimin Dinlemesini Tavsiye Ederim Bakalım Onlar Ne Diycek
|
|
|
|
 |
muslumcu0606
Üye

|
Tarih: 09-Hzr-2009 / 17:06 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
yok kardas o zaman bızım kulagımızda bı sorun var dıycekde yok ya gumus gıbı kulaklarım var.karıncanın ayak sesını duyarım normalde ama bunu duyamadım.
_________________ bir bir yüzüme kapandı kapılar ben mahsun aşkım mahsun gönül mahsun öylesine.. |
|
|
|
 |
atasayar

|
Tarih: 10-Hzr-2009 / 02:54 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
| muslumcu0606 demiş ki: | | yok kardas o zaman bızım kulagımızda bı sorun var dıycekde yok ya gumus gıbı kulaklarım var.karıncanın ayak sesını duyarım normalde ama bunu duyamadım. |
Yaşlandıkmı acaba sesleri duyamaz olduk yada uluay kardeşimizmi yanılıyo
|
|
|
|
 |
omerfaruk
Üye

|
Tarih: 10-Hzr-2009 / 06:42 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
uluay kardeşimiz babanın sesinin geldiğini iddia etmiş ben de defalarca dinledim kulaklıktan az önce iki üç yerde giriş yapılırken bir ses duyuluyor çok hafif olarak ama insan sesimi yoksa bir çalgı aleti sesi mi belli değil çok çok dikkatli dinlenilip dikkat edilebilir ama ben seçemedim ne sesi olduğunu. Hem eğer üstüne okunmaya calısılsa o sesden bir eser kalmaz o kadar da olsun bana orjinal gibi geldiydi de ondan orjial yazdım gerçi hala orjinal bana göre ama her fikre saygı duymalıyız
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Hzr-2009 / 01:24 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
| uluay demiş ki: | Ben Zaten Yapacak Bişeyiniz olup Olmadıgını Sormadımki
Sadece Kayıt Orjinal Degil Dedim Burda Orjinal Gösteriliyor Çünkü
Benden Daha Bilgilileri Var Bu Sitede Muhakkak İnkar Edemem
Bide Büyüklerimin Dinlemesini Tavsiye Ederim Bakalım Onlar Ne Diycek |
bence hiç emeğe saygısızlık etmeye gerek yok,bal gibide orjinal alt yapıdır bu,ses falan yok,artı programla yapılan her hangi bir parça yüzde yüz olamaz mutlaka hata verir bi yerden,vede rahat anlaşılır, gel bana doğru, talihsziler dostt yaraları,vs bunun gibi eski şarkıların alt yapıları var olduğununa, göre, böyle bir parçanın yani çok eski olmayan bu parçöanın alt yapısı olması normaldir arkadaşım.bu alt yapı orjinaldir.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
uluay
Yeni Üye

|
Tarih: 12-Hzr-2009 / 20:57 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
Tamam Arkadaşlar Ben Sadece Fikrimi Söyledim İçimden Geçenleri Söyledim
Bu Kadar Basit
|
|
|
|
 |
TaLiH_KuSu42
Üye

|
Tarih: 12-Hzr-2009 / 21:26 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
emeğine sağlık kardes teşekkürler...
_________________ müslüm gürsesi severim müslüm gürsesi sevenden ötürü.müslümce
|
|
|
|
 |
nacves

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 13-Hzr-2009 / 14:10 Mesaj konusu: Re: re: cevap: müslüm gürses orjinal kayıt ''dersini almışda |
|
|
çok güzel yüreğine saglık................
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |