Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - sefil aşık!...
sefil aşık!...

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Arkadaşlık ve Muhabbet
Yazar Mesaj
mustafabergen
Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 24-Nis-2009 / 22:32    Mesaj konusu: sefil aşık!...

Nasıl bi gündü hatırlamıyırum. Ne zaman, nasıl başladıysa okulda başladı. Görür görmez anladım bişeyler olacağını; olduda. Gözleri, gülüşü.. Gül gibi güzel bi yüzü vardı bakmaya kıyamadığım. Aradan zaman geçti. Anlamış ona karşı bişeyler hissettiğimi. İlk konuştuğumuz günü hatırlıyorum da; sanki ölümü bekleyen idam mahkumları gibi heyecanlıydım.Zorda olsa bi iki kelime konuştum. Nereden bilirdim sonra pişman olacağımı...

Günler geçmiş içimdeki aşk artmıştı. Bigün okul çıkışında eve beraber yürüdük. O gün ilk defa sözünü dinlememiştim onun. 'Dön' dedi. Lakin aşk bu. Onu dinleyip dönmedim. Biraz ilerde bi akrabası gördü bizi. Belki yanlış anladı, belki anlamadı bilinmez.. Ama yanlış anlaşılacak bi durumumuzda yoktu. O gün vazgeçmedim; aksine daha çok bağlandım. Önceleri sevmediğini söylesede sonra o da kararını değiştirdi. Sanki başka bi dünyada gibiydim. 17 yıllık isyankar, sefil hayatımın en güzel günlerini onun yanında yaşadım. Beraber güzel anlar geçirdik..

Onunda benle aynı duyguları yaşadığını sanıyodum. Bigün attığım bi mesajı amcası görmüş. Sinirlenmiş kıza; kızmış. 'Gerçekten seviyo musun?' demiş. Tabi o benim sevdiğim kız hiçbi şey diyememiş. Sonra ailesinin yanına şehirdışına gitti. Annesiyle konuşmuş. Ayrılmamızı istemiş annesi. Çok sever annesini, her istediğini yapardı. Bu isteğini de yaptı..
de buluyorum suçu! Sevmek benim neyime ki? Zaten sevilecek biri olsam bundan öncekiler vazgeçmezdi benden..

Söylediği sözler, verdiği umutlar şimdi gönlümde dert olup kaldı. Artık o yok hayatımda.. Acılar, pişmanlığım ve ben varım. Ayrılınca anladım meğer ne çok seviyomuşum onu...

Ömrümü, hayatımı aldı benden. Kalbime, yüreğime aşkın bütün acılarını yükledi. Acımadı hiç.. O da haklı. 'Yazan acımamış, çektiren acır mı?'

Ona duyduğum sevgim tüketti beni! Yokluğum sefilliğim yıktı. Söylemek isteyipte boğazıma düğümlenenler acıttı kalbimi. İşte şimdi hepsi burda..
Belki onun için boş ve anlamsızdır olanlar. Ama şu genç ömrümde bunları yaşattı bana...

Hata kimde şimdi; bende mi???[b

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 24-Nis-2009 / 23:11    Mesaj konusu: re: sefil aşık!...

kardesimm söylenecek bişee pek kalmamıs inşallah bugünleridee atlatacaksın isyan etmene gerek yok....
Kullanıcı profilini gör
BETER52
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BİLSİNLER
MesajTarih: 24-Nis-2009 / 23:34    Mesaj konusu: re: re: sefil aşık!...

mustafa kardesım hayat bundan ıbaret ıste hersey gelebılır basına seversın sevılırsın ayrılırsın barısırsın neler neler yanı hıc bısey mutsuz olmana degmez.olmayınca olmuoo hayatta daha guzel daha ıyı ınsanlar cıkacaktır bundan muhakkak emın ol.bızde kendımızı yedık noldu kendımızı harap ettık ileride duyulan pişmanlığı anlayacaksın.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
MesajTarih: 21-May-2009 / 18:30    Mesaj konusu: re: re: re: sefil aşık!...

Herşey kardeşılıklıdır kardeşim..

sen sefa sürerken o acı çekiyodur..sen acı çekerken o sefa sürüyodur..

sana bi abi tavsiyesi boşver gider gider gittiği günde biter..

mustafabergen
Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 23-May-2009 / 15:22    Mesaj konusu: re: re: re: re: sefil aşık!...

Ben Mazide Yok Ettim Bütün Duygularımı...Eyvallah Abi..

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering