Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - [Haber] Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam
[Haber] Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Yazar Mesaj
ervan403
Üye
Üye

Nereden: van
MesajTarih: 15-Mar-2009 / 17:57    Mesaj konusu: [Haber] Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

Yine ses getirdi, yine çok konuşuldu ve yine çok beğenildi. Yorum ustası, şarkıların sihirbazı efsane adam sandık albümü ile yine biz Müslümcülerin ve hergün biraz daha genişleyen hayran kitlesinin gönül teline dokundu. Baba nın kendi deyimiyle ''şarkıların ışıltısını'' ortaya çıkarmış. Çoktan maziye gömdüğümüz gençliğimizin şarkılarından; gönül, sorma, vazgeçtim gibi şarkıları o enfes yorumuyla parlatıp önümüze sunduğu için teşekkürler sana büyük sanatçı. Herkes itiraf ediyor '' yav, tutamıyorum zamanı şarkısı bu kadar güzel miydi. Dinlemeye doyamıyorum '' Demek ki işin tuzu biberi eksikmiş, demek ki lezzeti yokmuş. Yani zamanın birinde bayan bir gazetecinin dediği gibi bir şarkının başına gelecek en güzel şey onu Müslüm Gürses'in okumasıdır. Kısacası Müslüm baba için müthiş bir ezgi ustası, yorum dehası diye adlandırmak artık yetmiyor bile. Ne mutlu bana ki ve ne mutlu biz Müslümcülere ki onun bu farkını yıllar yıllar önceden sezmişiz ve bir gün herkes Müslüm Baba dinleyecek diye boşuna dememişiz ve bugün Al Jamal'de, Eylülist' te dinleniyor ve ana haberlere canlı bağlanıyorsa bu iş bitmiştir arkadaşlar. Bu durum bazı Müslümcü arkadaşlarımızı üzüyor gibi görünsede onların babaya olan bu sonsuz sevgi ve bağlılığından ileri geliyor. Tıpkı sevgiliyi başkası ile paylaşamamak gibi yüce bir duygudur bu durum. Hepimiz müsterih olalım Müslümcü dostlarım Baba bizimdir bizim kalacak. Böyle büyük bir dehayı sadece arabeskle yada eski tarzıyla sınırlamak sadece öyle kalmasını istemek en basitinden büyük bir haksızlık olur bu adama. Yani söyleyin bana Gönül şarkısını bir daha ne zaman ve nasıl bu kadar lezzetli dinleyebilecektiniz. Tam bir
Olmasa Mektubun yada Sensiz Olmaz tadında klasik olma yolunda bence bu şarkı. Yeni tarzı ile seslendirdiği şarkılar ise bence kendini tekrarlamaması adına iyi en güzeli de Orhan Akdeniz ustanın Bu şehirde yaşanmaz şarkısı olmuş. Öykü ile düeti ise kıpır kıpır. Bu yaz çok yerde duyacağız bu parçayı. Uzun lafın kısası bu müzik ustası şarkıların tozunu alıp ışıltısını ortaya çıkarmaya devam ediyor ve bende 20 yıllık Müslümcü olarak zevkle dinliyorum. Sağlıcakla kalın sevgili Müslümcü kardeşlerim.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: malatya
MesajTarih: 15-Mar-2009 / 18:07    Mesaj konusu: Re: Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

Eyivallah kardeşim emeğine sağlık...
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 15-Mar-2009 / 18:08    Mesaj konusu: Re: Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

Eyvallah kardeşim. Katılıyorum sana

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 15-Mar-2009 / 18:24    Mesaj konusu: Re: Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

ervan403 demiş ki:
Yani zamanın birinde bayan bir gazetecinin dediği gibi bir şarkının başına gelecek en güzel şey onu Müslüm Gürses'in okumasıdır

Eyw. kardeş bu bayan gazeteci gibi düşüncelerimiz aynı biizmde

Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 15-Mar-2009 / 18:55    Mesaj konusu: Re: Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

ervan doğru demiş eklenecek bir söz yok,sadece şunudemek istiyorum bazı müslümcüleri üzsede bu durum,bence farklı pencereden bakıyor insanalar, şu an herkes babnın albumunu konuşuyor,sokaktaki insandan snatçısına b udemekki baba iyi işler yapıyor. tebrik etmek lazım.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: gaziantep
MesajTarih: 15-Mar-2009 / 20:12    Mesaj konusu: Re: Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

eyv emegine saglık kardes

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul bagcılar
MesajTarih: 15-Mar-2009 / 21:07    Mesaj konusu: Re: Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

eyvallah emegine saglık

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 16-Mar-2009 / 00:05    Mesaj konusu: Re: Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

emeğine sağlık usta bizler her nekadar beğenmesekte baba için hayırlı oldu bu albüm. hayırlısı diyorum saygılar

Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Kullanıcı profilini gör
mali_usta
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 16-Mar-2009 / 00:21    Mesaj konusu: Re: Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

baba ne yapsa dinlerim... paylaşım içinde yorum içinde teşekkürler

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
ismail28
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
MesajTarih: 16-Mar-2009 / 01:29    Mesaj konusu: Re: Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

atasayar demiş ki:
ervan403 demiş ki:
Yani zamanın birinde bayan bir gazetecinin dediği gibi bir şarkının başına gelecek en güzel şey onu Müslüm Gürses'in okumasıdır

Eyw. kardeş bu bayan gazeteci gibi düşüncelerimiz aynı biizmde
Aynen Bayana katılıyorum sözlerine sağlık onun eyvallah.

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 16-Mar-2009 / 03:04    Mesaj konusu: Re: Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

eywallah
Kullanıcı profilini gör
taruz
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 16-Mar-2009 / 03:40    Mesaj konusu: Re: Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

imzamı atıyorum

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 16-Mar-2009 / 04:37    Mesaj konusu: Re: Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

ewet güzel değinmişsin olaya,tebrikler.
1 dakika sonra eklenen mesaj:
japonlar bile keşfetmişken müslüm babayı,bizim tartışmamız yersizdir..
Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 16-Mar-2009 / 20:39    Mesaj konusu: Cevap: Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

evet aynen bende katılıyorum ille de arabesk diyen eski kafalılara sert bir tokat gibi bir yorum olmuş eyvallah kardeşim...

Üye
Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 12-Nis-2009 / 22:08    Mesaj konusu: Re: Cevap: Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

eyv kardesım emegıne saglık dogru soyluyosun

....Akıp akıp gittim deryalar gibi
......Çok şeyler kaybettim, çok şey kazandım
.......Her günüm bir başka yaşantım oldu
Kullanıcı profilini gör
tipsiz_genc
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: adana
MesajTarih: 03-May-2009 / 09:35    Mesaj konusu: Re: Cevap: Yıllanmış şarkıların tozunu alan adam

bende her zaman için müslüm gürses'in daima arkasında olan bir müslümcüyüm... müsLüm ßaßamız önceden de sadece arabesk söylemiyordu türkü ve uzun hava söylüyordu ama günümüzünde pop-slow parçaları kaliteleştiği için onlarada yer vermeyi tercih ediyor ßaßamız ve güzeL de yOrumLuyor yani kutSal 1 sesi var ßabamızın
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering