Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Video Klipleri
Yazar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 11-Şub-2009 / 00:43 Mesaj konusu: Şansım Olsa (İtirazım Var Filminden)
Bu saza hangi kulak dayanır.. sese kulak verin
Link
Coştur baba bizi _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
imparator_44
Fanatik Üye Kayıt: Sep 15, 2008 Mesajlar: 961 Nereden: MALATYA
Tarih: 11-Şub-2009 / 00:50 Mesaj konusu: Re: Şansım Olsa (İtirazım Var Filminden)
emeğine sağlık fatih... _________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
akliyok_06
Fanatik Üye Kayıt: Jul 17, 2008 Mesajlar: 942 Nereden: ankara
Tarih: 11-Şub-2009 / 00:55 Mesaj konusu: Re: Şansım Olsa (İtirazım Var Filminden)
Emeğine sağlık güzel çalışma fatih... _________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye...
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 11-Şub-2009 / 01:20 Mesaj konusu: Re: Şansım Olsa (İtirazım Var Filminden)
emeğine sağlık kardeşim. _________________ ölünce biter
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 11-Şub-2009 / 03:54 Mesaj konusu: Re: Şansım Olsa (İtirazım Var Filminden)
bu sahnede çıldırıyom ben yapışıyom hoparlöre felaket bi ses var sazda _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
muslumce-92
Aktif Üye Kayıt: Apr 19, 2008 Mesajlar: 381 Nereden: Ş.Urfa
Tarih: 11-Şub-2009 / 04:11 Mesaj konusu: Re: Şansım Olsa (İtirazım Var Filminden)
çok duygulu bir şiir miş nerdeyse ağlayacakmış
fatih eline sağlık güzel olmuş. _________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz...