Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Özel
Yazar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 31-Oca-2009 / 15:38 Mesaj konusu: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
Bundan 7 yıl önce 2009 girdiğimiz için 8 yıl önce oldu tabi Kütahya'ya bi askeri yani konser için arkere gidiyorduk yanımda menejer arkadaşımda vardı sevgili Nevzat arabayı kendisi sürüyordu havada çok sıcaktı bu aldı götürdü bizi bi müddet gittik baktım çok yavaş gidiyor felan dedimki sağa çek ben dedim arabayı süreceğim birazda ben götüreyim
Bu arada bilmeyenler vardır baba (20) Yıldır araba kullanıyor bilmeyenler için sölüyom neyse konumuza dönelim neyse ben direksiyona geçtim yani Müslüm BABA geçiyor... tabi o sıcağın verdiği rahatsızlıkla gaza basmışım arkamdan baktım bir siren sesi dönüm baktım polis dediki sağa çek sağa çektik polis tabi bizi gördüüü Müslüm Bey çok hız yapıyorsunuz bu nedir yani fazla hız,sürat tehlikee maneyitinde bişeyer söyledi dedikki yani memur bey biz fazla sürat yapmıyoruz 80 ile 90 la gidyoruz olurmu dedi siz 80-90 nın üzerinde hız yapıyorsunuz yani biz yani inan gerçekten 90 la gidiyoruz felan neyse Polis peki dedi ve biz çektik gittik oysa ben ogün o yolda Konya'ya giderken hızım 130 - 140 tı burdan itiraf ediyorum Polis Arkadaşımında haberi olsun şimdi burdan sölüyorum İbrahim Tatlı ses'de ordan diyorki yani o gün polisi kandırdım demek istiyor Baba bunu ibo Showda itiraf etti...
(Gerçektende Sürat yapmak iyi bişey değil Sürat felaket demektir) Diyor Müslüm Baba
babanın bi itirafı daha arkadaşlar:)
Video eklenmiştir.
babacan1102 _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
mustafabergen
Üye Kayıt: Mar 10, 2008 Mesajlar: 149 Nereden: Ankara
Tarih: 31-Oca-2009 / 18:02 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
Paylaşım İçin Teşekkürler.. _________________ Bu alana reklam verebilirsiniz
akliyok_06
Fanatik Üye Kayıt: Jul 17, 2008 Mesajlar: 942 Nereden: ankara
Tarih: 31-Oca-2009 / 18:07 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
Demekki gaza bastığının farkında değil baba poliste anlasın cezamı yazacak bide.. _________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye...
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 31-Oca-2009 / 18:34 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
akliyok_06 demiş ki: Demekki gaza bastığının farkında değil baba poliste anlasın cezamı yazacak bide..
sıcaktan baba biraz mayışmış o yüzden biraz fazla kaçırmış gazı _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği Kayıt: May 24, 2007 Mesajlar: 838 Nereden: acımasız dünya
Tarih: 31-Oca-2009 / 18:59 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
eyvallah hakan ......... _________________ tek başımayım
By_FaDeD
Tarih: 31-Oca-2009 / 19:12 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
alkolik_06 demiş ki: eyvallah hakan .........
Eyallah Abicim:) _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
mali_usta
Fanatik Üye Kayıt: Nov 01, 2008 Mesajlar: 991 Nereden: Gençlerbirliği
Tarih: 31-Oca-2009 / 21:56 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
paylaşım için emeğine sağlık. _________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
taruz
Fanatik Üye Kayıt: Dec 29, 2006 Mesajlar: 1095 Nereden: ankara
Tarih: 31-Oca-2009 / 22:10 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
saoalsın abim _________________ baba müslümcü
By_FaDeD
Tarih: 31-Oca-2009 / 22:54 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
Eyvallah rica ederim _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
*CANREİS*
Üye Kayıt: May 21, 2007 Mesajlar: 102 Nereden: bitlis
Tarih: 01-Şub-2009 / 01:48 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
ellerine saglık sagolasın kardes..........
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 01-Şub-2009 / 04:48 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
bu itirafı dinlemiştim,ibo şovda baya bi uzun anlatmıştı tatlıses sabırsızlıkla sonunu bekliyordu _________________ ölünce biter
4babafan4
Üye Kayıt: Feb 12, 2009 Mesajlar: 85
Tarih: 20-Şub-2009 / 10:40 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
yalnız o program 2005teydi ondan 7 yıl evelide 1998 olur arkadasım
arabeskci1910
Aktif Üye Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
Tarih: 20-Şub-2009 / 15:08 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
akliyok_06 demiş ki: Demekki gaza bastığının farkında değil baba poliste anlasın cezamı yazacak bide..
baba f 1 pilotu olmaya hazırlanıyodu herhalde o sıralar _________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz
damarist06
Aktif Üye Kayıt: Dec 13, 2008 Mesajlar: 397
Tarih: 20-Şub-2009 / 20:04 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
ibo showda güzel bir itiraf,baba roketlemiş harbiden
AhMeT_44
Fanatik Üye Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
Tarih: 21-Şub-2009 / 02:26 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
Paylaşımın için saol Hakan kardeşim.. _________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok..
By_FaDeD
Tarih: 22-Şub-2009 / 00:16 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
Rica ederim daha güzellerini sunacağım sizlere;)
Eyvallah _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
snare
Aktif Üye Kayıt: Aug 08, 2008 Mesajlar: 435 Nereden: gaziantep
Tarih: 23-Şub-2009 / 15:41 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
eyvallah hakan gönlüne yüregine saglık _________________ kendimi kimseye anlatamadım......
06kaderim66
Üye Kayıt: Jan 02, 2009 Mesajlar: 107 Nereden: ankara
Tarih: 22-Mar-2009 / 20:59 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
babaya da bu yakısırdı saten eyvallah hakan paylasım guzel.. _________________ .Nasıl gelip geçti bunca seneler
..Farkına varmadan bir rüya gibi
...Bazen mutlu oldum bazen dert küpü
....Akıp akıp gittim deryalar gibi
......Çok şeyler kaybettim, çok şey kazandım
.......Her günüm bir başka yaşantım oldu
ismail28
Fanatik Üye Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
Tarih: 23-Mar-2009 / 01:43 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
eyvallah güzel çalısma yüreğine sağlık. _________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM
kalpsiz_adam
Üye Kayıt: Mar 01, 2009 Mesajlar: 64
Tarih: 23-Mar-2009 / 15:46 Mesaj konusu: Re: Müslm Babanın İbo Showdaki İtirafları
paylaşım için sağol arkadaşım