|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
usta33
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 01:33 Mesaj konusu: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
arkadaslar eflatun müzik tarafından bu ayın 4 ünde yani 5 gün önce müslüm gürsesin maziden bir demet albümü seslerde ve alt yapaılarda hiçbir oynama yapılmadan sadece daha önce gördüğümüz yeni resimler eklenerek yeni albüm diye piyasaya sunulmuturç albümün adıda best clasicc müslüm gürses songs
_________________ gönlünüz gönlümüzdür |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 01:48 Mesaj konusu: Re: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
yeni album olmadığını herkes anlar ortada kilip yok ve ya herhangi bi reklamı yok,korsancıalr iş başında gene belli,bi resmini eklesen iyi olurdu aslında,emeğine sağlık barış.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 01:52 Mesaj konusu: Re: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
ben bu eski albümün yeniden çıkınca dinleyicilerin almasını çok anlam veremiyorum almasalar korsan az buz olmucak ! 
|
|
|
|
 |
usta33
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 01:52 Mesaj konusu: Re: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
albüm dağıtım şirketlerinin sitesine girersen görürüsün kardeşim (seyhan müzik-esen müzik)ben eklemesini beceremedim kardeşim:)
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 10-Oca-2009 / 02:47 Mesaj konusu: Re: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
bu albümü bilmeyenler müslümcü olmaaynalar belki beğenir bizden olurlar bellimi olur
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 04:23 Mesaj konusu: Re: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
| usta33 demiş ki: | | arkadaslar eflatun müzik tarafından bu ayın 4 ünde yani 5 gün önce müslüm gürsesin maziden bir demet albümü seslerde ve alt yapaılarda hiçbir oynama yapılmadan sadece daha önce gördüğümüz yeni resimler eklenerek yeni albüm diye piyasaya sunulmuturç albümün adıda best clasicc müslüm gürses songs |
albümü inceledim "maziden bir demet" albümünün bire bir aynısı...
bu kadarınada pes diyorum artık.
verdiğin bilgiler için teşekkürler..
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 04:27 Mesaj konusu: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
Belli ki korsan bir albüm Seyhan Müzik etiketi altında çıkmış.
Maziden Bir Demet albümü parçalarını Best Classic Müslüm Gürses Songs başlığı altında yayınlayıp satışa sunulmuş.
Dikkat ederseniz (sözde) Albüm kapağındaki 2 resim sitemizde sık kullandığımız resimlerden. Bir tanesi logo olarak kullandığımız diğeride haberlerde kullandığımız..
Bu devirde burada biz varken kimse Müslüm Baba adına korsan albüm çıkartarak gelir elde etme cürretini gösteremez!
İçindeki parçalar:
Bu Ayrılık Neden Oldu
Hani söz Vermiştin
Kalbimdeki Serseri
Rakı Şarap Farketmez
Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım
Uyu Demeye Geldim
Sen İstedin
Kaç Kadeh Sustu
Toprak Alsın Muradım
Yaşadım Mı Öldüm Mü
Söylemem Derdimi
Bu Ne Acayip Dünya
Tersine Döndü Çakrım
Silemezler Gönlümden
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 04:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
Bilgiler için saol bilal valla adamlar öyle yapıyoki normal kaseti çıkarmadan millet hemen korsanını çıkarıyo emeğe saygı denen bi şey kalmamış...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
nerdenbilsinler
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 05:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
bilgiler için teşekkurler
_________________ H.NİHAL ATSIZ |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 05:46 Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
birde yeni resmini koymuşlar,utanmadan,bunu müslümcü olmayan kişiler yutar bence, müslüm babanın yeni albumün çıkacağını fırsat bilen korsancılar,yeni albumden önce kendi korsan albumunu sürmüşler kazanç elde etmek için,burda müslüm babaya resmen çelme takıyorlar,tek kelime ile yazıklar olsun.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Oca-2009 / 06:21 Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
kolay kolay kimse almaz zaten en fazla 2 bin tane basmışalardır oda ellerinde patlar
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Oca-2009 / 06:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
bende indirdim araştırdım..meğerse yalanmış.
|
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 11-Oca-2009 / 11:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
Evet Bilal sitemizden çalmışlar resimleri. Albümdeki parçalar 1988 Maziden Bir Demet Albümü'nü tekrar basmışlar. Yazık yazık yakıştıramadım. Babanın yeni albümünden önce çıkartıyorlarki, Babanın son albümü diye milleti kandıracaklar. İçerisindeki tanıtım müziklerini Buradan Dinleyebilirsiniz Seyhan Müzik sitesine üye olmaya çalıştım ama henüz mailime onay mesajı gelmedi. Üyeliğim onaylandıktan sonra Sitenin Albüm Tanıtım Kısmına Yorum yazacağım ve kınayacağım.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
damarist06
Aktif Üye

|
Tarih: 12-Oca-2009 / 00:25 Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
belgiler için saolun arkadaşlar
|
|
|
|
 |
ADANALl
Aktif Üye

|
Tarih: 12-Oca-2009 / 00:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
Albumu bende gordum uzerındekı fıyat 12.50 idi kasetciye nezaman cıktı bu dedım 2 gun oluyo dedi sonra tam alacakken arkasını bı cevırdım ALLAH korudu benı icimden bu ne lan dedim yuh dedim kasetciye dönüp buna boşa para vermişsin kırk yıllık kasetcısınız bu numarayı ya yedınız ya da bılerek aldınız dedim bunu kımse almaz dedim terkettim orayı sonra aslında ses olarak iyi kayıt yapılmıssa bu albumde alınabılır cunku bu albumun cd si yok hep kasetteen aktarma var
_________________ https://i17.photobucket.com/albums/b65/kusanagıkyo/1102.gif |
|
|
|
 |
Kadir
Aktif Üye

|
Tarih: 12-Oca-2009 / 07:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
selam dostlar,adanali kardesimize katiliyorum,
eger cd de sarkilar kaliteli ise arsivimizde bulunmasinin bir sakincasi yok
tabiki bu maksatla alirsak!!
bende kaseti var ama iki arkisi eksik !!
|
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 12-Oca-2009 / 08:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
boyle insanlara baba gonlunuze taht kuran şarkılar albumunde sabret şarkısı oncesi güzel bir yorum yapmış baba resmen hırsız demiş art niyetli demiş emek hırsızları demiş yazıklar olsun size ne diyelim!!
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 13-Oca-2009 / 19:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
Yeni albümünün çıkma arifesinde böyle bir albümün çıkması zekice görünüyor.
Önemli nokta şu ki: şarkıların telif hakkı Seyhan Müziğe mi ait?
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 13-Oca-2009 / 19:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
| Admin demiş ki: | Yeni albümünün çıkma arifesinde böyle bir albümün çıkması zekice görünüyor.
Önemli nokta şu ki: şarkıların telif hakkı Seyhan Müziğe mi ait? |
İyi bir konuya değinmişsin Bilal. Sedef Müzik (ASjs Müzik) firmasına E-Mail attım bu konu hakkında. Cevabını bekliyorum. Cevap geldiğinde sizlerle paylaşacağım.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
usta33
Aktif Üye

|
Tarih: 13-Oca-2009 / 20:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs |
|
|
arkadaslar(bilalim ve rahmi abi)yanıldığınız nokta şu kaseti çıkaran seyhan müzik değil. albümü çıkaran eflatun müzik. seyhan müzik sadece dağıtım firması
|
|
|
 |