Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - best clasicc müslüm gürses songs
best clasicc müslüm gürses songs
Sayfa 1, 2  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
usta33
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: mersin
MesajTarih: 10-Oca-2009 / 01:33    Mesaj konusu: best clasicc müslüm gürses songs

arkadaslar eflatun müzik tarafından bu ayın 4 ünde yani 5 gün önce müslüm gürsesin maziden bir demet albümü seslerde ve alt yapaılarda hiçbir oynama yapılmadan sadece daha önce gördüğümüz yeni resimler eklenerek yeni albüm diye piyasaya sunulmuturç albümün adıda best clasicc müslüm gürses songs

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 10-Oca-2009 / 01:48    Mesaj konusu: Re: best clasicc müslüm gürses songs

yeni album olmadığını herkes anlar ortada kilip yok ve ya herhangi bi reklamı yok,korsancıalr iş başında gene belli,bi resmini eklesen iyi olurdu aslında,emeğine sağlık barış.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: heryer
MesajTarih: 10-Oca-2009 / 01:52    Mesaj konusu: Re: best clasicc müslüm gürses songs

ben bu eski albümün yeniden çıkınca dinleyicilerin almasını çok anlam veremiyorum almasalar korsan az buz olmucak ! Evil or Very Mad
Kullanıcı profilini gör
usta33
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 10-Oca-2009 / 01:52    Mesaj konusu: Re: best clasicc müslüm gürses songs

albüm dağıtım şirketlerinin sitesine girersen görürüsün kardeşim (seyhan müzik-esen müzik)ben eklemesini beceremedim kardeşim:)

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 10-Oca-2009 / 02:47    Mesaj konusu: Re: best clasicc müslüm gürses songs

bu albümü bilmeyenler müslümcü olmaaynalar belki beğenir bizden olurlar bellimi olur

Kullanıcı profilini gör
imparator_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 10-Oca-2009 / 04:23    Mesaj konusu: Re: best clasicc müslüm gürses songs

usta33 demiş ki:
arkadaslar eflatun müzik tarafından bu ayın 4 ünde yani 5 gün önce müslüm gürsesin maziden bir demet albümü seslerde ve alt yapaılarda hiçbir oynama yapılmadan sadece daha önce gördüğümüz yeni resimler eklenerek yeni albüm diye piyasaya sunulmuturç albümün adıda best clasicc müslüm gürses songs

albümü inceledim "maziden bir demet" albümünün bire bir aynısı...
bu kadarınada pes diyorum artık.
verdiğin bilgiler için teşekkürler..

Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 10-Oca-2009 / 04:27    Mesaj konusu: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs

Belli ki korsan bir albüm Seyhan Müzik etiketi altında çıkmış.
Maziden Bir Demet albümü parçalarını Best Classic Müslüm Gürses Songs başlığı altında yayınlayıp satışa sunulmuş.
Dikkat ederseniz (sözde) Albüm kapağındaki 2 resim sitemizde sık kullandığımız resimlerden. Bir tanesi logo olarak kullandığımız diğeride haberlerde kullandığımız..
Bu devirde burada biz varken kimse Müslüm Baba adına korsan albüm çıkartarak gelir elde etme cürretini gösteremez!

İçindeki parçalar:

Bu Ayrılık Neden Oldu
Hani söz Vermiştin
Kalbimdeki Serseri
Rakı Şarap Farketmez
Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım
Uyu Demeye Geldim
Sen İstedin
Kaç Kadeh Sustu
Toprak Alsın Muradım
Yaşadım Mı Öldüm Mü
Söylemem Derdimi
Bu Ne Acayip Dünya
Tersine Döndü Çakrım
Silemezler Gönlümden

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
akliyok_06
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 10-Oca-2009 / 04:29    Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs

Bilgiler için saol bilal valla adamlar öyle yapıyoki normal kaseti çıkarmadan millet hemen korsanını çıkarıyo emeğe saygı denen bi şey kalmamış...

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ORDU
MesajTarih: 10-Oca-2009 / 05:13    Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs

bilgiler için teşekkurler

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 10-Oca-2009 / 05:46    Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs

birde yeni resmini koymuşlar,utanmadan,bunu müslümcü olmayan kişiler yutar bence, müslüm babanın yeni albumün çıkacağını fırsat bilen korsancılar,yeni albumden önce kendi korsan albumunu sürmüşler kazanç elde etmek için,burda müslüm babaya resmen çelme takıyorlar,tek kelime ile yazıklar olsun.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 11-Oca-2009 / 06:21    Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs

kolay kolay kimse almaz zaten en fazla 2 bin tane basmışalardır oda ellerinde patlar

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 11-Oca-2009 / 06:27    Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs

bende indirdim araştırdım..meğerse yalanmış.
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 11-Oca-2009 / 11:09    Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs

Evet Bilal sitemizden çalmışlar resimleri. Albümdeki parçalar 1988 Maziden Bir Demet Albümü'nü tekrar basmışlar. Yazık yazık yakıştıramadım. Babanın yeni albümünden önce çıkartıyorlarki, Babanın son albümü diye milleti kandıracaklar. İçerisindeki tanıtım müziklerini Buradan Dinleyebilirsiniz Seyhan Müzik sitesine üye olmaya çalıştım ama henüz mailime onay mesajı gelmedi. Üyeliğim onaylandıktan sonra Sitenin Albüm Tanıtım Kısmına Yorum yazacağım ve kınayacağım.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
damarist06
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 12-Oca-2009 / 00:25    Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs

belgiler için saolun arkadaşlar
Kullanıcı profilini gör
ADANALl
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ADANA
MesajTarih: 12-Oca-2009 / 00:57    Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs

Albumu bende gordum uzerındekı fıyat 12.50 idi kasetciye nezaman cıktı bu dedım 2 gun oluyo dedi sonra tam alacakken arkasını bı cevırdım ALLAH korudu benı icimden bu ne lan dedim yuh dedim kasetciye dönüp buna boşa para vermişsin kırk yıllık kasetcısınız bu numarayı ya yedınız ya da bılerek aldınız dedim bunu kımse almaz dedim terkettim orayı sonra aslında ses olarak iyi kayıt yapılmıssa bu albumde alınabılır cunku bu albumun cd si yok hep kasetteen aktarma var

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 12-Oca-2009 / 07:47    Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs

selam dostlar,adanali kardesimize katiliyorum,
eger cd de sarkilar kaliteli ise arsivimizde bulunmasinin bir sakincasi yok
tabiki bu maksatla alirsak!!
bende kaseti var ama iki arkisi eksik !!
Kullanıcı profilini gör
muslumce92
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 12-Oca-2009 / 08:56    Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs

boyle insanlara baba gonlunuze taht kuran şarkılar albumunde sabret şarkısı oncesi güzel bir yorum yapmış baba resmen hırsız demiş art niyetli demiş emek hırsızları demiş yazıklar olsun size ne diyelim!!

Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 13-Oca-2009 / 19:00    Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs

Yeni albümünün çıkma arifesinde böyle bir albümün çıkması zekice görünüyor.
Önemli nokta şu ki: şarkıların telif hakkı Seyhan Müziğe mi ait?

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 13-Oca-2009 / 19:28    Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs

Admin demiş ki:
Yeni albümünün çıkma arifesinde böyle bir albümün çıkması zekice görünüyor.
Önemli nokta şu ki: şarkıların telif hakkı Seyhan Müziğe mi ait?

İyi bir konuya değinmişsin Bilal. Sedef Müzik (ASjs Müzik) firmasına E-Mail attım bu konu hakkında. Cevabını bekliyorum. Cevap geldiğinde sizlerle paylaşacağım.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
usta33
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 13-Oca-2009 / 20:09    Mesaj konusu: Re: Cevap: best clasicc müslüm gürses songs

arkadaslar(bilalim ve rahmi abi)yanıldığınız nokta şu kaseti çıkaran seyhan müzik değil. albümü çıkaran eflatun müzik. seyhan müzik sadece dağıtım firması

Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering