Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - radyo ve odası
radyo ve odası
Sayfa 1, 2  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> İstek Öneri Eleştiri
Yazar Mesaj
BETER52
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BİLSİNLER
MesajTarih: 25-Eyl-2008 / 04:38    Mesaj konusu: radyo ve odası

degerlı muslumcu com uyelerı sıtemızde yapılan zorunlu degısıklıgı bılıyorsunuzkı radyo kapatılmıstır. bu radyo kapatılma olayı sohbet odasına yansımısmıdır.sohbet odasına katılımların azalmasının ndenı bumudur ?radyo gitti sohbet bittimi?

bu konudakı yorumlarınız nedır _? sımdıden tesekkurler saygılarımla

Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: acımasız dünya
MesajTarih: 25-Eyl-2008 / 04:42    Mesaj konusu: Cevap: radyo ve odası

aslında adı üsttünde sohbet odası odada sohbet muhabbet hep olmalı ama artık kimin neden sitemize takıldığı belli oluyo önemli olan bu durumda sitemizi yanlız bırakmak değil hep ayakta hep beraber olduğumuz göstermektir ama dediğin gibi radyo gitti sohbet bitti ama yinede biz burdayız radyomuz yoksada kardeşliğimiz ve samimiyetimiz var anlayana

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 25-Eyl-2008 / 04:53    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

ark herkezi eskisi gibi sohbet odasına bekliyoruz dostluklar zor kazanılır kolay kaybedilirmiş radio kapandı diye dostluklarda bitmesin onu geçtim sitenin yani baba için olsun bekiyoruzz!!!babayı çok sevenler şimdi kötü günde belli olacak !!!

Sonsuzluk yolcusu varraya O benim
Her gece sarhoşum her gece Ayyaş
Bitmedi felekle yaptığım savaş
Bazen yar aldattı bazen arkadaş
ben bu hale bilmeden ge
Kullanıcı profilini gör
muslumce92
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 25-Eyl-2008 / 08:29    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

bence biraz etkisi olabilir ama ben bu aralar sohbet odasına hiç girmek istemiyorum nedeni radyo olmadığı için değil başka nedenlerim var elbette oda bende kalsın ama kimsede kendini zan altında hissetmesin eywallah...

Üye
Üye

Nereden: Sevda Yolu
MesajTarih: 25-Eyl-2008 / 10:14    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

eğer böyle bir durum varsa gerçekten çok ayıp bi durum..nedir yani sadece şarkıda sadece müziktemi vefa denen şey..bakın bu mesajı yazdığım pc de ses kartı yok radyo olsada dinleyemem..ama gönlüm sizlerle..nedir radyo denen şey sadece siteye renk getirir..sanki kendi imkanlarımızda müzik dinleyemiyormuyuz..ben bu sıcak kardeşlik ortamına girdim gireli radyo yok bundan sonra olsada sizlerleyim olmasada...Selametle..
Kullanıcı profilini gör
nerdenbilsinler
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ORDU
MesajTarih: 25-Eyl-2008 / 16:29    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

güzel bi konu açmışsın benim gördüm kadarıyla radyo ve mp3 paylaşımı kalktıktan sonra siteye gelenlerin sayısıda azaldı ve sohbet odasınada artık kimse girmiyor. aynen siteye ve sohbet odasına yansımış bu olay

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 25-Eyl-2008 / 18:51    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

kenan ağa size şarkı söyler hemde canlı canlı inanın ki radyoyu aratmaz, hem Mü-Yap da bişey diyemez telif hakkı kendi elinde Laughing

Kullanıcı profilini gör
BETER52
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 25-Eyl-2008 / 19:27    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

ex-arab demiş ki:
kenan ağa size şarkı söyler hemde canlı canlı inanın ki radyoyu aratmaz, hem Mü-Yap da bişey diyemez telif hakkı kendi elinde Laughing

azız senı mı kırıcaz radyo calmıyosa teyıpten kasetten calarız senın canın sagolsun Rolling Eyes Very Happy

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 25-Eyl-2008 / 20:05    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

BETER52 demiş ki:
azız senı mı kırıcaz radyo calmıyosa teyıpten kasetten calarız senın canın sagolsun Rolling Eyes Very Happy

eyw ağa sağol ama o da yasakmış yahu Confused

Kullanıcı profilini gör
isyankar_arif
Üye
Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 25-Eyl-2008 / 23:15    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

yahu sohbet odası iyi güzel tamamda arkadaslar müzik namına bişeyler konusulmuyor ki yada ben rastlamadım gırgır samata tamam edelimde birazda müslüm baba müziklerini konusalım
Kullanıcı profilini gör
jest_50
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: NeVŞeHiR
MesajTarih: 26-Eyl-2008 / 00:27    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

bence alaKası bile yok derim kardeşim..ama varsa öyle bir şey ayip olmuş
Kullanıcı profilini gör
muslumce-92
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Ş.Urfa
MesajTarih: 26-Eyl-2008 / 02:32    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

olabilir neden olmasın babasız sohpet edemeyenlerde olabilir anlamak gerek

Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz...
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 26-Eyl-2008 / 02:59    Mesaj konusu: Cevap: radyo ve odası

malesefki radyo ve mp üç kaltıktan sonra baya bi düşüş oldu olmasıda süpriz olmadı bana açıkçası,çıkar amaçlı gelen kişiler böylece ortadan kalmış oldu, gidenler zaten sitenin gerçek üyeleri değiller onun için ortada bi sorun yok, sitenin sağlam üyeleri olarak bizler bu yolda müslüm babaya olan desteğimizi vermeye devam edeceğiz tüm olumsuzluklara rağmen,umuyorumki ilerde bi gün bu sorunların hepsi çözülecek inşallah her şeyi zamana bırakmak lazım.

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 26-Eyl-2008 / 03:35    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

isyankar_arif demiş ki:
yahu sohbet odası iyi güzel tamamda arkadaslar müzik namına bişeyler konusulmuyor ki yada ben rastlamadım gırgır samata tamam edelimde birazda müslüm baba müziklerini konusalım

kardesım haklısın muzık namına konusmalar az oluyo fakat muzık adına bıseyler konussulsa herkes sus pus sankı kutuphane ortamı kımse konusmuyo bu seferde.ondan sonra napsın mıllet baslıyo sakalasmaya zaten samımıyet dostluk boyle sakalasmalardan sonra baslıyoo.ornegın bı ınsanla samımı olmassan ne kadar arkadas olabılırsınkı? zaten burdakı amacımız sohbet vesılesıyle bırbırrımızle kaynasmak degılmıdır?

Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL
MesajTarih: 26-Eyl-2008 / 04:32    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

bende dikkat ettim 1 ay öncesine kadar her akşam sohbet odasında 15 den fazla kardeşlerimiz oluyodu şimdi ise en fazla 4 kişi arkadaşlar eger radyo için geliosanız bu sitemize hiç gelmeyin bide site durup sohbete gelmiyosunuz bunun sebebi nedir bir türlü ayıkamadım açıklama bekliyorummmmm

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 26-Eyl-2008 / 22:45    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

gecekurdu8989 demiş ki:
bende dikkat ettim 1 ay öncesine kadar her akşam sohbet odasında 15 den fazla kardeşlerimiz oluyodu şimdi ise en fazla 4 kişi arkadaşlar eger radyo için geliosanız bu sitemize hiç gelmeyin bide site durup sohbete gelmiyosunuz bunun sebebi nedir bir türlü ayıkamadım açıklama bekliyorummmmm

emre bıde sohbet odasında durupta hıc konusmayan arkadaslarımız var onlarıda ben cozmus degılım acıkcası
adı uzerındeya sohbet ıcın ordasınız konusmıcaksan beklemenın anlamı nedır??

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul bagcılar
MesajTarih: 26-Eyl-2008 / 23:44    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

müslüm baba nedemiş gülen çehreleri sahte dostları aldana aldana ögrendim artık müzik için gelenlerin maskeleri düştü artık aldırmaya gerek bile yok kalanlar bize yeter biz kendimize yeteriz
Kullanıcı profilini gör
sokak_sairi
Üye
Üye

Nereden: iSTANBUL
MesajTarih: 27-Eyl-2008 / 02:09    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

siteden radyonun kalkmasının etkisi mutlaka olmuştur. sohbet odasında sureklı konuşan insanlar belli kişiler. insanları daha cok alıştırmamız için orada bir takım müslüm baba hakkında bilgiler konuşmamız ve müzik hakkında konuşmamız sohbet odasına insanları biraz daha alıştırmamız demek onun için müslüm babanın sesini sitede duymasak bile her zaman bizimle beraber olduğunu unutmayalım SANAT DÜNYASININ TEK BABASI MÜSLÜM BABA İÇİN yaşasın babaya gönül veren GÖNÜL DOSTLARI
Kullanıcı profilini gör
suskun_ahmet56
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 27-Eyl-2008 / 03:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: radyo ve odası

herşeyin radyoya bağlanmaması gerekiyo bence radyo yok diye siteyye gelmiyceklerse varsın hiç gelmesnler bulunanlar yeter de artar biz bize yeteriz.....................
EYW...................
Kullanıcı profilini gör
Muslumcu22
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Müslümcü Tarikatından
MesajTarih: 27-Eyl-2008 / 21:50    Mesaj konusu: Cevap: radyo ve odası

gözle görünür bir düşüş var bunun nedenide radyonun kapatılmasıdır şimdi kişi googlede muslum gurses yazdığında direk bu siteye giriyor ve karsısna babanın şarkısı calıyor he biraz dınleyım az dinleyım derken siteye bir bakmıssın üye oluyor bunu bircok kişi aynı anda yaptığını düşünürsen 100 lerce kişi oluyor ama şimdi muzik herzman etkıleyici bir faktör olmustur bu kaybolunca kişi beyaz bir ana sayfa ile karşılasıyor bir kac muslum baba resmi ne olduğunu anlamadan bakıp cıkıyor ve şu son zmanlardaki sessiz gemi manzarası var oluyor.Bence radyo yayını belli saatlerde tekrardan verilmelidir saygılar...

Bütün Duygularım Ağır Yaralı"

Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> İstek Öneri Eleştiri
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering