|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Video Klipleri |
| Yazar |
Mesaj |
yillar_utansin
Aktif Üye

|
Tarih: 10-May-2008 / 02:24 Mesaj konusu: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı |
|
|
vallahi ben saat 21.30 da ünalan hancı cafede babanın sahne alıcağını ömer abimden 3 gün öncen duymuştum babayı bekliyoruz sahne alıcak diye beklerkende bir yandan heycandan ölüp ölüp diriliyordum saat oldu 23.30 halan baba çıkmadı bütün müslümcüler bağırıyoruz en sonunda baba çıkdı saygılar
_________________ ŞEREFSİZ DOSTUM OLACAĞINA ŞEREFLİ DÜŞMANIM OLSUN DAHA İYİ ? |
|
|
|
 |
|
|
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 10-May-2008 / 04:34 Mesaj konusu: Re: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı |
|
|
cok guzel bır gece gecırmısınız sızın adına cok sevındım.yuregımız sızınleydı..
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 10-May-2008 / 08:10 Mesaj konusu: Re: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı |
|
|
| yillar_utansin demiş ki: | | vallahi ben saat 21.30 da ünalan hancı cafede babanın sahne alıcağını ömer abimden 3 gün öncen duymuştum babayı bekliyoruz sahne alıcak diye beklerkende bir yandan heycandan ölüp ölüp diriliyordum saat oldu 23.30 halan baba çıkmadı bütün müslümcüler bağırıyoruz en sonunda baba çıkdı saygılar |
bu senin bir hafta önce yazdıgın...
ömer abim ben 2 gün önce müslüm babanın menejerini gördüm bana dediki baba bu ayın 3 çüne kadar burda enson çıkıcağı yerde kartyal dedi kartaldan sonra mayısın sonuna kadar yok diyor burda bende dedimki bu işde bir yanlışlık var dedim baba ayın 8 kizinde ünalana çıkıcak dedim banadiyorki ben menejeriyim bende daha iyimi bilicen dedi bende bişey diyemedim nekadar iddalaşıydamsa
nasıl oluyoda benden üç gün önce öğreniyorsun
yoldan gecen herkes babaın menejeri oldu artık
eyvallahhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
efkan
Üye

|
Tarih: 10-May-2008 / 09:27 Mesaj konusu: Re: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı |
|
|
valla bende şaşırdım şimdi.ömer baba
|
|
|
|
 |
yillar_utansin
Aktif Üye

|
Tarih: 10-May-2008 / 15:04 Mesaj konusu: Re: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı |
|
|
| babacan1102 demiş ki: | | yillar_utansin demiş ki: | | vallahi ben saat 21.30 da ünalan hancı cafede babanın sahne alıcağını ömer abimden 3 gün öncen duymuştum babayı bekliyoruz sahne alıcak diye beklerkende bir yandan heycandan ölüp ölüp diriliyordum saat oldu 23.30 halan baba çıkmadı bütün müslümcüler bağırıyoruz en sonunda baba çıkdı saygılar |
bu senin bir hafta önce yazdıgın...
ömer abim ben 2 gün önce müslüm babanın menejerini gördüm bana dediki baba bu ayın 3 çüne kadar burda enson çıkıcağı yerde kartyal dedi kartaldan sonra mayısın sonuna kadar yok diyor burda bende dedimki bu işde bir yanlışlık var dedim baba ayın 8 kizinde ünalana çıkıcak dedim banadiyorki ben menejeriyim bende daha iyimi bilicen dedi bende bişey diyemedim nekadar iddalaşıydamsa
nasıl oluyoda benden üç gün önce öğreniyorsun
yoldan gecen herkes babaın menejeri oldu artık
[b]vallahi ömer baba ben onun yalancısıyım menejer denen sahtekarın sonradan görünce babayı öğrendimki o dm tam bir sahtekrmış saygılar
eyvallahhh |
_________________ ŞEREFSİZ DOSTUM OLACAĞINA ŞEREFLİ DÜŞMANIM OLSUN DAHA İYİ ? |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-May-2008 / 18:16 Mesaj konusu: Cevap: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı |
|
|
evet baba biraz geç çıktı ama beklediğimize değdi
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
DAGISTAN
Üye

|
Tarih: 11-May-2008 / 22:02 Mesaj konusu: Cevap: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı |
|
|
güzel bir geceydi babada gec cıktı ama bekledimize fazlasıyla degdi heleki suat abiyle biz biraz fazla shov yaptık ama degdi cekemeyen arkadaslarda catladı helal olsun suat abi sana yüregine saglık ömer babayada sonsuz tesekkürler sunarım eyuvallah ömer baba
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk... |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 12-May-2008 / 17:49 Mesaj konusu: Cevap: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı |
|
|
seninde yüreğine sağlık ilbeyim sende güzel bir insansın ortam adamısın
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
isyankar_34
Üye

|
Tarih: 12-May-2008 / 21:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı |
|
|
Güzel bi geceydi müslüm baba geç sahneye çıktı ama olsun çıktı ya beklediğimize değdi. .
_________________ iSYaNKaR.aGVaLi.34@live.com |
|
|
|
 |