|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses'in Doğum Günü
-> Hediye Seçimi |
| Yazar |
Mesaj |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 14-Oca-2008 / 21:22 Mesaj konusu: [Mayıs 2008] babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
Arkadaşlar bu sene babamıza doğum günü olarak ne hediye edelim? biliyorum bazı arkadaşlar daha çok var diyebilir ama babamıza öyle pat diyede hediye verilmez o yüzden bir kaç ay evvel hazırlamak ne alacağımızı tasarlamamız lazım o yüzden herkes fikrini söylesin sevgiler saygılar.
DÜZENLEME (Admin):
İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar Bu adresten devam edebiliriz.
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 14-Oca-2008 / 22:20 Mesaj konusu: Re: babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
Ocak/Şubat/Mart/Nisan/Mayıs
Evet daha var, madem açmışsın suat usta bizde değerlendirmelerimizi yapalım. Herkes aklındakini söylesin. Ama tablo olmasın bu kez, Baba'nın evde duvarlar tabloyla dolup taşacak
Bu konuda arkadaşlarımızın hediye düşüncesini alalım, yine ortak bir kararla seçimimizi yaparız inş.
Bu kez plaket gibi özel birşeyler düşünebiliriz, bilmem diğer arkadaşlarımız bu işe ne derler?
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 15-Oca-2008 / 02:04 Mesaj konusu: Re: babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
gönül isterki babayla bir fan klup buluşması yapıp.
doğum günü hediyesini vermek ama..
cok zor gözüküyor.
ben en kısa zamanda menejeri aracılığıyla bu konuyu dile getirecegim...
hediyeye gelince;şuan kalbimde gecen birşey yok desem yalan olmaz öyle bişi hediye etmeliyiz ki şanımıza yakışacak bişi olsunn...
eyvallahhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
ex-arab

|
Tarih: 15-Oca-2008 / 02:38 Mesaj konusu: Re: babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
evet Admin'in dediği gibi plaket olabilir yalnız söyle değisik bi plaket olmalı, bu konuda fikri olan varsa yazsın
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
sopranos
Aktif Üye

Kayıt: Oct 30, 2007 Mesajlar: 179 Nereden: YAKTIN BENİ DÜNYA..!!
|
Tarih: 15-Oca-2008 / 03:07 Mesaj konusu: Re: babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
abilerm siz nasıl istersenz ama bencede plaket iyi olabilir abim bide şey diycektm tüm üyeler bide babayla birlikte toplu bi resim çektirsek hiç fena olmaz bencee şimdiden nice YILLARA BABA ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.!!!ÖMRÜN BOL OLSUN.
|
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 15-Oca-2008 / 04:36 Mesaj konusu: Re: babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
arkadaşlar babanın doğum gününde bir yerde buluşmak zor ama doğum gününde bir show programına davet edilse ve o gün biz de orada olup hediyesini orada versek süper olur ama show programına kim çağıracak orası var geçen sene beyaz bir sürpriz yapmıştı doğum günü olmasa da ama güzel olmuştu diyelim ki o gün beyaz show var müslüm babayı çağırdı biz de stüdyoya gideriz beyaz a söyleriz o da organize eder programın ortasında sürpriz bir de tam o sırada vtr de babanın en iyi şarkıları ve müslüm baba resimleri en süper hediye hayal ama hayaller her zaman güzeldir**************************************
|
|
|
|
 |
kurt000253
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Oca-2008 / 05:10 Mesaj konusu: Yanıt: Re: babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
| babacan1102 demiş ki: | gönül isterki babayla bir fan klup buluşması yapıp.
doğum günü hediyesini vermek ama..
cok zor gözüküyor.
ben en kısa zamanda menejeri aracılığıyla bu konuyu dile getirecegim...
hediyeye gelince;şuan kalbimde gecen birşey yok desem yalan olmaz öyle bişi hediye etmeliyiz ki şanımıza yakışacak bişi olsunn...
eyvallahhh |
babacan1102 kardeşim çok güzel bir fikir keşke öyle birşey olsa zaten buluşma olsunda hediye illaki alınır...saygılarımla 
|
|
|
|
 |
celik_07
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Oca-2008 / 00:43 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
gecende calıstıgım otelden sevılen bı mudurumuz baska bı otele geçmişti. bizde ana bı hediye almıştık . hediye ise . ebruli sanatıyla ismiyazılmiş bi tabloydu ama pahalı ya cok . geçi bu sene tablo almicekmişiz ama neyse ben de fıkrımı solım dedım
|
|
|
|
 |
isyankar_arif
Üye

|
Tarih: 16-Oca-2008 / 02:59 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
valla herhangi bir hediye almak zor babaya öyle bir hediye almalıyızki hayatı boyunca unutamasın ve hayranlarım doğum günümde vermişti desin buluşma işine gelirse herkes farklı şehirlerde oturuyor kardeş mesela ben ankarada oturuyorum ve o gün ancak istanbula otobüs falan kaldırılırsa gidebilirim
|
|
|
|
 |
_kurtulus_
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-Oca-2008 / 09:49 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
Hiç olmamış bişey olmalııııııııııı
Mesela öyle bir programa katılırsa sizler (oradakiler) tarafından hazırlanmış bir gösteri, ezberlenmiş olması koşuluyla O' nu metheden sözler, ne bilyim.
Ama herşey kaliteli olmalı, sırf oraya çıkıp üç beş kelime söylemek değil, sahneye çıkan/lar destan yazmalı veya
sitede de paylaşıldığı gibi iki arkadaş çıkıp O'nu ilk hangi şarkıyla tanıdığından...... valla benimde kafam karıştı. Ne hayal ama....neden olmasın. Beyaz zaten bu işlerin adamı...bide "merkez_tost' un dediği gibi:tam o sırada vtr de babanın en iyi şarkıları........" öyle bişey olursa en başta "Dinleyin Geceler" olsa....
_________________ Nerdeysen Bir Haber Gönder
Diğer Yarım Yanında Kalmış |
|
|
|
 |
seydemin
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-Şub-2008 / 21:00 Mesaj konusu: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
Bence bir mekan ayarlayıp orada müslüm bebemızla hem foto çektiririz hem konser verir hemde hediyesini veririz...
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 44 saniye sonra yollandı..:
Bence bir mekan ayarlayıp orada müslüm bebemızla hem foto çektiririz hem konser verir hemde hediyesini veririz...
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 46 saniye sonra yollandı..:
_________________ asimüslümcü |
|
|
|
 |
nacves

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 08-Şub-2008 / 04:06 Mesaj konusu: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
muslum babanın eskı bır fotografını bulun bana yenıden restore edeyım.hatta muhterem nurla cekılmıs bır fotografta olabılır.en kıısa zaman da haber beklıyorum..
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 08-Şub-2008 / 16:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
arkadaşlar benim bir fikrim var beğeneceğinizi umduğum bence çok güzel bir fikir.. sanata yıllarını vermiş bir sanatcıya verilecek en güzel hediyelerden bitanesi nostaljik bir mikrofon olduguna inanıyorum..hem babanın sevip beğeneceği duygulanacağı bir hediye olur...istanbulda olan arkadasların kolayca bulabileceğini umuyorum..inşallah önerimin beğenirsiniz..buyrun örnek bir fotoğraf yolluyorum..

_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Şub-2008 / 06:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
valla düşünüyom işin içinden çıkamıyom baba en iyisine laikde hediye ne olsa gönül isterdi bi yerde toplanıp süpriz yapmak ama çok zor
ancak inşallah demekle kalıyorm nese ozamana kadar düşünücem bulabilirsem
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 10-Şub-2008 / 07:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
bence plaket en güzel hediye olur üstünde muslumcu.com Fanatikleri yazarsa iki kat daha guzel olur saygılar sevgıler
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
zincirli
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Mar 13, 2007 Mesajlar: 293 Nereden: Ankara/Karapürçek
|
Tarih: 17-Şub-2008 / 04:39 Mesaj konusu: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
Bence babamıza canımıza onu cok duygulandırcak bir hediye seçmemiz gerekir.Plaket benimde aklıma yattı,ama plakete öyle bir yazı yazdırmalıyızki babamız sevinsin..(tabiki o yazıyı bulmakta admine kalsın )daha degişik fikirleri olanlar paylaşsınlar..su an benim aklıma bişey gelmiyor.tabiki daha düşünecegim,degişik bir fikir gelirse aklıma sizlerle paylaşacagım.hepinize saygılar.
_________________ Bütün kainatı yaratan tanrım
benimde gönlümün muradını ver.
her güne bir ümit veren allahım
benimde gönlümün muradını ver.
bir zalim aşkına kul etme beni
gercek aşka giden yolları göster...
SED@ GEBİTEKİN
https://z.mimy.org/ |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 17-Şub-2008 / 22:56 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
| mahsun_kul_028 demiş ki: | arkadaşlar benim bir fikrim var beğeneceğinizi umduğum bence çok güzel bir fikir.. sanata yıllarını vermiş bir sanatcıya verilecek en güzel hediyelerden bitanesi nostaljik bir mikrofon olduguna inanıyorum..hem babanın sevip beğeneceği duygulanacağı bir hediye olur...istanbulda olan arkadasların kolayca bulabileceğini umuyorum..inşallah önerimin beğenirsiniz..buyrun örnek bir fotoğraf yolluyorum..
 |
arkadaslar önerime bir yorum gelmedi...yorumlarınızı bekliyorum...
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
dadas_muslumcu
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Şub-2008 / 04:29 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyem |
|
|
ya bakın napalım bence babaya burdan menejerı aracılıgıyla burdan bı album cıkaralım sarkıları oylayarak en ıyı sarkılarını secelım oda pıyasaya sursun o albume bakar bızlerı muslumculerı hatırlar ne dersınız .............! 
|
|
|
|
 |
alperayy_27
Üye

Kayıt: Mar 05, 2006 Mesajlar: 35 Nereden: çıktı bu ayrılık
|
Tarih: 21-Şub-2008 / 02:57 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyem |
|
|
baba bi ara zincir künye bileklik falan takıyordu eğer şimdide takıyorsa bi tane bileklik (künye) yaptıralım altından üstüne www.muslumcu.com yazdıralım değişik olur Saçma oldu değilmi neyse düşünelim ortak bi karara varırız mahsun kul kardeşin dediğide olabilir araştıralım eğer daha önce böyle bi hediye verilmemişse güzel olabilir
_________________ güzelmiş çirkinmiş ne farkederki deli gibi sevmek ruhumuzda var |
|
|
|
 |
yusufum68

|
Tarih: 24-Şub-2008 / 03:42 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz |
|
|
| mahsun_kul_028 demiş ki: | arkadaşlar benim bir fikrim var beğeneceğinizi umduğum bence çok güzel bir fikir.. sanata yıllarını vermiş bir sanatcıya verilecek en güzel hediyelerden bitanesi nostaljik bir mikrofon olduguna inanıyorum..hem babanın sevip beğeneceği duygulanacağı bir hediye olur...istanbulda olan arkadasların kolayca bulabileceğini umuyorum..inşallah önerimin beğenirsiniz..buyrun örnek bir fotoğraf yolluyorum..
 |
benim aklıma yattı bu fikir.Mikrofonun üzerine muslumcu.com doğum günü anısına falan bişeyler yazdırılabilir.bence en güzeli bu olur.
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez. |
|
|
|
 |