Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - [Mayıs 2008] babamıza doğum günü hediyemiz
[Mayıs 2008] babamıza doğum günü hediyemiz
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses'in Doğum Günü -> Hediye Seçimi
Yazar Mesaj
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 14-Oca-2008 / 21:22    Mesaj konusu: [Mayıs 2008] babamıza doğum günü hediyemiz

Arkadaşlar bu sene babamıza doğum günü olarak ne hediye edelim? biliyorum bazı arkadaşlar daha çok var diyebilir ama babamıza öyle pat diyede hediye verilmez o yüzden bir kaç ay evvel hazırlamak ne alacağımızı tasarlamamız lazım o yüzden herkes fikrini söylesin sevgiler saygılar.

DÜZENLEME (Admin):
İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar Bu adresten devam edebiliriz.

Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 14-Oca-2008 / 22:20    Mesaj konusu: Re: babamıza doğum günü hediyemiz

Ocak/Şubat/Mart/Nisan/Mayıs
Evet daha var, madem açmışsın suat usta bizde değerlendirmelerimizi yapalım. Herkes aklındakini söylesin. Ama tablo olmasın bu kez, Baba'nın evde duvarlar tabloyla dolup taşacak Smile
Bu konuda arkadaşlarımızın hediye düşüncesini alalım, yine ortak bir kararla seçimimizi yaparız inş.
Bu kez plaket gibi özel birşeyler düşünebiliriz, bilmem diğer arkadaşlarımız bu işe ne derler?

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 15-Oca-2008 / 02:04    Mesaj konusu: Re: babamıza doğum günü hediyemiz

gönül isterki babayla bir fan klup buluşması yapıp.
doğum günü hediyesini vermek ama..
cok zor gözüküyor.
ben en kısa zamanda menejeri aracılığıyla bu konuyu dile getirecegim...
hediyeye gelince;şuan kalbimde gecen birşey yok desem yalan olmaz öyle bişi hediye etmeliyiz ki şanımıza yakışacak bişi olsunn...
eyvallahhh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
ex-arab

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 15-Oca-2008 / 02:38    Mesaj konusu: Re: babamıza doğum günü hediyemiz

evet Admin'in dediği gibi plaket olabilir yalnız söyle değisik bi plaket olmalı, bu konuda fikri olan varsa yazsın

Kullanıcı profilini gör
sopranos
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: YAKTIN BENİ DÜNYA..!!
MesajTarih: 15-Oca-2008 / 03:07    Mesaj konusu: Re: babamıza doğum günü hediyemiz

abilerm siz nasıl istersenz ama bencede plaket iyi olabilir abim bide şey diycektm tüm üyeler bide babayla birlikte toplu bi resim çektirsek hiç fena olmaz bencee Wink şimdiden nice YILLARA BABA ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.!!!ÖMRÜN BOL OLSUN.
Kullanıcı profilini gör
merkez_tost
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
MesajTarih: 15-Oca-2008 / 04:36    Mesaj konusu: Re: babamıza doğum günü hediyemiz

arkadaşlar babanın doğum gününde bir yerde buluşmak zor ama doğum gününde bir show programına davet edilse ve o gün biz de orada olup hediyesini orada versek süper olur ama show programına kim çağıracak orası var geçen sene beyaz bir sürpriz yapmıştı doğum günü olmasa da ama güzel olmuştu diyelim ki o gün beyaz show var müslüm babayı çağırdı biz de stüdyoya gideriz beyaz a söyleriz o da organize eder programın ortasında sürpriz bir de tam o sırada vtr de babanın en iyi şarkıları ve müslüm baba resimleri en süper hediye hayal ama hayaller her zaman güzeldir**************************************
Kullanıcı profilini gör
kurt000253
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: [_GÜNGÖREN_]
MesajTarih: 15-Oca-2008 / 05:10    Mesaj konusu: Yanıt: Re: babamıza doğum günü hediyemiz

babacan1102 demiş ki:
gönül isterki babayla bir fan klup buluşması yapıp.
doğum günü hediyesini vermek ama..
cok zor gözüküyor.
ben en kısa zamanda menejeri aracılığıyla bu konuyu dile getirecegim...
hediyeye gelince;şuan kalbimde gecen birşey yok desem yalan olmaz öyle bişi hediye etmeliyiz ki şanımıza yakışacak bişi olsunn...
eyvallahhh

babacan1102 kardeşim çok güzel bir fikir keşke öyle birşey olsa zaten buluşma olsunda hediye illaki alınır...saygılarımla Wink
Kullanıcı profilini gör
celik_07
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: samsun
MesajTarih: 16-Oca-2008 / 00:43    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: babamıza doğum günü hediyemiz

gecende calıstıgım otelden sevılen bı mudurumuz baska bı otele geçmişti. bizde ana bı hediye almıştık . hediye ise . ebruli sanatıyla ismiyazılmiş bi tabloydu ama pahalı ya cok . geçi bu sene tablo almicekmişiz ama neyse ben de fıkrımı solım dedım
Kullanıcı profilini gör
isyankar_arif
Üye
Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 16-Oca-2008 / 02:59    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: babamıza doğum günü hediyemiz

valla herhangi bir hediye almak zor babaya öyle bir hediye almalıyızki hayatı boyunca unutamasın ve hayranlarım doğum günümde vermişti desin buluşma işine gelirse herkes farklı şehirlerde oturuyor kardeş mesela ben ankarada oturuyorum ve o gün ancak istanbula otobüs falan kaldırılırsa gidebilirim
Kullanıcı profilini gör
_kurtulus_
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 24-Oca-2008 / 09:49    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: babamıza doğum günü hediyemiz

Hiç olmamış bişey olmalııııııııııı Rolling Eyes
Mesela öyle bir programa katılırsa sizler (oradakiler) tarafından hazırlanmış bir gösteri, ezberlenmiş olması koşuluyla O' nu metheden sözler, ne bilyim. Sad
Ama herşey kaliteli olmalı, sırf oraya çıkıp üç beş kelime söylemek değil, sahneye çıkan/lar destan yazmalı veya Rolling Eyes
sitede de paylaşıldığı gibi iki arkadaş çıkıp O'nu ilk hangi şarkıyla tanıdığından...... valla benimde kafam karıştı. Ne hayal ama....neden olmasın. Beyaz zaten bu işlerin adamı...bide "merkez_tost' un dediği gibi:tam o sırada vtr de babanın en iyi şarkıları........" öyle bişey olursa en başta "Dinleyin Geceler" olsa....

seydemin
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 07-Şub-2008 / 21:00    Mesaj konusu: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz

Bence bir mekan ayarlayıp orada müslüm bebemızla hem foto çektiririz hem konser verir hemde hediyesini veririz...

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 44 saniye sonra yollandı..:

Bence bir mekan ayarlayıp orada müslüm bebemızla hem foto çektiririz hem konser verir hemde hediyesini veririz...

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 46 saniye sonra yollandı..:

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 08-Şub-2008 / 04:06    Mesaj konusu: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz

muslum babanın eskı bır fotografını bulun bana yenıden restore edeyım.hatta muhterem nurla cekılmıs bır fotografta olabılır.en kıısa zaman da haber beklıyorum..

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 08-Şub-2008 / 16:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz

arkadaşlar benim bir fikrim var beğeneceğinizi umduğum bence çok güzel bir fikir.. sanata yıllarını vermiş bir sanatcıya verilecek en güzel hediyelerden bitanesi nostaljik bir mikrofon olduguna inanıyorum..hem babanın sevip beğeneceği duygulanacağı bir hediye olur...istanbulda olan arkadasların kolayca bulabileceğini umuyorum..inşallah önerimin beğenirsiniz..buyrun örnek bir fotoğraf yolluyorum.. Wink

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 10-Şub-2008 / 06:29    Mesaj konusu: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz

valla düşünüyom işin içinden çıkamıyom baba en iyisine laikde hediye ne olsa gönül isterdi bi yerde toplanıp süpriz yapmak ama çok zor
ancak inşallah demekle kalıyorm nese ozamana kadar düşünücem bulabilirsem

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Müslümcü Tarikatından
MesajTarih: 10-Şub-2008 / 07:10    Mesaj konusu: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz

bence plaket en güzel hediye olur üstünde muslumcu.com Fanatikleri yazarsa iki kat daha guzel olur saygılar sevgıler

Bütün Duygularım Ağır Yaralı"

Kullanıcı profilini gör
zincirli
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: Ankara/Karapürçek
MesajTarih: 17-Şub-2008 / 04:39    Mesaj konusu: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz

Bence babamıza canımıza onu cok duygulandırcak bir hediye seçmemiz gerekir.Plaket benimde aklıma yattı,ama plakete öyle bir yazı yazdırmalıyızki babamız sevinsin..(tabiki o yazıyı bulmakta admine kalsın Smile )daha degişik fikirleri olanlar paylaşsınlar..su an benim aklıma bişey gelmiyor.tabiki daha düşünecegim,degişik bir fikir gelirse aklıma sizlerle paylaşacagım.hepinize saygılar.

benimde gönlümün muradını ver.
bir zalim aşkına kul etme beni
gercek aşka giden yolları göster...
SED@ GEBİTEKİN
https://z.mimy.org/
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 17-Şub-2008 / 22:56    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz

mahsun_kul_028 demiş ki:
arkadaşlar benim bir fikrim var beğeneceğinizi umduğum bence çok güzel bir fikir.. sanata yıllarını vermiş bir sanatcıya verilecek en güzel hediyelerden bitanesi nostaljik bir mikrofon olduguna inanıyorum..hem babanın sevip beğeneceği duygulanacağı bir hediye olur...istanbulda olan arkadasların kolayca bulabileceğini umuyorum..inşallah önerimin beğenirsiniz..buyrun örnek bir fotoğraf yolluyorum.. Wink

arkadaslar önerime bir yorum gelmedi...yorumlarınızı bekliyorum...

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: erzurum
MesajTarih: 18-Şub-2008 / 04:29    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyem

ya bakın napalım bence babaya burdan menejerı aracılıgıyla burdan bı album cıkaralım sarkıları oylayarak en ıyı sarkılarını secelım oda pıyasaya sursun o albume bakar bızlerı muslumculerı hatırlar ne dersınız .............! Wink
Kullanıcı profilini gör
alperayy_27
Üye
Üye

Nereden: çıktı bu ayrılık
MesajTarih: 21-Şub-2008 / 02:57    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyem

baba bi ara zincir künye bileklik falan takıyordu eğer şimdide takıyorsa bi tane bileklik (künye) yaptıralım altından üstüne www.muslumcu.com yazdıralım değişik olur Saçma oldu değilmi neyse düşünelim ortak bi karara varırız mahsun kul kardeşin dediğide olabilir araştıralım eğer daha önce böyle bi hediye verilmemişse güzel olabilir

Nereden: Aksaray
MesajTarih: 24-Şub-2008 / 03:42    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Mayıs 2008 babamıza doğum günü hediyemiz

mahsun_kul_028 demiş ki:

benim aklıma yattı bu fikir.Mikrofonun üzerine muslumcu.com doğum günü anısına falan bişeyler yazdırılabilir.bence en güzeli bu olur.

Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering