|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> İstek Öneri Eleştiri |
| Yazar |
Mesaj |
dracula
Yeni Üye

|
Tarih: 05-Arl-2007 / 22:06 Mesaj konusu: SANAL DERGI yazimi neden durdu |
|
|
acaba sanal derginin neden mayis ayindan sonra devam etmedigini ogrene bilirmiyim?
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 06-Arl-2007 / 00:29 Mesaj konusu: Cevap: SANAL DERGI yazimi neden durdu |
|
|
İlk Sanal dergimize ait şu konuda bir arkadaşım daha sormuştu bu konuyu, izah etmiştim. Yazımı olduğu gibi aktarayım.
| Alıntı: | | Evet dergide 4. sayısından sonra yayını kestik, çok yorucu ve zaman alıcı bir iş dergileri hazırlamak. İş hayatına atıldıktan sonra dergimize ayıracak zamanı bulamadım ne yazık ki. 1 hafta öncesinden hazırlanmaya başlanır ve günde 3-4 saatinizi alır. Kaliteli resimler üretmek zorundasınız, flash programı yer yer bilgisayarı kasar ve birçok yazılımsal işlevler... Çok güzel bir projeydi ama yarıda kaldı. Vakit ayırabilirsem yeniden yayına başlarız inş. |
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
Sair_Muslumcu
Yeni Üye

|
Tarih: 26-Ekm-2008 / 21:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: SANAL DERGI yazimi neden durdu |
|
|
Lutfen Sanal Dergiye tekrar devam edin, bu site diger muslum gurses sitelerinden daha farkli zaten ama sanal dergi gercekten cok onemli.
arkadaslar sizde bir mesaj yazin ve istekte bulunun luften.
|
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Ekm-2008 / 23:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: SANAL DERGI yazimi neden durdu |
|
|
sanaL dergiye devam damara devam herşeye devam 
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 26-Ekm-2008 / 23:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: SANAL DERGI yazimi neden durdu |
|
|
bu dergideki çalışan kişilerin faktörüde büyüktü,bilal kardeşlimin dediği gibi zaman alıcı uğraşım gerektiren bişi,inşallah yeniden olur,saygılar.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
muslumce-92
Aktif Üye

|
Tarih: 27-Ekm-2008 / 02:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: SANAL DERGI yazimi neden durdu |
|
|
yaw boşver canın sağolsun bilal abi sen işlerini aksatma
a.e.ol kafana takma 
_________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz... |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 27-Ekm-2008 / 15:23 Mesaj konusu: Re: Cevap: SANAL DERGI yazimi neden durdu |
|
|
Bizler Ne mp3 ne Film nede dergi için geliyoruz..
Bilal kardeşim haklı..eğer elimizden bişey geliyosa ben kendi adıma her şeyi yapmaya haazıırım zaten..
Herkesin işi gücü var..
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
Sair_Muslumcu
Yeni Üye

|
Tarih: 27-Ekm-2008 / 17:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: SANAL DERGI yazimi neden durdu |
|
|
| muslumce-92 demiş ki: | yaw boşver canın sağolsun bilal abi sen işlerini aksatma
a.e.ol kafana takma  |
tabii bilal abi islerini aksatmasin
1 dakika sonra eklenen mesaj:
| AhMeT_44 demiş ki: | Bizler Ne mp3 ne Film nede dergi için geliyoruz..
Bilal kardeşim haklı..eğer elimizden bişey geliyosa ben kendi adıma her şeyi yapmaya haazıırım zaten..
Herkesin işi gücü var.. |
evet haklisin
|
|
|
|
 |