|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Marmara Bölgesi |
| Yazar |
Mesaj |
nesrinim
Üye

|
Tarih: 17-Eyl-2007 / 00:58 Mesaj konusu: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
Selamlar Müslümcü kardeşim.Ben İzmit/Körfezdenim.Bu bölge ve diger bölgelerde olan arkadaşlarımız cevap bırakabilir ve hep beraber bişiler yapabiliriz.Saygılarımla.
|
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 17-Eyl-2007 / 01:11 Mesaj konusu: Re: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
bizdende izmitli bütün kardeslerimize selam ve saygılar..
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
nesrinim
Üye

|
Tarih: 17-Eyl-2007 / 02:08 Mesaj konusu: Re: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
eywallah alkolik bende sevindim bi izmitli geldi diye cevap görünce saglik olsun düşer belki bitane beklemedeyis.
|
|
|
|
 |
arslanbeylihaka
Aktif Üye

Kayıt: Aug 31, 2006 Mesajlar: 437 Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
|
Tarih: 17-Eyl-2007 / 05:42 Mesaj konusu: Re: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
slm ben izmitliyim
arslanbeyden bişeler yaparız dedin her şey yaparız izmit merkez kafasına göre herkez
_________________ kırıp kırıp kırdılar kalın kalın sardılar derin derin cektiler bir kösede öldüler esrardır ictikleri dumandir cektikleri cok hosuma gidiyor YAPISTIR dedikleri |
|
|
|
 |
nesrinim
Üye

|
Tarih: 17-Eyl-2007 / 06:50 Mesaj konusu: Yanıt: Re: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
| arslanbeylihaka demiş ki: | slm ben izmitliyim
arslanbeyden bişeler yaparız dedin her şey yaparız izmit merkez kafasına göre herkez |
tamam kısa zamanda.üniversite için ugrasıyorum vakit bulur yaparıs bişiler.
|
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 17-Eyl-2007 / 13:26 Mesaj konusu: Yanıt: Re: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
| nesrinim demiş ki: | eywallah alkolik bende sevindim bi izmitli geldi diye cevap görünce saglik olsun düşer belki bitane beklemedeyis. |
bekle kardesim merak etme vardır izmitli kardeşlerimiz saygılar..
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
kocaelili
Üye

|
Tarih: 17-Arl-2007 / 06:08 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
selam millet geldim bende izmittenim.. müslümcülere selam olsun
_________________ Müslüm Gürses dinlemek, Kafa dinlemektir !!! |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 17-Arl-2007 / 16:55 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
selam izmitli arkadaşlar burdan izmite kucak dolusu sevgiler..ben giresunluyum ama çok sevdiğim canım teyzem senelerdir izmit te (gebze)kalıyor..bende o yüzden izmite ayrı bi sempatim var geldim kaldımda orda..hepinize sevgiler saygılar.. 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
derbeder41
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-Eyl-2008 / 22:48 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
İZmiT merkez
ne ROck NE metal ALayına Muslum baba yeter
|
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-Eyl-2008 / 23:32 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
İzmitli arkaaşlara selam olsun biladerin askerlik yaptığı yer bende gelmiştim bi ara gölcük sapancaya her şey gönlünüzce olsun...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 08-Eyl-2008 / 06:00 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
bizde bugun kuzeni egitimi için izmite yolcu ettik izmite selamlar olsun eywallah..
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Eyl-2008 / 06:03 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
izmitLi arkadaşlara nevşehirden seLamLar oLsn baş tacisiniz GÖNLÜNÜZ GÖNLÜMÜZDÜR..!!!
|
|
|
|
 |
gecekurdu8989
Üye

|
Tarih: 08-Eyl-2008 / 14:03 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
izmitliler vardır tabi yeni yeni üye oluyolardır beklee acele etme kardeşim
_________________ herğün aklımdasın zalim!!!!!!!! |
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Eyl-2008 / 20:19 Mesaj konusu: Cevap: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
izmitli kardeşlerimize slmlar olsun. . .
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
sessiz_cocuk12
Üye

|
Tarih: 27-Arl-2008 / 19:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
Ben de Kocaelide Oturuyorum ! 3 senedir İzmitte okuyorum ! Okul için de İzmitte kalıyorum !
|
|
|
|
 |
kalpsiz_adam
Üye

|
Tarih: 24-Mar-2009 / 01:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
selam müslümcü arkadaşlarıma selam olsun bende gebzeden mevlüt
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Mar-2009 / 01:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
manisalı olarak izmite sevgiler saygılar.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
vatan61
Yeni Üye

|
Tarih: 24-Mar-2009 / 05:31 Mesaj konusu: Re: Cevap: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
bende trabzonlu olarak basarılar dılıyorum tsk...
|
|
|
|
 |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 24-Mar-2009 / 15:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
antepten izmite sevgiler saygılar 
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 24-Mar-2009 / 15:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: haydi İzmitliler bu kadar suskunluk yeter... |
|
|
izmite selamlar tabikide hep beraber kol kola olmalıyız itibatı koparmamalıyız buluşmalar ayarlamalıyız müslümcü.com ailesi olarak
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |