Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Şiir ve Güzel Sözler |
Yazar |
Mesaj |
SON_DAMAR
Üye

|
Tarih: 20-May-2007 / 23:14 Mesaj konusu: ihanet parkı((mutlak okuyun)) |
|
|
SEVGİLİ GÖNÜL DOSTLARIM BAŞINIZDAN GEÇMİŞ GİBİ VE KONUŞMA TARZIYLA OKURSANIZ ÇOK DAHA İYİ ANLARSINIZ..AKSİ HALDE SIRADAN BIR YAZIDAN FARKI OLMAZ...EYVALLAH
Selam meyhaneci yine ben geldim..aç kapıları ardına kadar.çünkü öyle doluyum ki kapılara bile sığmaz..meyhanecı sormadan duramadı "neden bu kadar dolusun DAMAR" diye sordu.ah be meyhanecı sormayacaktın bunu..ama sen önce yiyecek içeceklerimi getir.emanetımı de unutma:: ZALİME AYIRDIĞIM O TEK KURŞUNLU SİLAHI al ve gel otur karşıma..dün yine İHANETPARKINA uğradım uğramaz olaydım..gördüğüm şuydu meyhaneci;hani yıllar önce ihanet eden o zalimi ve son kurbanı olan o entel çocuğu gördüm..yanımdam geçerken öyle bi damarıma basıldım ki ..meyhaneci; DAMAR neden bu kadar yıkıldın..dedi..bilirsin meyhaneci ayrılalı hiç sakalımı kesmedım..ve o günde kesmemiştim..ZALİM beni dilenci sanıp o kirli elleriyle 250 bin lira vererek ""ekmek parasıdır sakallı""" dedi....o sözü duduğumda damarıma bir sancı girdi ve en son uyandıgımda hastanedeydim..tam 13 saat benı ayıltamamışlar ..doktor ""arkadas sende yara olmamasına rağmen neden bu kadar geç ayıldın...dedi..doktora benmde şunu sordum::sen sevdalımısın dedim hayır dedi..peki aşıkmısın evet dedii...sen yanmışsın dostum dedim doktora...o da gülerek neden.. dedi..ihanetin tadına varırsan anlarsın dostum ..dedim...bana "sen delisin" dedi..bundan sonra ona tek bir söz söyledim.olurda bir gün ihanete uğrarsan adresim **İHANET PARKI**dır.. dedim ve ayrıldım odadan..
Aradan 4 ay geçti..yine bir gün ihanet parkının yanından geçerken bir adamı gördüm..yanına gittim.. terkedeilmişti ..sadece tek bir şeye bakıyordu..kırmızı bir güle.... O aşkın sadece bir kırmızı güle bağlı kaldığını sanmış..oturdum yanına selam dostum dedim..bir selamı bile veremeyecek kadar düşmüştü...ona şunu söyledim;;kırmızı güle neden baktıgını biliyom..ama bizim sevdamız bir güle bağlı degıl dostum..YÜREKTEN VE DAMARDAN BİR SEVGİYE bağlı olduğunu söyledim....merak etti ve konuştu; ""damar"" dedin...senın ismin DAMAR mı dedi.. evet dedim...sadece 1 dk sonra onun gözleri kıpkırmızı oldu kahırdan....üzülme dostum dedim ona.. çünkü ZALİMLERİN İHANETİ DAMARIMIZDA SAKLANIR..HATIRLANDIKÇA ŞERREFSİZLİKLERİ MEYDANA ÇIKAR..
Neyse bende kendisini merak ediyordum kim olduğunu..ve sordum sen kimsin adın ne kardeş..cevabı şuydu..
SANA İHANET OLAYI YÜZÜNDEN DELİSİN DİYEN ***DOKTORUNUM***DEDİ
_________________ dost ıstersen allah ve resulu yeter
sevda ıstersen bır gonul yeter |
|
|
|
 |
zehra79
Yeni Üye

|
Tarih: 21-May-2007 / 02:10 Mesaj konusu: Re: ihanet parkı((mutlak okuyun)) |
|
|
ellerine saglik
Allah kimsenin basina ihaneti vrmesin
|
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 21-May-2007 / 03:07 Mesaj konusu: Cevap: ihanet parkı((mutlak okuyun)) |
|
|
kardeş tabiki köyü şeyler bunlar ama fazla büyütmemek lazım sevmenin sevilmenin güzel yanlarıda var. allah herkezin karşısına helal süt emmiş insanları çıkartır inşallah.
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
SON_DAMAR
Üye

|
Tarih: 21-May-2007 / 22:22 Mesaj konusu: Cevap: ihanet parkı((mutlak okuyun)) |
|
|
dedıgınız dogrudur...ama sen kallk 7 yıl sev ..sonrada bır akşam toplantısıyla verılsın başkasına..sen ne yaparsın...nişanlandıgında ben ordaydım..benı görüp bayıldı...bense direğin altında ona çaresiz bır şekilde bakıyodum...ben çok çektım kardeş çok ..bunlar az bile....eyvallah yorumlarınız için.......
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 22-May-2007 / 01:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: ihanet parkı((mutlak okuyun)) |
|
|
yüreğine sağlık kardes dedıklerın gibi aLlaHSEVENi ayırmasın ihanet hic göstermesin saygılar
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
SON_DAMAR
Üye

|
Tarih: 25-May-2007 / 19:58 Mesaj konusu: Cevap: ihanet parkı((mutlak okuyun)) |
|
|
amin müslümcü...ben çok ıyı bılırım ayrılık acısını....çok
|
|
|
 |
zincirli
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Mar 13, 2007 Mesajlar: 293 Nereden: Ankara/Karapürçek
|
Tarih: 26-May-2007 / 20:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: ihanet parkı((mutlak okuyun)) |
|
|
taruz bundanda çok etkilendim süpersin....
_________________ Bütün kainatı yaratan tanrım
benimde gönlümün muradını ver.
her güne bir ümit veren allahım
benimde gönlümün muradını ver.
bir zalim aşkına kul etme beni
gercek aşka giden yolları göster...
SED@ GEBİTEKİN
https://z.mimy.org/ |
|
|
|
 |
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 02-Ağu-2007 / 05:21 Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: ihanet parkı((mutlak okuyun)) |
|
|
taruz demiş ki: | kardeş tabiki köyü şeyler bunlar ama fazla büyütmemek lazım sevmenin sevilmenin güzel yanlarıda var. allah herkezin karşısına helal süt emmiş insanları çıkartır inşallah. |
amiinn
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 04-Tem-2010 / 12:01 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: ihanet parkı((mutlak okuyun)) |
|
|
ihanet insana hiç ummadığı kadar koyuyor
_________________ Yar dediğin kadir kıymet bilmeli
Sevildiği kadar o da sevmeli
Bir sebep olmalı bir de nedeni
Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP |
|
|
|