|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
eskmuzik
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 24-Nis-2006 / 16:16 Mesaj konusu: Müslüm Gürses İbo Show'un Konuğuydu |
|
|
sevgili kardeşlerim bildiğiniz gibi Müslüm Gürses dün İbo Showa konuktu.
ve tatlıses babaya saygıda kusur etmedi ... hatta bizim özlediğimiz babayı onun da özlediği her halinden belliydi... Kalbimdeki serseri adlı şarkıyı okurken "İşte biz bu Müslüm Gürsesi arıyoruz" dedi.
Müslüm Gürsese dede diye hitap etti. Bunu alaya aldı diye yorumlayacaktır bazı arkadaşlar ama Tatlısesin kemancısının Tatlısese taktığı bir lakaptı "müziğin dedesi"
İbrahim Tatlıses bu lakabı Müslüm Babamıza layık gördü
Ayrıca yeni albümün tanıtımından sonra ilk kez bir tv programındaydı Müslüm Gürses
sizin de görüşlerinizi bekliyorum
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 24-Nis-2006 / 16:30 Mesaj konusu: |
|
|
Evet güzel programdı, İbrahim Tatlıses duygularımıza tercuman oldu, biz böyle şarkılar istiyoruz senden diyerek.
Evet Müslüm Gürses'in eski performansını özlüyoruz...
Ayrıca altın hızmayıda çok güzel okudu.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
bicare_517

Kayıt: Jul 24, 2005 Mesajlar: 431 Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
|
Tarih: 24-Nis-2006 / 16:39 Mesaj konusu: |
|
|
| Admin demiş ki: | Evet güzel programdı, İbrahim Tatlıses duygularımıza tercuman oldu, biz böyle şarkılar istiyoruz senden diyerek.
Evet Müslüm Gürses'in eski performansını özlüyoruz...
Ayrıca altın hızmayıda çok güzel okudu. |
aynen bir arkadaşımız konu açmış ibrahim tatlıses babayı rencide edmek diye olay o değil kardesim ibrahim abimiz müslüm babanın asıl hayranı o müslüm babayı aldanma cocuksun senin gibiler canım dediklerim sevenler anlar böle şarkılar okumaısnı istediğini vurguladı.ibrahim abimize saygı duyuyorum müslüm baba bitane
|
|
|
|
 |
Erfan

|
Tarih: 24-Nis-2006 / 18:26 Mesaj konusu: |
|
|
Vallah haklisiniz arkadaslar.Benim de cok hosuma gitti. Babaya da Beyazlar yakismis yani 
_________________ *~*~*~Sen bizim Babamizsin Sen ne dersen o Olur ~*~*~* |
|
|
|
 |
forzaenver
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Nis-2006 / 21:20 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses İbo Show'un Konuğuydu |
|
|
Evet arkadaşlar bende izledim ibo şovu baya hoşuma gitti baba yine güzel şarkılarını patlattı 
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 24-Nis-2006 / 22:00 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses İbo Show'un Konuğuydu |
|
|
İbrahim Tatlıses bile söyledi yav baba biz senin eski halini özlüyoruz diye
Benim en sevdiğim parçalarından birisi olan Kalbimdeki Serseri'yi ikisi beraber okudular, gerçekten müthişti
Bu arada İbrahim Tatlıses'in babaya karşı hal ve hareketlerini çok ilginç buldum.Müslüm Baba'yı sanki dener gibi eski bir şarkısını sordu.O anda içim cız etti dedim baba hatırlamayacak ama Müslüm Baba hemen cevap verince İbrahim Tatlıses biraz bozuldu sanki.
İşte o andan sonra kendi kendime dedim ki madem Müslüm Baba'nın hafızası yerinde eski parçalarını hatırlayabiliyor niye OKUMUYOR YAV 
|
 |
damar81
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 19, 2005 Mesajlar: 1394 Nereden: Yanl?zl?ktan..S.aleyküm...
|
|
|
|
 |
abdi

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 25-Nis-2006 / 06:21 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses İbo Show'un Konuğuydu |
|
|
baba yine her zamanki gibi muhtesemdi.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
DUNDAR

|
Tarih: 25-Nis-2006 / 06:32 Mesaj konusu: |
|
|
Müslüm Baba daha önceleri yine İbo Show'a konuk olduğunda ;İbrahim Tatlıses Baba'dan ***yürüyorum sokaklarda,kimi geliyor kimi gidiyor*** (Sevenler ANlar) şarkısını söylemesini istemişti.Müslüm baba da biraz söylemişti.O programda da Müslüm Baba ,İbrahim tatlıses'ten **dost Nasihatı*** şarkısını söylemesini istemişti.
Bu programda yine Tatlıses,Müslüm Baba'dan aynı şarkıyı istedi.yani İbrahim Tatlıses de bir ''Müslümcü''...
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür |
|
|
|
 |
Poseidon
Fanatik Üye

Kayıt: Dec 02, 2005 Mesajlar: 1453 Nereden: diyarbakir/istanbul
|
Tarih: 25-Nis-2006 / 17:16 Mesaj konusu: |
|
|
kağanım seni gerçekten çok seviyorum ve kardeşimden ayırmıyorum ama bu ibo meselesinde üstüme gelme kardeş.sana saygı duyduğumdan emin ol yeterli.saygılarımla
_________________ Yatmam çakal yata??nda
Vars?n aslan yesin beni...
Adam olmayan Müslümcü olamaz!!! |
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 25-Nis-2006 / 17:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses İbo Show'un Konuğuydu |
|
|
| eskmuzik demiş ki: | şehmus kardeş sanatçılar için daha güzel ifadeler seçelim.  |
Kağan kardeş senin İbrahim Tatlıses'i ne kadar çok sevdiğini biliyorum.
Ben de bu adamı dinlemek ve sevmek istiyorum ama olmuyor nedense.Hele eski bi albümü var ki o albümü gerçekten müthiş.(İçinde Seni Yakacaklar,Bir Kulunu Çok Sevdim gibi şarkıları var) Çok değerli bi sanatçı mükemmel bir sesi var ama insanı yönü malesef o kadar kuvvetli değil.Ne bileyim pazar akşamı çok garip hareketleri vardı babaya karşı.Sanki dalga geçer gibiydi.Bazıları kıskanıyor diyor ama ben buna katılmıyorum çünkü o BABA ise kendisi de İMPARATOR.
Ama dediğim gibi güzel şarkı söylemek gönlümüzü alması için yeterli bi sebep değil.Biraz mütevazi olsa özellikle Müslüm Babamıza saygılı davransa belki de birçoğumuz İbrahim Tatlıses'i severek dinleyecek.
Bu arada şeyhmus kardeş; herkesi sevmek zorunda değiliz ama herkese saygı göstermek zorundayız.Çünkü biz Müslümcüyüz biz babadan böyle gördük
|
 |
eskmuzik

|
Tarih: 25-Nis-2006 / 18:02 Mesaj konusu: |
|
|
konu tatlıses değil ben şehmus kardeşim yanlış bir davranış yapmasın uyarı almasın diye söylemiştim
neyse herkes kendinden sorumludur. saygılar
|
|
|
|
 |
Poseidon
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Nis-2006 / 18:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses İbo Show'un Konuğuydu |
|
|
| ozac44 demiş ki: | | eskmuzik demiş ki: | şehmus kardeş sanatçılar için daha güzel ifadeler seçelim.  |
Kağan kardeş senin İbrahim Tatlıses'i ne kadar çok sevdiğini biliyorum.
Ben de bu adamı dinlemek ve sevmek istiyorum ama olmuyor nedense.Hele eski bi albümü var ki o albümü gerçekten müthiş.(İçinde Seni Yakacaklar,Bir Kulunu Çok Sevdim gibi şarkıları var) Çok değerli bi sanatçı mükemmel bir sesi var ama insanı yönü malesef o kadar kuvvetli değil.Ne bileyim pazar akşamı çok garip hareketleri vardı babaya karşı.Sanki dalga geçer gibiydi.Bazıları kıskanıyor diyor ama ben buna katılmıyorum çünkü o BABA ise kendisi de İMPARATOR.
Ama dediğim gibi güzel şarkı söylemek gönlümüzü alması için yeterli bi sebep değil.Biraz mütevazi olsa özellikle Müslüm Babamıza saygılı davransa belki de birçoğumuz İbrahim Tatlıses'i severek dinleyecek.
Bu arada şeyhmus kardeş; herkesi sevmek zorunda değiliz ama herkese saygı göstermek zorundayız.Çünkü biz Müslümcüyüz biz babadan böyle gördük |
özkan karderş haklısınız ama beni mazur görün neden mi?konu müslüm baba oldu mu akan sular duruyor.1ay önce kız arkadaşım müslüm babaya müslüm dedi diye irtibatımı kestim.müslüm gürses dinlediğim için beni alaya alan ablamla 5ay konuşmadım.
müslüm baba ki bir fenomen babalığın kitabını yazan safi adam insandan da öte bir şahsiyet ama mütevazi.bir programda şu cümleyi kullandı:"sanat bir okyanus,biz de belki bu okyanustan bir tas su alabilmişizdir"böyle bir insana yapılan yanlışa ne yapsam az ama yine de kurala uyalım.
yine söyleyeyim ben arabeskçi değilim ben müslümcüyüm ve müslüm babadan başkasını da dinlemem.herkese saygılar
|
|
|
 |
gurbuz58
Üye

|
Tarih: 25-Nis-2006 / 22:24 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bende o proğramı başından sonuna kadar izledim.müslüm babanın mütevaziliğini ibrahim tatlıses te göremedim.özellikle müslüm babaya dede diye hitap etmesinden rahatsızlık duydum.o bizim gönlümüzde baba olarak kalacaktır.
|
|
|
|
 |
Poseidon
Fanatik Üye

|
Tarih: 28-Nis-2006 / 05:04 Mesaj konusu: |
|
|
baba olunmaz baba doğulur.babaya uzanan diller rulo olur 
|
|
|
 |
selvi27
Üye

Kayıt: Jun 20, 2005 Mesajlar: 134 Nereden: müslüm gürses cumhuriyetinden///gaziantep
|
Tarih: 28-Nis-2006 / 14:25 Mesaj konusu: |
|
|
esk müzik gardaşım baba yı her defasında bozmaya kalkıyor sende diyorsun kiçok güzel bir program oldu. müslüm babanın söyledigi cümleyi duydunmu sen orda !!!!!!!!!!!biz kafamızı taşa vurmadık daha!!!!!!!!!! dedi
kendimizi kandırmayalım bu adam babayı kıskanıyor çekemiyor ve her fırsatta bozmaya kalkıyor
_________________ Sen b?r gar?b Ç?ngenes?n ?nc?l? f?stan Sen?n ney?ne (((((müslüm gürses cumhuriyetinden))))) |
|
|
|
 |
cLe_
SüperAktif Üye

|
Tarih: 30-Nis-2006 / 06:44 Mesaj konusu: |
|
|
baba çok tıkanıyo söyLerken eski haLi yok ama genede ama öyLe ama böyLe çeviriyio ve okuyoo
babadır O
bu GünLere GeLene Kadar Kendini DinLeyici KitLesine benimsetip Sevdirmişse
O adam kasedinde şarkı söyLemeyip hıçkırsada o kasedi aLınır
Artık Arabesk KaLmadı baba başLattı baba bitirdi !...
_________________ KraLda DiLencide
Aynı İştahLa AcıkırLar |
|
|
|
 |
eskmuzik

|
Tarih: 11-May-2006 / 18:25 Mesaj konusu: |
|
|
| selvi27 demiş ki: | esk müzik gardaşım baba yı her defasında bozmaya kalkıyor sende diyorsun kiçok güzel bir program oldu. müslüm babanın söyledigi cümleyi duydunmu sen orda !!!!!!!!!!!biz kafamızı taşa vurmadık daha!!!!!!!!!! dedi
kendimizi kandırmayalım bu adam babayı kıskanıyor çekemiyor ve her fırsatta bozmaya kalkıyor |
kimsenin kimseyi kandırdığı yok kardeşim ben sanatçı olsam ben de müslüm gürsesi kıskanırım
bana göre güzel programdı Hem müslüm baba yeni kasetini ilk kez ibo showda okuyarak dostluğunu gösterdi herkese
öküz altında buzağı aramayın , lafları da seçip seçip yazmayın
saygılar
|
|
|
|
 |
_isyankar_74_
Yeni Üye

|
Tarih: 06-Tem-2006 / 17:56 Mesaj konusu: |
|
|
güzel bi programdı...gerçekten...ama ibrahim talıses MÜSLÜM GÜRSES i kıskadığı için böyle yapıyoo..lütfen gerçekleri görelim...DAMARSA DAMAR İŞTE O KADAR...MÜSLÜM BABA SEN BAŞTACISIN 
_________________ En yak?n Dostuma bile KÜSKÜNÜM |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 05-Ağu-2006 / 17:39 Mesaj konusu: |
|
|
güzel bi programdı...tartışmayalım arkadaşlar...MÜSLÜM GÜRSES YÜREĞİMİZİN GÖNLÜMÜZÜN içinden geçenleri topluma açılayana yegane insan...İBRAHİM TATLISES:İMPARATOR... saygı duyarum ama kendiside bu yegane insana biraz saygı göstersin...
Damarsa damar MÜSLÜM GÜRSES ŞAHANE O KADAR... 
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |