|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Arkadaşlık ve Muhabbet |
| Yazar |
Mesaj |
tyson
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Ksm-2005 / 22:16 Mesaj konusu: sevgisine karşılık almayanlar |
|
|
Sevgisine karşılık almayanlar yazsın ben şahsen böleyim ama sizden de varsa yazsın derdini derman olmaya çalışalım.ya aslında derman olunmaz ama biz yardımcı olalım bu arada bana dayardımcı olacak varmı? 
|
|
|
|
 |
kafe63
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Ksm-2005 / 22:30 Mesaj konusu: |
|
|
Evet kardeş benim öyle bir sonunum yok ama mutlaka sorunu olan arkadaş lar vardır... sorunlarını söylesinler...
_________________ K@pt@n
kafe63@hotmail.com |
|
|
|
 |
burakkk
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-Ksm-2005 / 23:28 Mesaj konusu: |
|
|
2 yıl önce baba olmuştu.allah kimsenin başına vermesin öle bir dert bunalıma girniştim neyse kikızın baba soğukluğuna dayanamayıp zamanla nefret etmeye başladım.öyle olan varsa yazsın herkes benim gibi kurtulamaz uzun süre mutsuz yaşar. 
|
|
|
|
 |
forzaenver
Fanatik Üye

|
Tarih: 26-Ksm-2005 / 00:11 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim zaten hiç bir sevginin karşılığını alamadım ben ama senin bir sorunun varsa dertleşelim 
|
|
|
|
 |
erhantaskin
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Aug 09, 2005 Mesajlar: 629 Nereden: Sevda Ülkesinden
|
Tarih: 26-Ksm-2005 / 00:41 Mesaj konusu: |
|
|
Çok sevdiğin bir vefasız çıkacak
benim gibi aşk senide yakacak
arzuların içerinde kalacak
sevmek senin neyine ki arkadaş.
_________________ Bırak dagınık kalsin. |
|
|
|
 |
tyson
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Ksm-2005 / 21:29 Mesaj konusu: |
|
|
Erhan taşkın güzel cevap yazmış. 
|
|
|
|
 |
DaMaR_GFB
Aktif Üye

Kayıt: Jun 26, 2005 Mesajlar: 259 Nereden: çıktı bu ayrılık
|
Tarih: 26-Ksm-2005 / 21:43 Mesaj konusu: |
|
|
Ben hayatımda hiç bi kızın eline bile dokunmuş değilim hep kendim gibi birileri çıksın istedim karşıma 6ay önce uzaktan uzağa birisine kaptırdım gönlümü ne yazıkki karşılıksız şimdi yanıp tutuşuyorum napalım çok şükür yinede allah kimseye böyle dertler...
bana göre değil aşk dedikleri!!!
|
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 27-Ksm-2005 / 00:23 Mesaj konusu: Re: sevgisine karşılık almayanlar |
|
|
| tyson demiş ki: | sevgisine karşılık almayanlar yazsın ben şahsen böleyim ama sizden de varsa yazsın derdini derman olmaya çalışalım.ya aslında derman olunmaz ama biz yardımcı olalım bu arada bana dayardımcı olacak varmı?  |
yani ben burada sana sayfalarca yazsam bile fayda etmeyecek ama yinede ben elimden geleni yapayım kardeş.
Öncelikle sevgidiğine bunu hemen açıkla veya belli et derim.eğer sonuç olumsuz olursa yapacağın tek şey onu unutmak olacak.yaşını bilmiyorum ama mutlaka önüne yeni fırsatlar çıkacaktır...yani dünyada bi tek o mu var?yok ama senin gözün hep onu görüyordur...
|
 |
kapsal0434
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 27-Ksm-2005 / 16:51 Mesaj konusu: Re: sevgisine karşılık almayanlar |
|
|
| tyson demiş ki: | sevgisine karşılık almayanlar yazsın ben şahsen böleyim ama sizden de varsa yazsın derdini derman olmaya çalışalım.ya aslında derman olunmaz ama biz yardımcı olalım bu arada bana dayardımcı olacak varmı?  |
kardeş seninle msn de bu konuyu konuşmuştuk galiba sen bir yerde hata yaptın.veya sen işini bilmiyorsun ve korkuyorsun yardan onu sevdiğini söylemekten çekiniyorsun eğer çekiniyorsan sevme güzel kardeşim..
_________________ Pencereden bakarım gözüm yaşlı yollara
Ne olur bizede gel iç bir kahve sigara
Hiç evden çıkmıyorum belki gelirsin diye
Bir selam vermiyorsun sevgilim bilmem niye
....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
harunkapsal82@hotmail.com |
|
|
|
 |
tyson
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Ksm-2005 / 23:10 Mesaj konusu: |
|
|
Ozac44 rmuzlu kardeş beni ekle msn ye senle konuşuruz
kursat_baba_1990@hotmail.com
harun abi sana gelince dediğini yapamadım ki........
|
|
|
|
 |
bunasilbaht
Üye

|
Tarih: 05-Arl-2005 / 00:42 Mesaj konusu: |
|
|
Aaaaaaaaaaaaahhh baba bulunmaz benim gibi bahti karali. siz gene iyisiniz vallahi. acirsiniz bana.
|
|
|
|
 |
howl_wolf
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Arl-2005 / 18:50 Mesaj konusu: |
|
|
Zaten karşılıklı sevgiyi herkes bulamaz iki taraftan birinde mutlaka bi sorun cıkar ama allah kimseye bole bı dert vermesın
|
|
|
|
 |
tyson
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Arl-2005 / 18:46 Mesaj konusu: |
|
|
Ozac44 rumuzlu arkadaş tabi ki önüme fırsat çıkacak ama bu kdar sevrmiyim bilmem. bu arada yaşım 17
beni eklersen sevinirim
kursat_baba_1990@hotmail.com
|
|
|
|
 |
bunasilbaht
Üye

|
Tarih: 07-Arl-2005 / 03:55 Mesaj konusu: YALVARIRIM YARDIM EDİN DOSTLARIM |
|
|
Arkadaşlar yalvarırım biri sesimi duysun!!!! derdimi anlatmazsam şerefim üzerine yemin olsun ya öleceğim ya öldüreceğim. dert böyle olur diyeceksiniz. acil harbi müslümcü bir dost lazım. kardeşlerimmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yardımmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
 |
sevdayolu47
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 24, 2005 Mesajlar: 918 Nereden: MARDiN "Sevda Yolundan"
|
Tarih: 07-Arl-2005 / 22:39 Mesaj konusu: Re: YALVARIRIM YARDIM EDİN DOSTLARIM |
|
|
| bunasilbaht demiş ki: | | arkadaşlar yalvarırım biri sesimi duysun!!!! derdimi anlatmazsam şerefim üzerine yemin olsun ya öleceğim ya öldüreceğim. dert böyle olur diyeceksiniz. acil harbi müslümcü bir dost lazım. kardeşlerimmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yardımmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
kardeş derdin ne söyle elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım
_________________ Sevda Yoluna Düstüm Oldum Divane,
Gözlerim Görmez Perisanim Bi Çare.
Aldatildim Terkedildim Bu Sevdada.
Sansim Buymus Çok Sevdim Düstüm Bu Hale... |
|
|
|
 |
Poseidon
Fanatik Üye

Kayıt: Dec 02, 2005 Mesajlar: 1453 Nereden: diyarbakir/istanbul
|
Tarih: 07-Arl-2005 / 23:50 Mesaj konusu: |
|
|
Bunasilbaht kardeşim emret elimizden geldiğince yardm edelim.mail adresim thegipsyking@mynet.com isteyen yazabilir saygılar.
bu arada tyson kardeş sana tek bişey söyleyeyim o da şudur.eğer bu sevgin karşılıksız olmasaydı bukadar derin bu kadar kıyak sevmezdin.kafana çok takmamak koşuluyla böylesi daha güzel saygılar.allah yar ve yardımcın olsun
aldanma çocuksu mahsun yüzüne
mutlaka terkedip gidecek birgün...
sistem mesajı: İlgili mesaj birleştirildi. birleştirilen mesaj İlk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:
amaç sevgi uğruna ölmek değil uğruna ölünecek sevgiyi bulmak değil mi zaten?saygılar sunarım.bi de bu kadar vefasız varken baba olmazsa bizi kim teselli ederdi?
_________________ Yatmam çakal yata??nda
Vars?n aslan yesin beni...
Adam olmayan Müslümcü olamaz!!! |
|
|
|
 |
bunasilbaht
Üye

|
Tarih: 08-Arl-2005 / 01:02 Mesaj konusu: |
|
|
Canım kardeşlerim siz olduktan sonra var ya dert yıkmaz insanı. ellerinizden öpüyorum, ne güzel insanlarsınız siz!
hocam mevzu şu ben bir hatuna ölürcesine vurgunum. 5-6 aydır hiç uyuyamıyorum, hiç birşey yiyemiyorum, paso şiir yazıyorum. hatta lütfen affedin kendime acayip derecede zarar verdim filan. annemler bana kızıyo, derslerde hep uyuyorum, herkes beni bunalım diye hor görüyo. hastalığım çok kötüleşti...
kızın da bir elemanı var ama acayip puşt bir herif onu hep '' ben konuşunca sen susacaksın, senin konuşman gerekince ben söz veririm'' diye bağırıp, eziyor, çok üzüyormuş. ama açılamıyorum, kız façalarımı gördü kazara nedenini soruyor, söyleyemiyorum!!!! bana hep ''üzme kendini, sen üzülünce içimden bir şey kopuyor sanki'' filan diyor ama ne yapayım? ''onu gönülden seviyor musun?'' diye sordum ''yok'' dedi. ayyaş oldum.
|
|
|
|
 |
sevdayolu47
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 24, 2005 Mesajlar: 918 Nereden: MARDiN "Sevda Yolundan"
|
Tarih: 08-Arl-2005 / 03:50 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş sen kendine boşa zarar veriyorsun.onu sevdiğini gösterbilmen için imkanlarında var.açıkça söylesen dünyanın sonu gelmez ya.öyle devam edersen hiçbir sonuca varamassın.cesaretini topla ve söyle ya evet ya hayır.ama sana bi tavsiyem olacak.onun için kendine zarar verdiğini o façaları onun için attığını söyleme sakın.bakarsın daha sonra istediğin gibi gelişirse olaylar bunlar sorun yaratabilir...
_________________ Sevda Yoluna Düstüm Oldum Divane,
Gözlerim Görmez Perisanim Bi Çare.
Aldatildim Terkedildim Bu Sevdada.
Sansim Buymus Çok Sevdim Düstüm Bu Hale... |
|
|
|
 |
muhi
Üye

|
Tarih: 08-Arl-2005 / 04:16 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim sevdayolu47 çok doğru söylemiş. sakın üzerindeki izleri onun için yaptığını söyleme. ve kendine böyle şeyler yapma, hiç kimse için değil kendini düşün ve yapma bunları. başkasını seviyorsun da ne oluyor? hayatta her zaman en çok kendini seveceksin! diğer insanlar (bu anan da olsa baban da olsa) ikiyi üçü.. alacak. kendine her zaman en fazla değeri vereceksin ki hayatın anlamlı olsun, kendini kaybetmeyesin. her sabah uyanınca aynaya bakıp kendini övmelisin. bu diğer insanları hör görmek anlamına gelmemeli. sadece en fazla değeri kendine vereceksin... o kıza da uygun bir yolda uygun bir üslupta açılman en doğrusu. seni kabul etmese bile en azından bu seni rahatlatır. bu benim düşüncelerim tabi olayların iç yüzü her zaman farklı oluyor Kardeşim. bunlar dostane birer öneriden öteye geçemez muhakkak. yanlış anlama. benimde garip bir sevda oyunu geçiyor başımdan. herkesin derdi farklı tabi. çareler çare olmuyor bazen. offff offf offf deyip oturuyoruz bazen, tesellimiz baba oluyor. allah'a dualarımız oluyor, umutlarımız oluyor bizi ayakta tutan.
mehmet akif ersoy bir şiirinde ne güzel anlatmış:
allah'a dayan sa'ye sarıl, hikmete râm ol,
yol varsa budur, bilmiyorum başka çıkar yol.
allah'a dayanalım, ümitlerimizi kaybetmeyelim, sabredelim ve güzelliklere kavuşalım.... herkese selam ederim....
_________________ bu gece rüyama efkarl? girdin
bir derdin var ise yaz gönder bana
cemalin gülerken bir resim çektir
kederden ar?nm?? yüz gönder bana
a?k?n? anlatan söz gönder bana
mektubun aln?nda köz gönder bana |
|
|
|
 |
AyAzZz
Aktif Üye

Kayıt: Sep 01, 2005 Mesajlar: 297 Nereden: Deliler Diyar?ndan..! [45]
|
Tarih: 08-Arl-2005 / 15:43 Mesaj konusu: |
|
|
| bunasilbaht demiş ki: | canım kardeşlerim siz olduktan sonra var ya dert yıkmaz insanı. ellerinizden öpüyorum, ne güzel insanlarsınız siz!
hocam mevzu şu ben bir hatuna ölürcesine vurgunum. 5-6 aydır hiç uyuyamıyorum, hiç birşey yiyemiyorum, paso şiir yazıyorum. hatta lütfen affedin kendime acayip derecede zarar verdim filan. annemler bana kızıyo, derslerde hep uyuyorum, herkes beni bunalım diye hor görüyo. hastalığım çok kötüleşti...
kızın da bir elemanı var ama acayip puşt bir herif onu hep '' ben konuşunca sen susacaksın, senin konuşman gerekince ben söz veririm'' diye bağırıp, eziyor, çok üzüyormuş. ama açılamıyorum, kız façalarımı gördü kazara nedenini soruyor, söyleyemiyorum!!!! bana hep ''üzme kendini, sen üzülünce içimden bir şey kopuyor sanki'' filan diyor ama ne yapayım? ''onu gönülden seviyor musun?'' diye sordum ''yok'' dedi. ayyaş oldum. |
kardeş bundan 2 sene önce senin durumda ben vardım yani hemen hemen aynısı kendimi acayip alkole verdim ama nereye kadar kendini fazla üzme ama kızıda sevmeyi bırakma çünkü o puşttan hoşlanmıyormuş açıl kardeş hergün öleceğine bir gün öl derim delikanlı çocuksun belli fazla kendini fazla üzme alkole verme hastamışsın galiba allah şifa versin babacan kendine dikkat et istanbula yakın olsam alalım kaldıralım çocuğu dicem ama uzağım kardeş hadi allaha emanet ol üzme kendini bedir 
_________________ KraLda oLsan , vezirde oLsan Cigara sa?dan gider.
S?ra bende demek yok !!!
Tek sebep kara gözlerindir alkol komalar?ma...
|
|
|
|
 |