|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 04-May-2007 / 17:34 Mesaj konusu: Yanıt: Re: |
|
|
| damla_23 demiş ki: | müslüm gürsesin müziği tabiki aranjörlerden dolayı değişti ama "yorum" "ses" aynı o yüzden müzik değişsede müslüm gürses hep aynı  |
aranjörler değişti diyorsun ama burhan bayarla çalışıyor ama eski şarkıları yok
|
|
|
|
 |
muslum_5454
Üye

|
Tarih: 08-Hzr-2007 / 16:58 Mesaj konusu: Re: |
|
|
bence baba deyısmez baba ortama baktı olacak yok sadece varos dıye adlandırdıgımız kesıme deyıl herkese hıtap edıyor artık babayı herkes buyuk bı zevkle dınlıyor bunu gouruyoruz baba bızım ıcın yaptı bence guzel oluyor cunku gun gectıkce hayran kıtlesı artıyor bunu gorerek konusalım lutfen evet belkı eskı sarkılara nazaran konusanlar vardır aramızda ama sonucta allah bıze bır muslum gurses verdı baska muslum gurses yok ona gore babanın emegıne saygı duyalım lutfen saygılar hayal_prensı
|
|
|
|
 |
bekirbekirr
Aktif Üye

|
Tarih: 13-Hzr-2007 / 02:59 Mesaj konusu: Re: |
|
|
arkadaşlar benim için farketmez değişsede değişmesede baba müslüm bizim
gönlümüze taht kurmuştur bundan sonrada dinlerim yeterki söylesin ben böylede seviyorum
|
|
|
|
 |
esrarengizgenc
Aktif Üye

|
Tarih: 13-Hzr-2007 / 03:13 Mesaj konusu: Re: |
|
|
evet maalesef baba değişti değişmeyen tek tarafı yorumu oldu bi rock ya da pop parça okurken bile kulağa bi arabesk eski bi müslüm gürses tarzı gelior tek olumlu yönü bu
|
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 28-Ağu-2007 / 13:58 Mesaj konusu: Re: |
|
|
baba aynı baba yani tam yol devam alemin tek babası degisen bisey yok saygılar
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
kalbimdekiler
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 28-Ağu-2007 / 17:17 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses, Gürses Müziği DEĞİŞTİMİ? |
|
|
kardeşler bu konu içincok teşekkür ederim bilgileriniz len bizleri bilgilendiriyorsunuz
|
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 27-Oca-2008 / 01:34 Mesaj konusu: Re: |
|
|
evet baba çok değişti ama baba şimdide güzel ama değişme kesinlikle var
_________________ Yar dediğin kadir kıymet bilmeli
Sevildiği kadar o da sevmeli
Bir sebep olmalı bir de nedeni
Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 27-Oca-2008 / 02:34 Mesaj konusu: Re: |
|
|
zaman herşeyi değiştirir..bu bir gerçek..
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
sopranos
Aktif Üye

Kayıt: Oct 30, 2007 Mesajlar: 179 Nereden: YAKTIN BENİ DÜNYA..!!
|
Tarih: 27-Oca-2008 / 07:14 Mesaj konusu: Re: |
|
|
baba degişsede kalbimizdeki yeri degişmedi 
_________________ tadın sinmiş suyuna taşına topragına bu şehirde ne varsa hepsi sana benziyor... |
|
|
|
 |
muslumcu_006
Aktif Üye

|
Tarih: 19-Şub-2008 / 01:21 Mesaj konusu: Re: |
|
|
tamam birde şöyle düşünün baba türkü,arabesk,slow,tsm,gazel,rock,pop v.s okudu peki varmı babadan başka bütün müzik tarzlarını okuyabilen ama müslüm babanın müzik tarzı değişse bile kendi tarzı ve yorumu değişmedi bence mesela aşk tesadüfleri sever albümü ben severek dinliyorum örnek bir ömür yetmezki baba apayrı bir yorum katmış ve keyif alıyorum o parçayı dinlerken bence baba ne tarz okursa okusun baba okusun yeterki o herşeyin üstesinden geliyor ona boşuna müslüm baba demedik değilmi....saygılar....
|
|
|
|
 |
isyankar_arif
Üye

|
Tarih: 19-Şub-2008 / 06:42 Mesaj konusu: Re: |
|
|
valla müzik anlamında baya bi değişti ama yaptığı müzik su an kalıcı değil çünkü bu tür müziği dinleyen kesim modalık sarkıları dinliyor yani 3 ay sonra unutulup gidiyor asıl hayranları ise hala güldür yüzümü esrarlı gözler bir gülsen yeter gibi 15 20 yıllık parçaları dinleyebiliyor bence artık daha fazla ileri gitmemesi lazım
|
|
|
|
 |
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 03-Mar-2008 / 17:24 Mesaj konusu: Re: |
|
|
muzık tercıhlerı bıraz degıstı.eskısı gıbı tam damardan soylemıyor.
yorumlarda farklı gırtlak ve nameler az
degısık stıllere yoneldı..
sarkı secımı fanzazı yada pop olabılıyor.
ama;olsun babaya canımız feda degısıklık arada ıyı olur...
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
asi26
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 08-Mar-2008 / 07:04 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses, Gürses Müziği DEĞİŞTİMİ? |
|
|
Baba benim gönlümde hep aynı baba...hep asi hep isyankar...itirazım var derkende aşk tesadüfleri severken deyincede..kendimi buluyorum Babayı dinlerken...ne diyor MÜSLÜM BABA benim şarkımdan sevenler anlar çekenler anlar yaşarken hergün ölenler anlar...hepinize saygılar gönlüm gönlünüzdür
|
|
|
|
 |
seydemin
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 08-Mar-2008 / 16:41 Mesaj konusu: |
|
|
1.degişmedi
2.yaşlılıktan
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Mar-2008 / 22:23 Mesaj konusu: |
|
|
baba bence yıllara göre ayak uydurmasını biliyor duruşu ve kimliğiyle bu zamanda bile babalığını en güzel şekilde koruyor ben babanın değiştiğine inanmıyorum sizlerin beğenmediği aşk tesadüfleri sever albümünede bayıldım çok güzel şarkılar var tutturmuşsunuz arabeskte arabesk bence müzikten anlamayan aşk tesadüfleri sever albümünden birşey anlamaz kusura bakmayın arkadaşlar biraz ağır yorum yaptım ama bence böyle
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
invidus
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Eyl-2008 / 08:12 Mesaj konusu: re: |
|
|
ben babanın ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum, kırılma noktası ise sanırım kendisi de farkında değil. Uyduruktan bir firma için brrrr demesini, sadece para kazanmak için yapılan bir programa çıkıp şarkı türkü söylemesini, başkasında yorumculuk yapmasını hazmedemiyorum. postmodernist etkiyle türkiye`de bir zamanlar geyiği aldı başını yürüdü, maalesef baba da buna ayak uydurdu. Benim için baba küskünüm, güldür yüzümü, bir gülsen yeter, esrarlı gözler, ceza, yaşamanın kuralıdır. bunu da şimdilerde laga luga yapan adamların çoğu bilmez. Günümüze ayak uydurdu gibi yorumlar yapan arkadaşlar da bence görmezlikten geliyor birçok şeyi, o zaman Serdar Ortaç gibi şarkı yapsın tam ayak uydursun. İkisini aynı cümlede anmak bile koyuyor adama.
Sağlık olsun Babamız yaşlandı, birçok şeye boşverdi ya da umursamıyor ama onun üstümüzdeki etkisi ne yapsa ne etse de kimse silemez. Esrarlı Gözler i dinledikçe hala tüylerim diken diken olur. Böyle de olacak.
|
|
|
|
 |
invidus
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Eyl-2008 / 08:35 Mesaj konusu: re: re: |
|
|
ayrıca bu konunun kapitalizmin Türkiye`deki yerleşim biçimiyle işlenmesi lazım. Babanın bütün damar albümleri 1975-1990 arasına rastlar. İstanbul`daki gecekondulaşma, göç ve politik olarak sınıf bilincinden yoksun kitlelerin babaya kayışı, 1980-90 arası dayatılan ekonomik durumun ve yasaklanan Ruhi Su, Tülay German albümleri ve küresel kapitalizme geçiş kurallarına göre oynanmaya başlayan 2000li yıllar. Bu konu çok uzun, ama babanın şimdiki durumu şaşırtıcı değil aslında, Marksist terminolojide maddi koşullar göz önüne alındığında.
|
|
|
|
 |
ANLATAMADIMM
Yeni Üye

|
Tarih: 04-Eyl-2008 / 00:45 Mesaj konusu: re: |
|
|
abe öncelikle müslüm baba her zaman farklı müzigine gelince bence müslüm babanın şarkıları eskisi ne nazaranla eskisi kadar damar degil ben hala seviyorum ama bu belki müslüm babadan kaynaklanmıyordda olabilir müslüm baaba sonuçta bir yorumcu eskisi gibi kaliteli şarkı sözleri yazan yok (arabesk tarzı için)
müslüm babada da az da olsa degişim var bence bu degişim arabesk adına arabeskçi adına iyi bir degişim degil müslüm babanın çıkardıgı son kasetlerde eskisi kadar yani dinleyincee içimden bir şeyler kopmuyor beni anılarla birleeştiremiyor ama müslüm baba her zaman kalplerde her ne olursa olsun o bizi müslüm babamız seni yaradana kurban
anlatmak istedim anlatamadımmm anlatamadım
|
|
|
|
 |
emossss_s
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 05-Eyl-2008 / 02:29 Mesaj konusu: re: |
|
|
babanın eski albümleri yetioo bize ömür boyuda yeterr
|
|
|
|
 |
vay_be_asi_reis
Yeni Üye

|
Tarih: 05-Eyl-2008 / 13:42 Mesaj konusu: re: re: |
|
|
baba tarzını deişti ha ne oldu yeni yetme gençlerin dikkatini çekti ve bu sayede kitlesi dahada çoğaldı aman canım insan arada sırada deişiklik yapıyo ve yakışıyoda babayada yakıştı )
|
|
|
|
 |