Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluşması
Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluşması
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Fan Club/Buluşma
Yazar Mesaj
isyankar_arif
Üye
Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 28-Ağu-2008 / 21:22    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluşması

o bulusmada yer alması gereken kişi bendim çünkü iki sanatçı arasındaki farkı ayırt edemiyorum kral ferdide müslüm babada türkiyede benim en beğendim sanatçılardandır hangisini birinci sıraya koyarsın deseler ben ayırt etmem Very Happy bu arada benim kralferdiabi.comada üyeliğim var ordada forumlarda yazıstığımız gibi çok güzel dostlar ve arkadaslar var ve müslüm babayı hiçbir zaman küçümsemediler lütfen bizde müslümcü.com ailesi olarak kral ferdiyi küçümsemeyelim zaten bu iki güzide sanatcımızın herseyleri aynı memleketleri cocuklukyılları bestekarları bazı sarkıları örnek olarak;hayat arkadası içime doğmustu sanki bu 2 insan ayrı dünya varmı üstüne beeeeee
Kullanıcı profilini gör
TaLiH_KuSu42
Üye
Üye

Nereden: nereye
MesajTarih: 29-Ağu-2008 / 02:48    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş

güzel bir bulusma olmus yuregınıze saglık Wink

Kullanıcı profilini gör
jest_50
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: NeVŞeHiR
MesajTarih: 29-Ağu-2008 / 02:53    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş

has_ferdici demiş ki:
bu buluşmada bende yer almıştım çok güzel geçmşiti gelen arkadaşlar sağolsun ortam sıcaktı eyvallah.

hoşgeldin aramiza kardeşim !!!

gönlünüz gönlümüzdür..!!
Kullanıcı profilini gör
taruz
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 29-Ağu-2008 / 04:55    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş

dostluk kazansın kaynaşmak çok güzel bir şey ve nitekim kaynaşılmışta ama ben kendi adıma konuşuyorum ben arabeskci değilim Müslümcüyüm

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 29-Ağu-2008 / 21:26    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş

öncelikle selamın aleyküm buluşmada bende vardım bir haftadır ist bulunuyorum ve böylesine güzel bir buluşmada olmaktan çok mutluyum ist geldiğimde akşam ömer abiyi aradım ömer abi yarın bizim ve ferdici arkadaşların buluşması var dedi gelirmisin dedi hemen atladım gittim ömer abinin evine orda bize kahvaltı falan hazırladı soğolsun ondan sonra buluşma yerine gittik on numara bir gün oldu beni,m için ve diğer arkadaşalar açısından gelen diğer arkadaşlarında yüreğine sağlık kanka bu buluşmayıda kaçırdın keşke olsaydın armızda çok güzel bir gündü.......eyvallah..........
Kullanıcı profilini gör
kafkasmurat
Üye
Üye

MesajTarih: 30-Ağu-2008 / 01:35    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş

bir nasib olmadı söylebi bulusmada müslümcü abilerim kardeslerim ile birlikte olayım. varolsun tüm müslümcüler.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 30-Ağu-2008 / 05:00    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluşması

evet gerçektende güzel bir buluşma olmuş ama daha önceden keşke sitede haber verilseydi muslumcu.com adına daha fazka katılan arkadaşlar olurdu...

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 30-Ağu-2008 / 05:43    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluşması

tek kelimeyle muhteşem eywallah
Kullanıcı profilini gör
hasret_yolcusu
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 30-Ağu-2008 / 17:33    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş

keşke bende o guzel bulusmada yer alabılseydımm ama malesef olamadımm çokk super bı bulusma olmussssssss

Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 30-Ağu-2008 / 23:07    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş

inşallah bu buluşmaların devamı gelir.. abilerimi kutlarım
Kullanıcı profilini gör
dmreda
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 31-Ağu-2008 / 06:53    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluşması

harbiden süper bi buluşma oldugu resimlerden belli ben genelde ferdicilerle anlaşamam ama ordaki ortam süper görünüyo eee nede olsa işin ucunda müslüm baba var.ya çok şekil çıkmışsınızçok kıskandım keşke bende olsaydım dimi ömer baba neyse hacı agbim harun agbim doldurmuştr yerimi Very Happy nice buluşmalara diyelim. . .

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BİLSİNLER
MesajTarih: 01-Eyl-2008 / 02:58    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş

dmreda demiş ki:
harbiden süper bi buluşma oldugu resimlerden belli ben genelde ferdicilerle anlaşamam ama ordaki ortam süper görünüyo eee nede olsa işin ucunda müslüm baba var.ya çok şekil çıkmışsınızçok kıskandım keşke bende olsaydım dimi ömer baba neyse hacı agbim harun agbim doldurmuştr yerimi Very Happy nice buluşmalara diyelim. . .

hacı kendını naza cektı gelırken ama zor ıkna edıldı gelmeseydı hele bak napıyodum ona Very Happy

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 01-Eyl-2008 / 03:33    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş

BETER52 demiş ki:
dmreda demiş ki:

hacı kendını naza cektı gelırken ama zor ıkna edıldı gelmeseydı hele bak napıyodum ona Very Happy

Fazla naz aşk usandırırmış derler oda hacıda var demekki...Very HappyVery HappyVery Happy

Üye
Üye

Nereden: Malatya Pötürge Bakımlı Köyü
MesajTarih: 01-Eyl-2008 / 04:45    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş

güzel bir bulusma olmus yüreyinize sağlık saolun varolun..

Kullanıcı profilini gör
sevyeter_sinan
Üye
Üye

Nereden: ?STANBUL
MesajTarih: 01-Eyl-2008 / 07:15    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş

güzel bir organizasyon olmus gelemsekde gönlümüz sizinleydi
Kullanıcı profilini gör
siracettinesin
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MARDİN KALESİNDEN
MesajTarih: 01-Eyl-2008 / 20:18    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluşması

Gerçekten çok güzel bir buluşma olmuş insanın orda olası geliyor emeği geçen herkese teşekkürler keşke bende orda olabilseydim...
İnsanın böyle etkinliklerle böyle faliyetlerle birarada olması onu ister istemez haliyle mutlu kılıyor ona canlılık verip dostlar kazanmasını sağlıyor...

içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim...
Kullanıcı profilini gör
06kaderim66
Üye
Üye

MesajTarih: 22-Mar-2009 / 07:20    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş

canlı bir buluşma olmus gonul ısterdı orda olmak babaya devam karonuzda ıyı ...
aklı yok fıkrı yok deli misali
.......................................
bir varmış bir yokmuş oldum sonunda.....

....Akıp akıp gittim deryalar gibi
......Çok şeyler kaybettim, çok şey kazandım
.......Her günüm bir başka yaşantım oldu
Kullanıcı profilini gör
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 22-Mar-2009 / 16:01    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş

Aklı YOk Çok Deli Olmuş yaw harbidende..
Allah Böle Buluşmaları ve Dostlukları Daim Etsin

Kullanıcı profilini gör
pablo1907
Üye
Üye

Nereden: Çorum
MesajTarih: 22-Mar-2009 / 17:05    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluşması

tebrik ederim arkadaşalrı güzel samimi bir buluşma ortamı olmuş.kral ferdiyide severiz.selamlar

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
MesajTarih: 22-Mar-2009 / 17:29    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş

akliyok_06 demiş ki:
Bu buluşmada emeği geçen bütün arkadaşlara teşekür ederiz ömer babayada eyvallah her şey gönlümüzce olsun...

Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering