|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Fan Club/Buluşma |
| Yazar |
Mesaj |
isyankar_arif
Üye

|
Tarih: 28-Ağu-2008 / 21:22 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluşması |
|
|
o bulusmada yer alması gereken kişi bendim çünkü iki sanatçı arasındaki farkı ayırt edemiyorum kral ferdide müslüm babada türkiyede benim en beğendim sanatçılardandır hangisini birinci sıraya koyarsın deseler ben ayırt etmem bu arada benim kralferdiabi.comada üyeliğim var ordada forumlarda yazıstığımız gibi çok güzel dostlar ve arkadaslar var ve müslüm babayı hiçbir zaman küçümsemediler lütfen bizde müslümcü.com ailesi olarak kral ferdiyi küçümsemeyelim zaten bu iki güzide sanatcımızın herseyleri aynı memleketleri cocuklukyılları bestekarları bazı sarkıları örnek olarak;hayat arkadası içime doğmustu sanki bu 2 insan ayrı dünya varmı üstüne beeeeee
|
|
|
|
 |
TaLiH_KuSu42
Üye

|
Tarih: 29-Ağu-2008 / 02:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş |
|
|
güzel bir bulusma olmus yuregınıze saglık 
_________________ müslüm gürsesi severim müslüm gürsesi sevenden ötürü.müslümce
|
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Ağu-2008 / 02:53 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş |
|
|
| has_ferdici demiş ki: | | bu buluşmada bende yer almıştım çok güzel geçmşiti gelen arkadaşlar sağolsun ortam sıcaktı eyvallah. |
hoşgeldin aramiza kardeşim !!!
gönlünüz gönlümüzdür..!!
|
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 29-Ağu-2008 / 04:55 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş |
|
|
dostluk kazansın kaynaşmak çok güzel bir şey ve nitekim kaynaşılmışta ama ben kendi adıma konuşuyorum ben arabeskci değilim Müslümcüyüm
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Ağu-2008 / 21:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş |
|
|
öncelikle selamın aleyküm buluşmada bende vardım bir haftadır ist bulunuyorum ve böylesine güzel bir buluşmada olmaktan çok mutluyum ist geldiğimde akşam ömer abiyi aradım ömer abi yarın bizim ve ferdici arkadaşların buluşması var dedi gelirmisin dedi hemen atladım gittim ömer abinin evine orda bize kahvaltı falan hazırladı soğolsun ondan sonra buluşma yerine gittik on numara bir gün oldu beni,m için ve diğer arkadaşalar açısından gelen diğer arkadaşlarında yüreğine sağlık kanka bu buluşmayıda kaçırdın keşke olsaydın armızda çok güzel bir gündü.......eyvallah..........
|
|
|
|
 |
kafkasmurat
Üye

|
Tarih: 30-Ağu-2008 / 01:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş |
|
|
bir nasib olmadı söylebi bulusmada müslümcü abilerim kardeslerim ile birlikte olayım. varolsun tüm müslümcüler.
_________________ muslumcu.murat@hotmail.com-KAFKAS-ÇARŞAMBALI. |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 30-Ağu-2008 / 05:00 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluşması |
|
|
evet gerçektende güzel bir buluşma olmuş ama daha önceden keşke sitede haber verilseydi muslumcu.com adına daha fazka katılan arkadaşlar olurdu...
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 30-Ağu-2008 / 05:43 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluşması |
|
|
tek kelimeyle muhteşem eywallah
|
|
|
|
 |
hasret_yolcusu
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 30-Ağu-2008 / 17:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş |
|
|
keşke bende o guzel bulusmada yer alabılseydımm ama malesef olamadımm çokk super bı bulusma olmussssssss
_________________ kaderimse çekerim çeke çeke ölürüm |
|
|
|
 |
mustafabergen
Üye

|
Tarih: 30-Ağu-2008 / 23:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş |
|
|
inşallah bu buluşmaların devamı gelir.. abilerimi kutlarım
|
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Ağu-2008 / 06:53 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluşması |
|
|
harbiden süper bi buluşma oldugu resimlerden belli ben genelde ferdicilerle anlaşamam ama ordaki ortam süper görünüyo eee nede olsa işin ucunda müslüm baba var.ya çok şekil çıkmışsınızçok kıskandım keşke bende olsaydım dimi ömer baba neyse hacı agbim harun agbim doldurmuştr yerimi nice buluşmalara diyelim. . .
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Eyl-2008 / 02:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş |
|
|
| dmreda demiş ki: | harbiden süper bi buluşma oldugu resimlerden belli ben genelde ferdicilerle anlaşamam ama ordaki ortam süper görünüyo eee nede olsa işin ucunda müslüm baba var.ya çok şekil çıkmışsınızçok kıskandım keşke bende olsaydım dimi ömer baba neyse hacı agbim harun agbim doldurmuştr yerimi nice buluşmalara diyelim. . . |
hacı kendını naza cektı gelırken ama zor ıkna edıldı gelmeseydı hele bak napıyodum ona 
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 01-Eyl-2008 / 03:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş |
|
|
| BETER52 demiş ki: | | dmreda demiş ki: | harbiden süper bi buluşma oldugu resimlerden belli ben genelde ferdicilerle anlaşamam ama ordaki ortam süper görünüyo eee nede olsa işin ucunda müslüm baba var.ya çok şekil çıkmışsınızçok kıskandım keşke bende olsaydım dimi ömer baba neyse hacı agbim harun agbim doldurmuştr yerimi nice buluşmalara diyelim. . . |
hacı kendını naza cektı gelırken ama zor ıkna edıldı gelmeseydı hele bak napıyodum ona  |
Fazla naz aşk usandırırmış derler oda hacıda var demekki...  
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
ALeMcI-44
Üye

Kayıt: Mar 14, 2006 Mesajlar: 132 Nereden: Malatya Pötürge Bakımlı Köyü
|
Tarih: 01-Eyl-2008 / 04:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş |
|
|
güzel bir bulusma olmus yüreyinize sağlık saolun varolun..
_________________ alemlerde yeryapan delikanlılığı elinde olan çarşafla sarılı dumanla yok olan sana müptelayız müslüm babaaa
|
|
|
|
 |
sevyeter_sinan
Üye

|
Tarih: 01-Eyl-2008 / 07:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş |
|
|
güzel bir organizasyon olmus gelemsekde gönlümüz sizinleydi
|
|
|
|
 |
siracettinesin
Aktif Üye

Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 240 Nereden: MARDİN KALESİNDEN
|
Tarih: 01-Eyl-2008 / 20:18 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluşması |
|
|
Gerçekten çok güzel bir buluşma olmuş insanın orda olası geliyor emeği geçen herkese teşekkürler keşke bende orda olabilseydim...
İnsanın böyle etkinliklerle böyle faliyetlerle birarada olması onu ister istemez haliyle mutlu kılıyor ona canlılık verip dostlar kazanmasını sağlıyor...
_________________ o eşsiz hayalin her an karşımda...
gözyaşlarım çağlar her anışımda
ayrılık şarabı gönül tasında...
içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim... |
|
|
|
 |
06kaderim66
Üye

|
Tarih: 22-Mar-2009 / 07:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş |
|
|
canlı bir buluşma olmus gonul ısterdı orda olmak babaya devam karonuzda ıyı ...
aklı yok fıkrı yok deli misali
.......................................
bir varmış bir yokmuş oldum sonunda.....
_________________ .Nasıl gelip geçti bunca seneler
..Farkına varmadan bir rüya gibi
...Bazen mutlu oldum bazen dert küpü
....Akıp akıp gittim deryalar gibi
......Çok şeyler kaybettim, çok şey kazandım
.......Her günüm bir başka yaşantım oldu |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 22-Mar-2009 / 16:01 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş |
|
|
Aklı YOk Çok Deli Olmuş yaw harbidende..
Allah Böle Buluşmaları ve Dostlukları Daim Etsin
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
pablo1907
Üye

|
Tarih: 22-Mar-2009 / 17:05 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluşması |
|
|
tebrik ederim arkadaşalrı güzel samimi bir buluşma ortamı olmuş.kral ferdiyide severiz.selamlar
_________________ Kul Kaderini Yaşar Bahtına Ne Çıkarsa |
|
|
|
 |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 22-Mar-2009 / 17:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Hayranlarının buluş |
|
|
| akliyok_06 demiş ki: | | Bu buluşmada emeği geçen bütün arkadaşlara teşekür ederiz ömer babayada eyvallah her şey gönlümüzce olsun... |
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |