|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Tv Görüntüleri |
| Yazar |
Mesaj |
DAGISTAN
Üye

|
Tarih: 26-Ağu-2008 / 03:32 Mesaj konusu: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
rahmi abii eyvallah be muhtesem görüntüler emegine yüregine saglık baba gene yıkmıs ortalıgı babayada bu yakısırdı zaten sonsuz tesekkürler eyvallah saygılar
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk... |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 26-Ağu-2008 / 03:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
eyvallah rahmi abi izleyememiştim ama şimdi sayende izlemiş oldum emeğine sağlık .... eyvallah.......
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
nerdenbilsinler
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Ağu-2008 / 22:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
izleyememiştim sayende izlemiş olduk rahmi abi
emeğine sağlık
_________________ H.NİHAL ATSIZ |
|
|
|
 |
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 27-Ağu-2008 / 14:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
Hepsi birbirinden güzeldi abı yüreğine saglık program muhteşemdi,
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
Melisa_Gurses
Üye

|
Tarih: 29-Ağu-2008 / 00:33 Mesaj konusu: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
rahmı baba emegıne saglık saygılar muslum baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
_________________ kimi aşaglar kimi hor görür bir ayet var müslüm babacılar yaşarken ölür alayına isyan ölümüne müslüm babam babaaa!... |
|
|
|
 |
TaLiH_KuSu42
Üye

|
Tarih: 29-Ağu-2008 / 03:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
baba cosmus yaa helal olsun.eline saglık kardes eywallah...
_________________ müslüm gürsesi severim müslüm gürsesi sevenden ötürü.müslümce
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 29-Ağu-2008 / 08:18 Mesaj konusu: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
baba nasıl da kopmuş yaw MÜHÜR GÖZLÜM Ü okurken anca bu kadar olur vallahi bir an sanki mikrofona kaymakama atacak sandım
saygı deger neşet hocamız da ne güzel yazmış kardeşim.
eline saglık rahmi baba emege saygıı
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
by_ajan
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Ağu-2008 / 08:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
Baba Bitirmiş Olayı Kızılcahamam da..!
_________________ SeVDa YoLuNDa HaYaTıN Ne ÖNeMi VaR..! |
|
|
|
 |
KILICBEY
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Ağu-2008 / 16:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
Abi ellerin dert görmesin sağolasın.
_________________ Sıla mı gurbet mi adını sen koy... |
|
|
|
 |
senyoksundiye
Üye

|
Tarih: 01-Eyl-2008 / 18:17 Mesaj konusu: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
paylaşım için tşk ederim.
!! ( videolar günlerdir açılmıyor )
|
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Eyl-2008 / 23:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
rahmı abı emegıne saglık sende olmasan nerden ızlerız kacırmıstık mısafırlerımız vardı ankaradan gelen o nedenle
sımdı ızleme ımkanımız oldu saolasın saygılar
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 02-Eyl-2008 / 04:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
paylaşım için teşekkurler bende izleyememiştim sağolasın eywallah
|
|
|
|
 |
kulmahmut
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-Eyl-2008 / 17:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
harika bi yorum paylaşım için tşkler
|
|
|
|
 |
BaBaFan4
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 09-Eyl-2008 / 06:31 Mesaj konusu: Re: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
öf mühür gözülmü nasıl söylemiş gençlikteki müslüm babayı hatırlattı helal baba
|
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 10-Eyl-2008 / 21:58 Mesaj konusu: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
Müslüm Baba'nın büyüklüğü
Müslüm Gürses, yıllar önce Spor Toto kuponu doldurdu ve parayı buldu. Bakın Gürses, kazandığı para ile ne yaptı.
TELEVİZYONGAZETESİ
TRT 1'de Sibel Can'ın sunduğu 'Sayısal Gece' programına konuk olan ve şarkılarıyla izleyenleri coşturan Müslüm Gürses, sosyal mesajlar vermeyi de ihmal etmedi.
Müslüm Gürses, "Tanrı bir saray gibi, deniziyle, gölleriyle, ağaçlarıyla ayaklarımızın altına sermiş. Kıymetini bilelim" diyerek çevre konusundaki duyarlılığını sergiledi.
Müslüm Baba, Sayısal Loto çekilişi öncesinde ise kendisinin de bir ara Spor Toto oynadığını belirterek, şöyle konuştu:
"Bir tarihte Spor Toto oynamıştım. Ordan da bana küçük bir para çıkmıştı ve arkadaşımı asker etmiştim o parayla. Hiç unutmam."
KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Eyl-2008 / 22:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
tesekkurler rahmı abi yakısanıın en guzlenı yapmıssın varol eksık olma
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
bilben47
Yeni Katılımcı

Kayıt: Feb 11, 2007 Mesajlar: 15 Nereden: Dünya garip herşey garip aşk da garip...
|
Tarih: 29-Eyl-2008 / 03:01 Mesaj konusu: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
çok güzel ellerine sağlık teşekkürler
_________________ (ŞİMDİ SEN NERDESİN BEN NEREDEYİM.. (SEVME SENİ SEVMEYENİ BAĞDAT DA SULTAN OLSA DA. SEV SENİ SEVENİ KAPINDA KÖLE OLSADAAA..))
|
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 29-Eyl-2008 / 19:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
emeğine ve ellerine sağlık rahmi kardeş gerçekten güzel bir paylaşım. Saol
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
senyoksundiye
Üye

|
Tarih: 09-Oca-2009 / 18:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
baba son yıllardaki en büyük yorumlarından birini gercekleştirmiş.
1980 li yıllardan bu yana aralıksız baba yı dinleyen biri olarak
gerçekten guzel ve doyumsuz yorumlara icralara şahit olmuş bir müslüm baba hayranı olarak müühür gözlümdeki yorum beni gercekten mutlu etti
hem ben mutlu oldum hemde baba canlı performansata kötü diyenler için güzel bir cevap olmustur.
bir konu daha var baba bazı programlarda çok daha dikkatli ve hatasız okumaktadır.
yani baba program ve platform ayır etmektedir
selamlar
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 09-Oca-2009 / 20:56 Mesaj konusu: Cevap: trt 1 sayısal gece müslüm gürses |
|
|
rahmi ağabeyi bazen eleştiriyorum ama bu sitedeki sayısı az olan değerli üyelerdendir bu siteye emeği çok.
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |