|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Korsan Albümler ve Orjinal Albümleri Tartışma Alanı |
| Yazar |
Mesaj |
muratelaldilar
Aktif Üye

|
Tarih: 12-Nis-2007 / 03:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: (albüm_tartışma)SENDEN VAZGEÇMEM |
|
|
senden vazgecmeeeeeemmmm.super hele dayanamazsın sarkısı
_________________ bu dunyada fazla bir bizmiyiz
terk edilen niye hep biziz
bos wer be gardas
bizbize yeteriz
alayına rest ceken adanalı |
|
|
|
 |
ozan_16
Aktif Üye

|
Tarih: 22-Nis-2007 / 16:53 Mesaj konusu: Re: Cevap: (albüm_tartışma)SENDEN VAZGEÇMEM |
|
|
Ağır Yaralı ve Hangimimz Sevmedik. 
|
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 22-Nis-2007 / 18:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: (albüm_tartışma)SENDEN VAZGEÇMEM |
|
|
ali tekintüre imzalı iki şarkı çok güzel sağol kardeş
|
|
|
|
 |
zazakralefsane
Üye

|
Tarih: 18-May-2007 / 04:17 Mesaj konusu: Re: Cevap: (albüm_tartışma)SENDEN VAZGEÇMEM |
|
|
babanın güzel albümlerinden biri... emegi geçen herkesin eline saglık...
babaya selam...
|
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 18-May-2007 / 15:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: (albüm_tartışma)SENDEN VAZGEÇMEM |
|
|
senden vazgeçmem şarkısı arabeski 1994 yılında bir daha uyandırmıştı eline sağlık kardeş
|
|
|
|
 |
aykut_henryy
Aktif Üye

Kayıt: Oct 04, 2006 Mesajlar: 422 Nereden: İstanbul/Dertliler MEyhanesinin bağrıyanık müslümcünün içki masasından
|
Tarih: 18-May-2007 / 22:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: (albüm_tartışma)SENDEN VAZGEÇMEM |
|
|
sağolasın damar02
_________________ Arabesktir tarzımız,
İşte budur farkımız,
MÜSLÜM BABA baş tacımız...
 |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 19-May-2007 / 02:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: (albüm_tartışma)SENDEN VAZGEÇMEM |
|
|
senden vazgeçmem albumu vazgeçemediğim albumlerden biri tamamıyla mükemmel bi album içinde dinlenilmeyecek parça yok eyvallah kardeş .
|
|
|
|
 |
yakamoz27h
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 19-May-2007 / 16:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: (albüm_tartışma)SENDEN VAZGEÇMEM |
|
|
kardeşim eline sağlık can yar ve hangimiz sevmedik şarkıları süper.
senden vazgeçmemi söylemeye gerek bile yok. engüzel kasetlerinden birisi.
saygılar......
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 19-May-2007 / 18:31 Mesaj konusu: Cevap: (albüm_tartışma)SENDEN VAZGEÇMEM |
|
|
arkadaşlar bu kasette birde dayanamazsın şarkısı çok güzel
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
bekirbekirr
Aktif Üye

|
Tarih: 07-Hzr-2007 / 05:40 Mesaj konusu: Re: Cevap: (albüm_tartışma)SENDEN VAZGEÇMEM |
|
|
harika kaset tamamen orjinal kaset
|
|
|
|
 |
tayfa99
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 03-Ağu-2008 / 17:11 Mesaj konusu: re: cevap: (albüm_tartışma)senden vazgeçmem |
|
|
| Kadir demiş ki: | arkadaslar bu albümdekı senden vazgecmem sarkısını baba bır kere daha okumus ama nakaratını cok daha damardan okumustu!
bunu yıllar önce kral fm de dınlemıstım ve farkını hemen anlamıstım!
yoksa bana mı öyle geldı bılemıcem!!
sızde bu versıyonu varmı acaba??
saygılar sevgıler |
evet kardeş haklısın o dönem kral fm de dj ata bunu çalardı..bu müslüm gürsesin..senden vazgeçmem şarkısının stüdyo kayıtıdır..ve bi şekilde atanın eline geçmiş demekki...bu arada bencede..o stüdyo kayıtındaki yorumu..kasete okuduğu yorumundan güzel..
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 03-Ağu-2008 / 18:10 Mesaj konusu: re: cevap: (albüm_tartışma)senden vazgeçmem |
|
|
yanılmıyosam 94 yıllarının sonu idi album çıktığında,bu album komple süper bence,senden vazgeçmeme çektiği kilp yüznden muhterem hanımlada,arası açılmıştı basına göre o zamanlar.süper bi album.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Ağu-2008 / 19:27 Mesaj konusu: cevap: (albüm_tartışma)senden vazgeçmem |
|
|
agır yaralı parcasını nası unutabılırım senden vazgecmem cogu sevgılı boyle seslendı sevdıgıne guzel albumdu tsk paylasım ıcın
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
isyankar_arif
Üye

|
Tarih: 04-Ağu-2008 / 01:45 Mesaj konusu: Re: cevap: (albüm_tartışma)senden vazgeçmem |
|
|
senden vazgeçmem zaten tam bir resital ama evlat özenerek dinlenmesi gereken bir parça bence baba burda manevi evlatlarına öğüt veriyor gibi
|
|
|
|
 |
tovbeettim_06
Üye

|
Tarih: 04-Ağu-2008 / 02:33 Mesaj konusu: Re: cevap: (albüm_tartışma)senden vazgeçmem |
|
|
Ağır yaralı ve Senden vazgeçmem parçaları vazgeçilmezim olmuştu.Paylaşım için teşekkürler.Emeğine sağlık...
_________________ Hayalle yaşarken gerçek dünyada
Zamanı içmişiz Haberimiz Yok
Ömürle yüzyüze geldik aynada
Harcanıp gitmişiz Haberimiz Yok...
|
|
|
|
 |
BaBaFan4
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-Ağu-2008 / 05:59 Mesaj konusu: re: cevap: (albüm_tartışma)senden vazgeçmem |
|
|
bu babanın usta ne yazardan önceki belkid en iyi albümü zaten 97den sonra böyle albümler çıkmadı ama bu albüm başkaa hangimiz sevmedikte harika şarkı ağır yaralıda öyle hele o giriş yokmu beni taa kalbimden vurdu gidşinn bütün umutlarım ağır yaralı süper albüm
|
|
|
|
 |
BaBaFan4
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-Ağu-2008 / 05:59 Mesaj konusu: Re: re: cevap: (albüm_tartışma)senden vazgeçmem |
|
|
| clgnsedat demiş ki: | | yanılmıyosam 94 yıllarının sonu idi album çıktığında,bu album komple süper bence,senden vazgeçmeme çektiği kilp yüznden muhterem hanımlada,arası açılmıştı basına göre o zamanlar.süper bi album. |
o nerelerdesin klibinden sonra oldu sanırım orda araıs açılmıştı 97de
|
|
|
|
 |
cihanblk
Üye

|
Tarih: 04-Ağu-2008 / 08:40 Mesaj konusu: cevap: (albüm_tartışma)senden vazgeçmem |
|
|
eline sağlık güzel bir albümdü SeNDeN Vazgeçmem
_________________ böylesine güzel değildi dünya...
bir değil bin seven versen ne fayda... |
|
|
|
 |
nerdenbilsinler
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Ağu-2008 / 17:02 Mesaj konusu: Re: cevap: (albüm_tartışma)senden vazgeçmem |
|
|
senden vazgeçmem sarkısını zaten tüm türkiye ezbere biliyor bnm bildim kısacasa popcusu rocksı her kesimin insanı bu şarkıyı ezbere bilir
paylasım için teşekkurler 
_________________ H.NİHAL ATSIZ |
|
|
|
 |
veysel000023
Üye

|
Tarih: 04-Ağu-2008 / 17:42 Mesaj konusu: cevap: (albüm_tartışma)senden vazgeçmem |
|
|
ellerine sağlık kardeş albümde en sevdiğim şarkıda ağır yaralı
|
|
|
|
 |