|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
eLipS_19
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 31-Tem-2008 / 22:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: dinlemekten bıkmadığınız müslüm baba şarkıları |
|
|
ßaßaının hiçbi sarkısından bıqılmas ki hepsini 100 kere 1000 kere dinlesmde bıqmam
______________ sevdiqçe sayende qünahkar oldum__________________
|
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Ağu-2008 / 05:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: dinlemekten bıkmadığınız müslüm baba şarkıları |
|
|
hiçbirinden sıkılmadım bıkmadan usanmadan saatlerce yıllarca dinllerim. . .
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
isyankar_arif
Üye

|
Tarih: 01-Ağu-2008 / 05:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: dinlemekten bıkmadığınız müslüm baba şarkıları |
|
|
yasayamadım bu parcayı günde bi 10 kere dinlemezsem umutsuz yasayamıyorum ayrıca küskünüm ve unutamadım bu parcalar beni yiyiyp bitiriyor
eyvallah
|
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 01-Ağu-2008 / 05:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: dinlemekten bıkmadığınız müslüm baba şarkıları |
|
|
Bekle sevgilim...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
batuhanberk37
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Ağu-2008 / 06:05 Mesaj konusu: Cevap: Dinlemekten Bıkmadığınız Müslüm Baba Şarkıları |
|
|
Her gün yaklaşık olarak en az on kez dinlediğim GEL BANA DOĞRU
|
|
|
|
 |
duncahmet
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Ağu-2008 / 08:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: dinlemekten bıkmadığınız müslüm baba şarkıları |
|
|
her gun ama her gun dınledıgım parcaları Yaranamadım,Gidecek Bir Gün,Vefasızlar Yolu,Aşklarda Pazarda Satılır Oldu,Hayatımı Sen Mahvettin,Ayırdılar Sevenleri,Aşk Yüzünden,Kader Ağı
|
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Ağu-2008 / 08:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: dinlemekten bıkmadığınız müslüm baba şarkıları |
|
|
geneLLikle
Seni KaLbime Gömdüm
Usta
TalihsizLer
GaripLer
Sevda yükLü kervanlar
sev yeter
küskünüm
Vurgun
Güldür yüzümü