|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 29-Tem-2008 / 06:02 Mesaj konusu: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
Babayı dinlerken size en cok her hangi bir şeyi hatırlatan konu varmı...????
Ben dinlerken eskiler aklıma geliyor hep parktaki günlerim ve sevgilim aklıma geliyor...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 29-Tem-2008 / 06:09 Mesaj konusu: Re: Babayı dinlerken... |
|
|
mazi ilk olarak aklıma gelir sonra olmayan gelecek
düşünüyorum diyelim.
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 29-Tem-2008 / 06:40 Mesaj konusu: Re: Babayı dinlerken... |
|
|
neler gelmi yorki bu hayatta kaybettiğim herşeyim,eski günlerim,babanın şarkılarıyla teselli buluyorum.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 29-Tem-2008 / 08:35 Mesaj konusu: Cevap: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
hayata dair ne varsa o!!!!
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Tem-2008 / 15:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
babayı dınler ken cocukluguma gıdıp dayımın baba yı dınledıgı gunler aklıma gelır rahmetlı mekanı cennet olsun amansız genc yasta kaybettım 
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
isyankar_arif
Üye

|
Tarih: 29-Tem-2008 / 20:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
eski günlerim karsılıksız sevgilerim ve kalles dünyanın sahte insanları gelir
eyvallah
|
|
|
|
 |
nef-i
Yeni Üye

|
Tarih: 29-Tem-2008 / 21:06 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
yaşadıklarım bir bir gözümün önünden geçiyo:)
|
|
|
|
 |
Alayina-Baba
Üye

|
Tarih: 29-Tem-2008 / 21:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
bosa gıden yıllarım gelır aklıma... saygılar
|
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Tem-2008 / 21:54 Mesaj konusu: Cevap: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
hayatin ne kadar acımasız oldugu aklıma gelıyor tabiki babada teselli oluyor eywallah
|
|
|
|
 |
murat_muratt
Üye

|
Tarih: 29-Tem-2008 / 23:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
ben baba yı dınlerken sımdı yanımda olmayan esımı ve kızı mı hatırlıyorum cunku onları cok sevıyorum onlar oldugu zaman yanımda ne yı hatırlıyorum onlardan vazgecemıcemı
_________________ eyer ıstedıgın kansa sana dunya nın sah damarını keserım yok ıllede senın kanın dıyorsan olsun gulum ben senı toprakta da severım |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 30-Tem-2008 / 00:11 Mesaj konusu: Re: Babayı dinlerken... |
|
|
| alkolik_06 demiş ki: | | düşünüyorum diyelim |
Hacı fazla dusunme illaki bi şey vardır hemen karar ver...  
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 30-Tem-2008 / 02:23 Mesaj konusu: Re: Babayı dinlerken... |
|
|
dinlediğim şarkıya göre değişir yani anlayacagınız o anki psikoloji hesabı yani 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 30-Tem-2008 / 02:36 Mesaj konusu: Cevap: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
ömer abime katılıyom hayata dair ne varsa ....eyvallah.....
|
|
|
|
 |
UmutsuZ_HayaT28
Üye

|
Tarih: 30-Tem-2008 / 04:08 Mesaj konusu: Cevap: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
Eğer O An Dinlediğim Sarkıyı, Daha Önce Özel Bir Zamanda Dinlediysem O Özel Anılarım Aklıma Gelir Ve Düsünürüm. Bazen Dalıp Giderim. Mesela Eski Sevgilime DEMEKKİ Sarkısını Dinlettirmistim, O Sarkıyı Her Dinlediğimde Eski Sevgilim Aklıma Gelir.
_________________ Yaşantımız Sanki Ateşten Gömlek. İçimizden Gelir ßin Defa Ölmek, Hakkımız Değilmi ßizimde Gülmek... |
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 30-Tem-2008 / 04:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
o anki pisikolojime bağlı
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
eser_k
Aktif Üye

|
Tarih: 30-Tem-2008 / 04:21 Mesaj konusu: Cevap: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
Müslüm Babadan Dinlediğim Şarkıya Göre Değişiyor. Kimi Zaman Sahte Dostları Kimi Zaman Sevgilimi Kimi Zamanda Gülmeyen Kaderimi . . .
_________________ Aldana Aldana Ögrendim Artık . . . |
|
|
|
 |
zincirli
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Mar 13, 2007 Mesajlar: 293 Nereden: Ankara/Karapürçek
|
Tarih: 30-Tem-2008 / 15:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
MÜSLÜM BABA yı dinlerken geçmişteki anılarımı, kendimi, şuanda yaşadığım acı tatlı anları,yani kendimden birşeyler buluyorum..
_________________ Bütün kainatı yaratan tanrım
benimde gönlümün muradını ver.
her güne bir ümit veren allahım
benimde gönlümün muradını ver.
bir zalim aşkına kul etme beni
gercek aşka giden yolları göster...
SED@ GEBİTEKİN
https://z.mimy.org/ |
|
|
|
 |
tovbeettim_06
Üye

|
Tarih: 31-Tem-2008 / 00:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
Müslüm Babayı dinlerken Çekilen çileler,Terkedilişler bitmek tükenmek bilmeyen Özlem ve Yerlebir olan umutlar aklıma geliyor.
Harcanıp gitmişiz Haberimiz Yok...
|
|
|
|
 |
murat_muratt
Üye

|
Tarih: 31-Tem-2008 / 06:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
babayı dınlerken hatırladıgım bırcok sey var ama ben bunun bırını soylım sadece sevdıgım ınsan olan esım ce kızım cunku ask sevgı ısyan hepsı bı arada esımı sevıyorum hayata ısyan edıyorum baba da bunları bana verıyor
_________________ eyer ıstedıgın kansa sana dunya nın sah damarını keserım yok ıllede senın kanın dıyorsan olsun gulum ben senı toprakta da severım |
|
|
|
 |
lvnt
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 31-Tem-2008 / 19:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı Dinlerken En Çok Neyi Hatırlıyorsunuz? |
|
|
babayı dinledigimde bi hayırsızı hatırlıyorumm
seven kadersizse tanrı ne yapsın
|
|
|
|
 |