|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
creasybear
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-Tem-2008 / 16:17 Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
ben babayı ilk "Tanrı istemezse" parçasıyla tanıdım..
_________________ Kan Görmek İstio Gözlerim. Ya Akmalı Benden Yada Akıtmalıyım Biryerlerden. Ölüm İstio Bedenim. Ya Ölmeliyim Yada Öldürmeliyim Ruhsuz Bedenleri. Çığlık İstio Kulaklarım Ya Atmalı Derinden Yada Attırmalı Derinlerden... |
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Tem-2008 / 19:55 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
iLk dinLedigim Şarkısı Usta Parçasi O Kadar Cok Süper Bir Parça..Gerçi Hepsi güzeL ama...
Çilesiz bir günüm olmadi gitti
Bilmedim ömrümün suçu ne usta
Allahin gücüne gider mi bilmem
Verdigi bu candan ben biktim usta
Mutluluk kapimi çalmadi gitti
Dalimda bir yaprak görmedim usta
Murat yalan imis umutsa hayal
Böyle yasamaktan biktim ben usta
Biktim ben usta
Böyle yasamaktan biktim ben usta
Bu kötü yazima kader diyorlar
Dertler zincirine vuruldum usta
Gittigim bu yolun dönüsü yoktur
Hakkini helal et elveda usta
EyvaLLahhhhhhhhhhhhhhhh
|
|
|
|
 |
murat_muratt
Üye

|
Tarih: 26-Tem-2008 / 00:26 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
yasım 14 felan dokumada fabrıkasında gececı calısıyorum ve radyoda baba cıktı anam yok babam yok sarkısıyla o aksam dan berı dınlerım baba yı ve cok memnun nun dınlemekten cunku yasamayı orettı bana
_________________ eyer ıstedıgın kansa sana dunya nın sah damarını keserım yok ıllede senın kanın dıyorsan olsun gulum ben senı toprakta da severım |
|
|
|
 |
mutus
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 30-Tem-2008 / 22:08 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
ben müslümü ertugrul boduroğlu sayesinde tanıdım ona sonsuz saygılarrr ....gılk kuskunumu dınlettı bana gıttım ılk kaset onu aldım sag olasın kardesımmm.
|
|
|
|
 |
mutus
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 30-Tem-2008 / 22:18 Mesaj konusu: re: |
|
|
eee tabi kral fm e hakıı yememek lazım onlar sayesındede cok dınledık babayı gececı erdem sagolsun TÜM MÜSLÜMCÜLERE SAYGILARRRR
|
|
|
|
 |
eLipS_19
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 31-Tem-2008 / 23:28 Mesaj konusu: re: re: |
|
|
ßaßayı ilq qünahkar oldum sarkısıyla tanıdım devamıda qeldi zaten
_________________ koLay oLmaYacak sEni unUtmAk
beLki qEce qÜnDüz aqLaYacaqım
nE oLurSa oLsUn aRtık sEvqiLim
sEnsİz yAşaMaYa aLışAcaqım
|
|
|
|
 |
unbroken198
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 15-Ağu-2008 / 22:55 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
Yanılmıyorsam 1986 yılıydı dertler insanı albümü yeni çıkmıştı abim kaseti alıp evde dinlenmeye başlayınca bende daha o yaşta müslümcü olmuştum....O gün bugündür dinlerim hemde hiç aralıksız dinlemediğim gün hatırlamıyorsam dersem abartmış olmam...
|
|
|
|
 |
by_ajan
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Ağu-2008 / 00:31 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
İlkokul 1. sınıfa gidiyodum...Mahallede amcamın kahvehanesi var..okula gitmeden yarım saat kadar önce amcama uğradım...içerden EY BENİM EKMEK AŞIM,EY BENİM DERTLİ BAŞIM, NERELERDESİN...die bi şarkı sesi duydum o anda şarkıya müptela oldum...Amcama sordum bu şarkıyı kim söylüo die "MÜSLÜM BABA" dedi.Okul Hayatım Boyunca Oturduğum Sıralara Hep Nerelerdesiniz Yazmışımdır...
_________________ SeVDa YoLuNDa HaYaTıN Ne ÖNeMi VaR..! |
|
|
|
 |
by_ajan
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Ağu-2008 / 00:35 Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
Pardon "Nerelerdesin"
_________________ SeVDa YoLuNDa HaYaTıN Ne ÖNeMi VaR..! |
|
|
|
 |
ANLATAMADIMM
Yeni Üye

|
Tarih: 17-Ağu-2008 / 02:57 Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
ben müslüm gürsessi dinlerdim ama bir gün 4 veya 5 sınıf ögrencisiyim bir arkadaşımla oturuyordum sinan diye bir argadaşım dha geldi yanıma oturdu akrep sinan ona okulda sonradan akrep sinan diyorduk ve geldi bana BİR KADIM TANIDIM şarkısını söledi ben her zaman onu çagırırdım gel bana BİR KADIN TANIDIM sarkısını söle derdim ve oda bana sölerdi o şarkı ve akrep sinan benim müslüm gürses e olan hayranlıgımı arttırdı ve o günden müslüm baba hayranıyım okulda neden bu kadar seviyorsun dediklerinde müslüm baba benim hayat tarzım derdim evet müslüm baba sen benim hayat tarzımsın burdan sinanında gözlerinden öpperim şuan askerde eyw sinan iyiki varsıınn akrep sinan heyyyyyyy gidi heyyy
|
|
|
|
 |
yasamalisin_52
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Ağu-2008 / 04:44 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
unutamadım la başladım şimdi hepsini dinliorum. baba her sarkısıyla her haliyle baba
|
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 17-Ağu-2008 / 06:45 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
ilk dinlediğim sarkısı benim kaderim sonra seni yazdım boyle basladı sonra 110 ayrı eser dınledım dınledıkce farklı bir şey keşfettim simdi ise dinlemedıgım sarkı sayısı 10 nu geçmez eywallah.......
|
|
|
|
 |
damar_dn
Üye

|
Tarih: 18-Ağu-2008 / 23:50 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
benim meselem
|
|
|
|
 |
diez
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Ağu-2008 / 23:57 Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
babayı ilk bir kadeh daha ver şarkısıyla 94 de tanıdım ve mutluyum.
|
|
|
|
 |
trybykus
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-Ağu-2008 / 21:57 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
tanrı istemezse yaprak düşmezmiş tanrı istemezse insan ölemzmiş sen tanrımısın beni öldürdün off damar ya cok sefiom müslüm babayı
|
|
|
|
 |
fikirtepeliii
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 31-Ağu-2008 / 00:40 Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
babanın ilk sebepsiz ayrılık şarkısıdır bende yeri ayrıdır
tanımaya gelince 12 yaşımdan beri baba söylüyo biz dinliyoruz valla
|
|
|
|
 |
vay_be_asi_reis
Yeni Üye

|
Tarih: 05-Eyl-2008 / 13:59 Mesaj konusu: Re: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
10 yasında falandım abim dinlerken duymuştum daha goğmadan başlamış çilem die süper parçaydı 
|
|
|
|
 |
dertLer_jnsanj
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 05-Eyl-2008 / 18:08 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
taht kurmuSSun kaLbime >>
_________________ :::::...DosT dje SewDikLerjm haLjme üzüLmesjn ßenjm qjßj kjmSeyj ALLahm DüsürmEsjn...::::: |
|
|
|
 |
dertLer_jnsanj
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 05-Eyl-2008 / 18:09 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
taht kurmuSSun kaLbime >>
_________________ :::::...DosT dje SewDikLerjm haLjme üzüLmesjn ßenjm qjßj kjmSeyj ALLahm DüsürmEsjn...::::: |
|
|
|
 |
bosalankadehler
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-Eyl-2008 / 22:04 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
müslüm babayı ben dayım sayesinde tanıdım onda hep kasetleri vardı ve bende hep dinlerdim ilk dinledigim şarkısı konserinden kayıt olmuş GÜLDÜR YÜZÜMÜ şarkısıdır
|
|
|
|
 |