Tarih: 23-Tem-2008 / 17:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4
işte bu yaaa harikasın müslüm baba...bu parçalarını (esrarlı gözler) özledik. isterim ki hep eski damar parçaları yorumlasın, dilerim ki yeni albümde de bu parçaları görürüz. teşekkürler Admin ve Rahmi abi
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir.
Tarih: 23-Tem-2008 / 17:14 Mesaj konusu: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4
esrarlı gözleri babadan canlı ilk defa dinledim çok muhteşem ömrümün o gecesi derken nasıl çekiyor bi de zincir takmış tam adanalı babam nasılda yakışıyor babaya mutlu ol yeterin ikinci kısmını neden okumadılar acaba? bi de kaçıncı oldular bilen varmı arkadaşlar? bilal kardeşe ve rahmi abiye de sonsuz teşekkürler sizde olmazsanız babayı günü gününe takip edemeyeceğiz ve seyredemeyeceğiz..
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım...
Tarih: 23-Tem-2008 / 19:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4
esrarlı gözler dueti sahsen bnm hoşuma gitmedi . bide proğramın sonuna doğru tanrı ıstemezse düeti oldu onu da yayınlarsanız cok sevinirim paylasım için cok tesekkurler ellerinize saglık
Tarih: 23-Tem-2008 / 19:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4
nerdenbilsinler demiş ki:
esrarlı gözler dueti sahsen bnm hoşuma gitmedi . bide proğramın sonuna doğru tanrı ıstemezse düeti oldu onu da yayınlarsanız cok sevinirim paylasım için cok tesekkurler ellerinize saglık
neden hoşuna esrarlı gözler düeti hoşuna gitmedi kardeşim şarkının en çok bölümünü yıldız tilbe okudu diyemi? şimdi bence tabi ki şarkının en çok yerini yıldız tilbe okicak çünkü şarkı babanın yıldız tilbe misafir sanatçı konumunda o yüzden kardeş anladın mı
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım...
Tarih: 23-Tem-2008 / 22:13 Mesaj konusu: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4
Arkadaşlar baba da ne yapsa size yaranamıyor yaf.! İlk kez bir canlı yayında Esrarlı Gözleri okudu ben kulaklarıma inanamadım. Bu bir tarihtir yav. Çok ta güzel asıldı parçaya bu şarkıyı kim program formatında düşünmüşse tebrik etmek lazım belkide Yıldız Tilbe nin fikriydi. Çünkü o tam bir Müslüm Baba hayranı ve tüm şarkılarını ezbere biliyormuş dediğine göre. Bu arada bu programa katılmakla ne iyi ettiği ortada. Hiç olmazsa her hafta Baba'yı canlı performansla izliyoruz daha ne olsun arkadaşlar.
Tarih: 24-Tem-2008 / 02:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4
ervan403 demiş ki:
Arkadaşlar baba da ne yapsa size yaranamıyor yaf.! İlk kez bir canlı yayında Esrarlı Gözleri okudu ben kulaklarıma inanamadım. Bu bir tarihtir yav. Çok ta güzel asıldı parçaya bu şarkıyı kim program formatında düşünmüşse tebrik etmek lazım belkide Yıldız Tilbe nin fikriydi. Çünkü o tam bir Müslüm Baba hayranı ve tüm şarkılarını ezbere biliyormuş dediğine göre. Bu arada bu programa katılmakla ne iyi ettiği ortada. Hiç olmazsa her hafta Baba'yı canlı performansla izliyoruz daha ne olsun arkadaşlar.
Tarih: 24-Tem-2008 / 02:31 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4
valla izleyemedim bu programı dün,ama şimdi izledim sitemizde,gözlerime ve de kulaklarıma inanamadım,müslüm baba 40 senelik sanat hayatında benim gördüğüm ilk kez esrarlı gözleri canlı okuyor,vede öyle bi okuyorki olan üstü,bi performans,çok beğendim,yıldız tilbede şarkıyı,su gibi ezbere biliyo mükemmel okudu o da,baba diğer kıtayı da okusaydı nakarat yerine daha da güzel olacaktı,yinede süperdi,bence yeni klasikler albumu olursa esrarlı gözlei yorumlamasını isterim yeniden.
Tarih: 24-Tem-2008 / 02:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4
ayrıca tanrı istemesseyide eklersen sevinirim sevgili bilal,bu hafta kaçırdık programı :d ayrıca esrarlı gözler şarkısının bitiminden sonra ne oldu konuşulanları çok merak ettim bilal kesmişsin oda olsa güzel olurdu.
Kayıt: Mar 13, 2007 Mesajlar: 293 Nereden: Ankara/Karapürçek
Tarih: 24-Tem-2008 / 15:41 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4
Esrarlı gözleri süper okumuşlar valla helal.
_________________ Bütün kainatı yaratan tanrım
benimde gönlümün muradını ver.
her güne bir ümit veren allahım
benimde gönlümün muradını ver.
bir zalim aşkına kul etme beni
gercek aşka giden yolları göster...
SED@ GEBİTEKİN
https://z.mimy.org/
Tarih: 24-Tem-2008 / 18:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4
clgnsedat demiş ki:
ayrıca tanrı istemesseyide eklersen sevinirim sevgili bilal,bu hafta kaçırdık programı :d ayrıca esrarlı gözler şarkısının bitiminden sonra ne oldu konuşulanları çok merak ettim bilal kesmişsin oda olsa güzel olurdu.
Vallahi kaydetmedim kardeş, aslında Tanrı İstemezse ve Esrarlı Gözler sürpriz oldu. Baba çıkana kadar rezillikleri zor zekat sabırla dinliyorum. Sanki işkence çekiyorum. Baba çıkıyor hemen kayda girip alıyorum görüntüleri. Finalde geç saate olduğundan, Baba çıktıktan sonra kapatmıştım kaydı.