Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - şarkı söylemek lazım bölüm-4
şarkı söylemek lazım bölüm-4
Sayfa 1, 2  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Show Programları ve Konuk Olduğu Programlar
Yazar Mesaj
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 23-Tem-2008 / 15:07    Mesaj konusu: şarkı söylemek lazım bölüm-4

Müslüm Gürses & Melike Öcalan Mutlu Ol Yeter parçasını seslendirdiler

Link

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 23-Tem-2008 / 15:47    Mesaj konusu: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

Ellerine sağlık Rahmi abi, bunlarda benden:

Müslüm Gürses Melike Öcalan Mutlu Ol Yeter Şarkı söylemek lazım

Link

Müslüm Gürses Yıldız Tilbe Esrarlı Gözler Şarkı söylemek lazım

Link

Yahu 3dk şarkı söyleniyor 15 dk tartışma dinliyoruz!

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 23-Tem-2008 / 16:10    Mesaj konusu: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

Eyvallah Bilal, Ben Düeti kaçırmıştım. Harika okumuşlar. Seninde ellerine sağlık.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 23-Tem-2008 / 17:05    Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

işte bu yaaa harikasın müslüm baba...bu parçalarını (esrarlı gözler) özledik. isterim ki hep eski damar parçaları yorumlasın, dilerim ki yeni albümde de bu parçaları görürüz. teşekkürler Admin ve Rahmi abi

Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 23-Tem-2008 / 17:14    Mesaj konusu: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

esrarlı gözleri babadan canlı ilk defa dinledim çok muhteşem ömrümün o gecesi derken nasıl çekiyor bi de zincir takmış tam adanalı babam nasılda yakışıyor babaya mutlu ol yeterin ikinci kısmını neden okumadılar acaba? bi de kaçıncı oldular bilen varmı arkadaşlar? bilal kardeşe ve rahmi abiye de sonsuz teşekkürler sizde olmazsanız babayı günü gününe takip edemeyeceğiz ve seyredemeyeceğiz..

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: KAHRAMANMARAŞ
MesajTarih: 23-Tem-2008 / 17:37    Mesaj konusu: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

Muhteşem bi düet olmuş Müslüm Babanın ağzına saglık tabi yıldız tilbeyide unutmamak lazım...teşekkürler adminim ve rahmi abi...saygılar...

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 23-Tem-2008 / 18:09    Mesaj konusu: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

bu arada kaçıncı olmuşlar bilen varmı arkadaşlar?

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ORDU
MesajTarih: 23-Tem-2008 / 19:15    Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

esrarlı gözler dueti sahsen bnm hoşuma gitmedi . bide proğramın sonuna doğru tanrı ıstemezse düeti oldu onu da yayınlarsanız cok sevinirim paylasım için cok tesekkurler ellerinize saglık

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 23-Tem-2008 / 19:34    Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

nerdenbilsinler demiş ki:
esrarlı gözler dueti sahsen bnm hoşuma gitmedi . bide proğramın sonuna doğru tanrı ıstemezse düeti oldu onu da yayınlarsanız cok sevinirim paylasım için cok tesekkurler ellerinize saglık

neden hoşuna esrarlı gözler düeti hoşuna gitmedi kardeşim şarkının en çok bölümünü yıldız tilbe okudu diyemi? şimdi bence tabi ki şarkının en çok yerini yıldız tilbe okicak çünkü şarkı babanın yıldız tilbe misafir sanatçı konumunda o yüzden kardeş anladın mı

Üye
Üye

Nereden: van
MesajTarih: 23-Tem-2008 / 22:13    Mesaj konusu: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

Arkadaşlar baba da ne yapsa size yaranamıyor yaf.! İlk kez bir canlı yayında Esrarlı Gözleri okudu ben kulaklarıma inanamadım. Bu bir tarihtir yav. Çok ta güzel asıldı parçaya bu şarkıyı kim program formatında düşünmüşse tebrik etmek lazım belkide Yıldız Tilbe nin fikriydi. Çünkü o tam bir Müslüm Baba hayranı ve tüm şarkılarını ezbere biliyormuş dediğine göre. Bu arada bu programa katılmakla ne iyi ettiği ortada. Hiç olmazsa her hafta Baba'yı canlı performansla izliyoruz daha ne olsun arkadaşlar.

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 23-Tem-2008 / 22:16    Mesaj konusu: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

programın sonunda tanrı istemezse şarkısını sölediler onuda koyabilirmisiniz...
Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 24-Tem-2008 / 02:09    Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

ervan403 demiş ki:
Arkadaşlar baba da ne yapsa size yaranamıyor yaf.! İlk kez bir canlı yayında Esrarlı Gözleri okudu ben kulaklarıma inanamadım. Bu bir tarihtir yav. Çok ta güzel asıldı parçaya bu şarkıyı kim program formatında düşünmüşse tebrik etmek lazım belkide Yıldız Tilbe nin fikriydi. Çünkü o tam bir Müslüm Baba hayranı ve tüm şarkılarını ezbere biliyormuş dediğine göre. Bu arada bu programa katılmakla ne iyi ettiği ortada. Hiç olmazsa her hafta Baba'yı canlı performansla izliyoruz daha ne olsun arkadaşlar.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 24-Tem-2008 / 02:31    Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

valla izleyemedim bu programı dün,ama şimdi izledim sitemizde,gözlerime ve de kulaklarıma inanamadım,müslüm baba 40 senelik sanat hayatında benim gördüğüm ilk kez esrarlı gözleri canlı okuyor,vede öyle bi okuyorki olan üstü,bi performans,çok beğendim,yıldız tilbede şarkıyı,su gibi ezbere biliyo mükemmel okudu o da,baba diğer kıtayı da okusaydı nakarat yerine daha da güzel olacaktı,yinede süperdi,bence yeni klasikler albumu olursa esrarlı gözlei yorumlamasını isterim yeniden.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 24-Tem-2008 / 02:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

ayrıca tanrı istemesseyide eklersen sevinirim sevgili bilal,bu hafta kaçırdık programı :d ayrıca esrarlı gözler şarkısının bitiminden sonra ne oldu konuşulanları çok merak ettim bilal kesmişsin oda olsa güzel olurdu.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 24-Tem-2008 / 02:56    Mesaj konusu: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

Helal olsun güzel düet yapmışlar yakışmış...

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 24-Tem-2008 / 05:00    Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

esrarlı gözlere bayıldım

Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: Ankara/Karapürçek
MesajTarih: 24-Tem-2008 / 15:41    Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

Esrarlı gözleri süper okumuşlar valla helal.

benimde gönlümün muradını ver.
bir zalim aşkına kul etme beni
gercek aşka giden yolları göster...
SED@ GEBİTEKİN
https://z.mimy.org/
Kullanıcı profilini gör
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: acımasız dünya
MesajTarih: 24-Tem-2008 / 16:58    Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

baba baba baba baba

Üye
Üye

Nereden: GAZİANTEP
MesajTarih: 24-Tem-2008 / 17:17    Mesaj konusu: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

çok çok teşekkürler harika elleriniz dert görmessin emeyinize sağlık saygılarımla...
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 24-Tem-2008 / 18:20    Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 4

clgnsedat demiş ki:
ayrıca tanrı istemesseyide eklersen sevinirim sevgili bilal,bu hafta kaçırdık programı :d ayrıca esrarlı gözler şarkısının bitiminden sonra ne oldu konuşulanları çok merak ettim bilal kesmişsin oda olsa güzel olurdu.

Vallahi kaydetmedim kardeş, aslında Tanrı İstemezse ve Esrarlı Gözler sürpriz oldu. Baba çıkana kadar rezillikleri zor zekat sabırla dinliyorum. Sanki işkence çekiyorum. Baba çıkıyor hemen kayda girip alıyorum görüntüleri. Finalde geç saate olduğundan, Baba çıktıktan sonra kapatmıştım kaydı.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Show Programları ve Konuk Olduğu Programlar
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering