Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Dalge geçilcek ne var ?
Dalge geçilcek ne var ?

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Arkadaşlık ve Muhabbet
Yazar Mesaj
Felakethm
Üye
Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 19-May-2008 / 08:26    Mesaj konusu: Dalge geçilcek ne var ?

Selamun aleykum...

Öncelikle toplumda bazı kişiler Müslüm Gürses,arabesk dinlediğim için dalga geçiyor kro diye hitap ediyor 2. sınıf insan görüp küçümsüyorlar.Çok mu dertlisin de dinliyorsun diyenlerin yanında ben sadece içerken dinlerim yoksa sevmem diyenler bile var.Benim insanlar böyle düşündükçe kafam atıyor en sevdiğim dostum bile olsa o anda ipleri koparıyorum.Sizce bunu yapmam yanlış mı yoksa insanların sabit fikirlerini içime sindirip aldırmamam mı lazım?Benle aynı sıkıntıyı çekenler vardır düşüncelerinizi merak ettim.Gereksiz bir konu açtıysam eğer affınıza sığınayım...
Kullanıcı profilini gör
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 19-May-2008 / 09:35    Mesaj konusu: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

bizler müslüm gürses dinleyen kitlesi olarak toplumda kardeşimizin anlatıgı durumlara denk geliyoruz
ve bu olaya maruz kalan cok arkadaşımız da vardır.
kendini bilmeyen ,görüşlere saygı duymasını bilmeyen kişiliklere bu durumu anlatmak deveye hendek attırmak gibi birşey
her zaman dedigim gibi yinede söylüyorum ,zamanında kendini bilmez medya kuklaları tarafından bu güne gelen
müslümcü ayyaştır ,müslümcü söyledir böyledir v.s söyletinleri bu gün dahi karşımıza cıkıyor.
müslümcülügü benimseyen kişi ise konuşulanları kendine hakaret olarak algılar ki öylede .
ben dahi asla bu durumları konuşturmam ,konuşsa dahi susturmasını bilirim.
önemli olan sunacagın yorumunla karşında ki insanı susturmak.
herkes müslüm gürses hayranı olamaz ,fanatigi olmaz belkide cekemedikleri konu bizim fanatikligimizdir.
evde,işte,seyahatta daimaaa müslüm baba ..inadınaaa müslüm baba diyorummmm........

eyvallahhh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
Kadir
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 19-May-2008 / 13:24    Mesaj konusu: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

Selam Dostum,
takma kafana bunlari atip tutsunlar!banada ne tarz müzik dinlersin diye sorduklarinda sadece müslüm gürses dinlerim derim ve müslüm babayi her yerde savunurum!Türkiyede Müslüm Gürses´ten baska kim her Müzik türünü okuyabilir??Kim Sanat Müzigini,Rock Müzigini,Pop Müzigini, en önemlisi Arabesk ve Türk Halk müzigini en Güzel okuyabilir Müslüm Babadan baska??
Türkiyede en Güzel Bozlak okuyan sanatci Müslüm Gürses´tir,Arabeskin HAKKINI veren,Damar okuyan Tek Sanatci Müslüm Gürses´tir!!Hatirlarsaniz Iboshov Programinda Rüzgar Söylüyor eserini okurken Müslüm Baba bir ara Ibrahim Tatlises´de okumaya calismis ama becerememisti!!Iste FARK burdadir dostum!
Meyve veren Agac taslanirmis!!
Sevgi ve Saygirlaimla
Kadir
Kullanıcı profilini gör
nacves

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 19-May-2008 / 13:55    Mesaj konusu: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

senı cok ıyı anlıyoruz.ama;soyleyen kısılere aldırıs etme zamanında bızlerde yasadık ama en sonunda kabullendıler.aıleler bıle alısıyor artık.benım cevremde bunu soyleyen bır cok arkadasım var,kımın ne dedıgı degıl,bız muslumculerın ne dusundugu onemlıdır.hıc duyma bız nasıl saygı duyuyorsak bızede saygı duyulmasını ısterız.baba vazgecılmezımız bızım ıcın

yuregımız sızınle muslumculerle elele

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
Muslumcu22
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Müslümcü Tarikatından
MesajTarih: 19-May-2008 / 14:52    Mesaj konusu: Re: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

zaman ve toplum okadar çok değiştiki bakarsanız 90 lı yıllarda arabesk kitlesi artık yok durumda bitti bunun nedenleri teknolajinin gelişmesi ve genclerimizin batıya özenmesi bu bir nevi özentiliktir ucuk kacık giyinmek artık doğal bir hal aldığı icin aslında bize yabancı gelen bu davranışlar, şimdinin genclerinede bizim tarzımız itici gelmekte aSlında yorum farkı var ama bakarsanız muzıklerin temelinde arabesk nağmeler var yani zırtolar o sevmedikleri arabesk nağmeleri dinliyor...Allahtan benim ortamımda yok öğle insanlar biz kendimiz damarın en kralını dinletir dinleriz ... Saygılar boş ver dostum Muslum babanında dediği gibi kimene bundan de gec.

Bütün Duygularım Ağır Yaralı"

Kullanıcı profilini gör
KILICBEY
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: KAHRAMANMARAŞ
MesajTarih: 19-May-2008 / 15:23    Mesaj konusu: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

Kardeş bizde aynı durumlarla karşılaşıyoruz takma kafana kim ne derse desin ''Alayına isyan inadına MÜSLÜM BABA''

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ORDU
MesajTarih: 19-May-2008 / 16:21    Mesaj konusu: Re: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

bizde aynı durumlarla kkerşılasıyoz kardeşim ama bana müslüm gürses için o adamı nasıl dinliyon gibi tarzada laflar diyolar bende onlara siz sesten yorumdan müzikten anlamıyosanız ben ne yapayım diyoyrum . ömer abinin yukarda dedi gibi inadına müslüm baba diyorum

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 19-May-2008 / 17:59    Mesaj konusu: Re: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

ben öyle diyenlere bak dalgana herkes keyfine bakın diyip geçiyorum polimiğe dahi girmiyorum sende öyle yap salla inadına müslüm baba baska yok... Wink

Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: acımasız dünya
MesajTarih: 08-Ağu-2008 / 01:03    Mesaj konusu: Re: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

mahsun_kul_028 demiş ki:
ben öyle diyenlere bak dalgana herkes keyfine bakın diyip geçiyorum polimiğe dahi girmiyorum sende öyle yap salla inadına müslüm baba baska yok... Wink

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 08-Ağu-2008 / 03:42    Mesaj konusu: Re: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

bu bilmemekle alakalı onlar bu konuda cahiller tek avantajları kalabalık olmaları ama okadar

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 10-Eyl-2008 / 06:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

kim ne derse deisn kardeşim sonuna kadar müslümcüyüz ayıp bilmme her yerde dinlerim başkalarının fikri bizi ilgilendirmez

Kullanıcı profilini gör
muslumce-92
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Ş.Urfa
MesajTarih: 21-Eyl-2008 / 22:52    Mesaj konusu: Re: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

sabır kardeşim sabır

Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz...
Kullanıcı profilini gör
AhMeT_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
MesajTarih: 02-Ksm-2008 / 18:20    Mesaj konusu: Re: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

babacan1102 demiş ki:
bizler müslüm gürses dinleyen kitlesi olarak toplumda kardeşimizin anlatıgı durumlara denk geliyoruz
ve bu olaya maruz kalan cok arkadaşımız da vardır.
kendini bilmeyen ,görüşlere saygı duymasını bilmeyen kişiliklere bu durumu anlatmak deveye hendek attırmak gibi birşey
her zaman dedigim gibi yinede söylüyorum ,zamanında kendini bilmez medya kuklaları tarafından bu güne gelen
müslümcü ayyaştır ,müslümcü söyledir böyledir v.s söyletinleri bu gün dahi karşımıza cıkıyor.
müslümcülügü benimseyen kişi ise konuşulanları kendine hakaret olarak algılar ki öylede .
ben dahi asla bu durumları konuşturmam ,konuşsa dahi susturmasını bilirim.
önemli olan sunacagın yorumunla karşında ki insanı susturmak.
herkes müslüm gürses hayranı olamaz ,fanatigi olmaz belkide cekemedikleri konu bizim fanatikligimizdir.
evde,işte,seyahatta daimaaa müslüm baba ..inadınaaa müslüm baba diyorummmm........

eyvallahhh

Fazla söze gerek yok...

Herkes her şarkıyı dinler ama Her adam Müslümcü olamaz..
Kullanıcı profilini gör
mali_usta
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 03-Ksm-2008 / 00:57    Mesaj konusu: Re: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

arabeski dertlilerin,ezilenlerin,yolda kalmışların müziği yapanlar var bu çok yanlış..ben en mutlu günümde bile arabesk dinliyorum.. şu bir gerçek bazen hiç arabesk dinlemeyen adamlar kendilerini yürekten yaralayacak bişey olursa arabesk'e sarılıyor tamam sarılsın eyvallah bişey diyen yok.. toplum arasında arabesk'i kötülemeleri çok kötü bir durum.her türlü müziğe saygım var ancak buna karşılık saygıda beklerim. uzun lafın kısası dalga sevgili müslümcü dostum sen değil seninle dalga geçenler utansın.. saygılar
Kullanıcı profilini gör
huzur34
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 04-Ksm-2008 / 16:15    Mesaj konusu: Re: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

Müslüm Baba son yıllarda yaptığı albümler sayesinde entel dantel kısmın da beğenisini kazanmıştır bence. Daha önce Müslüm Gürses müziğini dinlemeyen, hatta tahammül bile edemeyen (???) kişiler, bu albümlerdeki parçaları dinliyip Müslüm Gürses gerçeğiyle tanışmış oldular. Durum böyle olunca da tepkiler biraz daha yumuşadı sanki...

Gerçi biz yıllardır hiçbir tepkiye aldırmadık, inadına Müslüm Baba dinledik.
Müslüm Baba dinlemeye Müslümce yaşamaya devam edeceğiz. Kim ne derse desin

Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 18-Oca-2009 / 05:08    Mesaj konusu: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

bende yaşiyorum böyle şeyler ben kimseyi takmam walla umrumda olmaz Cool
Kullanıcı profilini gör
atasayar

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 18-Oca-2009 / 05:12    Mesaj konusu: Re: Cevap: Dalge geçilcek ne var ?

kardeş zevkler ve renkler tartışılmaz sen bak keyfine müslüm baba dinle başkaları ne derse desin aldırış etme

Kullanıcı profilini gör
cirkinkralll
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ırak suriye ara sıra TÜRKİYE
MesajTarih: 03-Ekm-2009 / 21:06    Mesaj konusu: Re: Dalge geçilcek ne var ?

aynı şeylerle bende karşılaşıyorum tüm müslümcü dostlarımızın başına geldigi gibi bu gibi şeyler bizim başımazada geliyor bana msülüm dinleme diyen adfamla arama mesafe koyuyorum........

Üye
Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 04-Ekm-2009 / 04:07    Mesaj konusu: Re: Dalge geçilcek ne var ?

Arkadaşım böyle bir konu açtığın için teşekkür ederim öncelikle.
Şimdi Bu konu üzerinde bana düşen etkilerde var.
MEsela diyelimki;
Birisiyle tanıştım Ve ondan hoşlanıyorum manasında bi arabesk parça dinledğimi görünce Iyy Müslüm Mü dinliyorsun krosun diyorlar böyle çok şeylerle karşılaştım ama neden bize toplumda böyle bakıyorlar bende çözmüş değilim biz eskilere sevdalıyız ama kimse bunu anlamıyor demek istediğim şu arabeski dinlemiyorlar diye yerdelemek hakları da yok ama herkez bizim gibileri neden 2.sınıf insan yerine koyar ki ama ne olursa olsun Müslüm Babamdan vazgeçmem bizi sevenler böyle sevsin ne yapalım arkadaşlar...teşekkürler

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering