Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı
08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Video Klipleri
Yazar Mesaj
yillar_utansin
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 10-May-2008 / 02:24    Mesaj konusu: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı

vallahi ben saat 21.30 da ünalan hancı cafede babanın sahne alıcağını ömer abimden 3 gün öncen duymuştum babayı bekliyoruz sahne alıcak diye beklerkende bir yandan heycandan ölüp ölüp diriliyordum saat oldu 23.30 halan baba çıkmadı bütün müslümcüler bağırıyoruz en sonunda baba çıkdı saygılar

1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 10-May-2008 / 04:34    Mesaj konusu: Re: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı

cok guzel bır gece gecırmısınız sızın adına cok sevındım.yuregımız sızınleydı..

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
babacan1102

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 10-May-2008 / 08:10    Mesaj konusu: Re: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı

yillar_utansin demiş ki:
vallahi ben saat 21.30 da ünalan hancı cafede babanın sahne alıcağını ömer abimden 3 gün öncen duymuştum babayı bekliyoruz sahne alıcak diye beklerkende bir yandan heycandan ölüp ölüp diriliyordum saat oldu 23.30 halan baba çıkmadı bütün müslümcüler bağırıyoruz en sonunda baba çıkdı saygılar

bu senin bir hafta önce yazdıgın...

ömer abim ben 2 gün önce müslüm babanın menejerini gördüm bana dediki baba bu ayın 3 çüne kadar burda enson çıkıcağı yerde kartyal dedi kartaldan sonra mayısın sonuna kadar yok diyor burda bende dedimki bu işde bir yanlışlık var dedim baba ayın 8 kizinde ünalana çıkıcak dedim banadiyorki ben menejeriyim bende daha iyimi bilicen dedi bende bişey diyemedim nekadar iddalaşıydamsa

nasıl oluyoda benden üç gün önce öğreniyorsun Very Happy

yoldan gecen herkes babaın menejeri oldu artık

eyvallahhh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
efkan
Üye
Üye

MesajTarih: 10-May-2008 / 09:27    Mesaj konusu: Re: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı

valla bende şaşırdım şimdi.ömer baba
Kullanıcı profilini gör
yillar_utansin
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 10-May-2008 / 15:04    Mesaj konusu: Re: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı

babacan1102 demiş ki:
yillar_utansin demiş ki:

bu senin bir hafta önce yazdıgın...

ömer abim ben 2 gün önce müslüm babanın menejerini gördüm bana dediki baba bu ayın 3 çüne kadar burda enson çıkıcağı yerde kartyal dedi kartaldan sonra mayısın sonuna kadar yok diyor burda bende dedimki bu işde bir yanlışlık var dedim baba ayın 8 kizinde ünalana çıkıcak dedim banadiyorki ben menejeriyim bende daha iyimi bilicen dedi bende bişey diyemedim nekadar iddalaşıydamsa

nasıl oluyoda benden üç gün önce öğreniyorsun Very Happy

yoldan gecen herkes babaın menejeri oldu artık
[b]vallahi ömer baba ben onun yalancısıyım menejer denen sahtekarın sonradan görünce babayı öğrendimki o dm tam bir sahtekrmış saygılar
eyvallahhh

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 10-May-2008 / 18:16    Mesaj konusu: Cevap: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı

evet baba biraz geç çıktı ama beklediğimize değdi

Üye
Üye

Nereden: konya
MesajTarih: 11-May-2008 / 22:02    Mesaj konusu: Cevap: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı

güzel bir geceydi babada gec cıktı ama bekledimize fazlasıyla degdi heleki suat abiyle biz biraz fazla shov yaptık ama degdi cekemeyen arkadaslarda catladı helal olsun suat abi sana yüregine saglık ömer babayada sonsuz tesekkürler sunarım eyuvallah ömer baba

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 12-May-2008 / 17:49    Mesaj konusu: Cevap: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı

seninde yüreğine sağlık ilbeyim sende güzel bir insansın ortam adamısın

Üye
Üye

Nereden: iSTaNBuL
MesajTarih: 12-May-2008 / 21:24    Mesaj konusu: Re: Cevap: 08.05.2008 günü baba hancı cafede sahne aldı

Güzel bi geceydi müslüm baba geç sahneye çıktı ama olsun çıktı ya beklediğimize değdi. .

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering