Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret
Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: acımasız dünya
MesajTarih: 29-Ağu-2007 / 14:14    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

onları baba adam etti simdide lafmı atıyolarmıs agzımı burda bozmayım

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: dünyanın en güzel şehri İstanbul'dan...
MesajTarih: 29-Ağu-2007 / 16:06    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

artık kral fm dinleyen yok ki boşa var o radyo ordaki en kral djler 100.8de 2 yıldır kendi kendilerini bitirdiler onlar
Kullanıcı profilini gör
piratik
Üye
Üye

MesajTarih: 29-Ağu-2007 / 16:22    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

canım kardeşim youtube koydugun için allah razı olsun
Kullanıcı profilini gör
cilekess
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: istanbul
MesajTarih: 29-Ağu-2007 / 16:33    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

boş werin yaa kralfmi bak burda muslumcu.com o biçim bi radyo var hemde full muslum baba calıyo:d
Kullanıcı profilini gör
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 31-Ağu-2007 / 07:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

yüregizdeki nefreteti boş insanlara degil degecek insalara dökün ki millet arkanızdan boş adama catmış demesinler kavga edeceginiz insan sizden yürekli olsun oda olmadıgına göre boşverin degmez eyvallahhhh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
nacves

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 22-Nis-2008 / 14:16    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

ne kadar cok bızımle ugrassalar bıle bız onlara cıcek uzatıyoruz.muslum baba yolunda aynen devam edıyoruz..

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
ahmet17
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: dertler diyarı
MesajTarih: 05-May-2008 / 21:16    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

babaya hararet edenler kendini bilmeyen düzenbazlardır boşverin bu sahtekarları alem olmuş teneke
Kullanıcı profilini gör
zekibaba
Üye
Üye

Nereden: Beşiktaş
MesajTarih: 06-May-2008 / 00:15    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

şiddetle karşıyım bu kişilere

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 06-May-2008 / 04:17    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

kral efem eski popilesini kaybettiği için böyle konuşmalar yapıp tüm dikkatleri üzerlerine çekmeye çalışıyorlar şuanda en iyi radyo olarak bizim kendi sitemizdeki radyo ve daha sonrada radyo ilaç bence dinlenecekse bu iki radyo yeterli
Kullanıcı profilini gör
efkan
Üye
Üye

MesajTarih: 06-May-2008 / 06:51    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

baydamarersin kardeşe inanıom bence dediği doğrudur ben şahsen ne duydum ne gördüm ortada yanlış anlaşılma olmustur.
Kullanıcı profilini gör
yillar_utansin
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 06-May-2008 / 14:22    Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

vallahi artık kral eski kral değil erdem zamannında ata afrikalı ali gezegen melih zamanında müslüm babanın parçaları 10 dakikada bir çalardı gerçi benim şimdi işden güçden radyo dinlediğim yokda ama çalmaları lağzım müslüm babanın şarkılarını ama onların içlerinde müslüm gürses sevgisi olmadığı içinde ne konuşduklarını biliyorlar nede şarkı çalarlar saygılar Wink

Üye
Üye

MesajTarih: 06-May-2008 / 14:59    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

bu yeni nesil dj lerde saten iş yok papağan gibiler en baba dj kral ilk yayın yaptıgı zamanlarda 1989 lardı galiba harbi müslüm babacı kadir cöpdemir di saygının kralını gösteriyordu ben hatırlıyorum 5 şarkı üst üste babadan calıyordu şimdikiler sahtekar icten değiller bakın kadir cöpdemir belli bir yerlere geldi ama hala babaya baba diye hitap ediyor
Kullanıcı profilini gör
einLadunG
Üye
Üye

Nereden: kütahya
MesajTarih: 09-May-2008 / 00:14    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

herkes delikanlı olucak yönünü belliyecek BABAYA laf yok o kadar.

Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering