Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber)
müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber)
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Konserleri
Yazar Mesaj
pisiko15
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 29-Nis-2008 / 13:27    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş hab

para bulabilirseminş elicem
Kullanıcı profilini gör
ayberkx28
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 30-Nis-2008 / 00:33    Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber)

harika bir konser olacak gibi bende gelip babayla kısa bir düyet rica edicem sesim ona çok benziyor uzağım ama gelicem
Kullanıcı profilini gör
ayberkx28
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 30-Nis-2008 / 00:37    Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber)

harika bir konser olacak gibi bende gelip babayla kısa bir düyet rica edicem sesim ona çok benziyor uzağım ama gelicem
Kullanıcı profilini gör
ne_yazar47
Üye
Üye

Nereden: mardin
MesajTarih: 30-Nis-2008 / 21:27    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş hab

eyvlh kardes bilgi icin tsk.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BAŞKENT
MesajTarih: 01-May-2008 / 05:27    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş hab

Keşke baba şöyle bize yakın biyerlerdede çıksada fırsat bulup gitsek.Neyse canımız saolsun..!

Üye
Üye

Nereden: konya
MesajTarih: 02-May-2008 / 02:50    Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber)

haber icin sag olasın ömer baba ALLAHIN izniyle yanında olmaya calısacagım rezervede beni unutmassan sevinirim baba simdiden görüsmek dileyle eyvallah

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: [_GÜNGÖREN_]
MesajTarih: 02-May-2008 / 05:14    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş hab

selamun aleykum kardeşlerim yaklaşık 1 ay kadardır yoktum forumda çok meşguldum hastane vs. işlerim vardı dedim bi bakayım siteye neler var neler yok ama bu haberi duydum çok sevindim inş. gelmeye çalışıcam allaha emanet olun... Wink

bu sevdanın adı acılı sevdaaa......[___kUrT___]
Kullanıcı profilini gör
mahur
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Karabük
MesajTarih: 02-May-2008 / 07:23    Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber)

Aslında bu benim için değeri paha biçilemez bi fırsat ama kalacak yer sorun ... eğer üsküdar civarlarında kalacak bi yer olsaydı kesinlikle bu fırsatı kaçırmazdım... Çünkü o tarihte kocaelide olacağım ...

Hayrlısı olsun inş... gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler. . .
Kullanıcı profilini gör
_djarabesk_
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: _DOLAPDERE_
MesajTarih: 04-May-2008 / 04:38    Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber)

benimde 5 mayıs dogum günüm baba dan bana ıyı bı hedıye olcak onu canlı gormek ALLAH nasip ederse gelcez ben avrupa yakasındayım üsküdara 2 saat lik yolum var .inşallah ordayım..SAYGILARLA...
Kullanıcı profilini gör
mrtfearless
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: istanbul
MesajTarih: 06-May-2008 / 01:43    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş hab

karaaliler demiş ki:
allah'ın izniyle bende ordayım rezerve işini sağolsun ömer kardeşim halletti inşallah kötü bir aksilik olmaz o güne kadar
ben üsküdarlıyım arkadaşlar bu habere çok sevindim ya mutlaka gelmeye çalışcam rezervasyonu yapan arkadaş benimle irtibata geçebilirse sevinirim mail adresimden allaha emanet olun arkadaşlar

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 06-May-2008 / 01:57    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş hab

mrtfearless demiş ki:
karaaliler demiş ki:
allah'ın izniyle bende ordayım rezerve işini sağolsun ömer kardeşim halletti inşallah kötü bir aksilik olmaz o güne kadar
ben üsküdarlıyım arkadaşlar bu habere çok sevindim ya mutlaka gelmeye çalışcam rezervasyonu yapan arkadaş benimle irtibata geçebilirse sevinirim mail adresimden allaha emanet olun arkadaşlar

EKLE KARDEŞİM

babacan1102@muslumcu.com

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
efkan
Üye
Üye

MesajTarih: 06-May-2008 / 06:40    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş hab

istanbulda olsaydım tabiiki bende gelirdim.işallah müslüm baba izmire gelirde müslüm babayı görme şansım olur.giden kardeslere iyi eğlenceler dilerim
Kullanıcı profilini gör
einLadunG
Üye
Üye

Nereden: kütahya
MesajTarih: 07-May-2008 / 02:53    Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber)

helal olsun dünya MÜSLÜMCÜLER günü gönülden bağlanmışız biz damara....
Kullanıcı profilini gör
babacan1102

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 14-May-2008 / 07:10    Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber)

program gercekleşmiştir. ilginiz için cok teşekkürler.

eyvallahhh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Konserleri
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering