|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Konserleri |
| Yazar |
Mesaj |
pisiko15
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 29-Nis-2008 / 13:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş hab |
|
|
para bulabilirseminş elicem
|
|
|
|
 |
ayberkx28
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 30-Nis-2008 / 00:33 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber) |
|
|
harika bir konser olacak gibi bende gelip babayla kısa bir düyet rica edicem sesim ona çok benziyor uzağım ama gelicem
|
|
|
|
 |
ayberkx28
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 30-Nis-2008 / 00:37 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber) |
|
|
harika bir konser olacak gibi bende gelip babayla kısa bir düyet rica edicem sesim ona çok benziyor uzağım ama gelicem
|
|
|
|
 |
ne_yazar47
Üye

|
Tarih: 30-Nis-2008 / 21:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş hab |
|
|
eyvlh kardes bilgi icin tsk.
_________________ kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa..... |
|
|
|
 |
by_ajan
Aktif Üye

|
Tarih: 01-May-2008 / 05:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş hab |
|
|
Keşke baba şöyle bize yakın biyerlerdede çıksada fırsat bulup gitsek.Neyse canımız saolsun..!
_________________ SeVDa YoLuNDa HaYaTıN Ne ÖNeMi VaR..! |
|
|
|
 |
DAGISTAN
Üye

|
Tarih: 02-May-2008 / 02:50 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber) |
|
|
haber icin sag olasın ömer baba ALLAHIN izniyle yanında olmaya calısacagım rezervede beni unutmassan sevinirim baba simdiden görüsmek dileyle eyvallah
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk... |
|
|
|
 |
kurt000253
Aktif Üye

|
Tarih: 02-May-2008 / 05:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş hab |
|
|
selamun aleykum kardeşlerim yaklaşık 1 ay kadardır yoktum forumda çok meşguldum hastane vs. işlerim vardı dedim bi bakayım siteye neler var neler yok ama bu haberi duydum çok sevindim inş. gelmeye çalışıcam allaha emanet olun... 
_________________ ağlarım ağlarım hatıralara
ağlarım ağlarım yaşananlara
bu sevdanın sonu acılı sevda
bu sevdanın adı acılı sevdaaa......[___kUrT___] |
|
|
|
 |
mahur
Aktif Üye

|
Tarih: 02-May-2008 / 07:23 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber) |
|
|
Aslında bu benim için değeri paha biçilemez bi fırsat ama kalacak yer sorun ... eğer üsküdar civarlarında kalacak bi yer olsaydı kesinlikle bu fırsatı kaçırmazdım... Çünkü o tarihte kocaelide olacağım ...
Hayrlısı olsun inş... gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler. . .
|
|
|
|
 |
_djarabesk_
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-May-2008 / 04:38 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber) |
|
|
benimde 5 mayıs dogum günüm baba dan bana ıyı bı hedıye olcak onu canlı gormek ALLAH nasip ederse gelcez ben avrupa yakasındayım üsküdara 2 saat lik yolum var .inşallah ordayım..SAYGILARLA...
|
|
|
|
 |
mrtfearless
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-May-2008 / 01:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş hab |
|
|
| karaaliler demiş ki: | | allah'ın izniyle bende ordayım rezerve işini sağolsun ömer kardeşim halletti inşallah kötü bir aksilik olmaz o güne kadar | ben üsküdarlıyım arkadaşlar bu habere çok sevindim ya mutlaka gelmeye çalışcam rezervasyonu yapan arkadaş benimle irtibata geçebilirse sevinirim mail adresimden allaha emanet olun arkadaşlar
_________________ imzaya gerek yok sözüm senettir... |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 06-May-2008 / 01:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş hab |
|
|
| mrtfearless demiş ki: | | karaaliler demiş ki: | | allah'ın izniyle bende ordayım rezerve işini sağolsun ömer kardeşim halletti inşallah kötü bir aksilik olmaz o güne kadar | ben üsküdarlıyım arkadaşlar bu habere çok sevindim ya mutlaka gelmeye çalışcam rezervasyonu yapan arkadaş benimle irtibata geçebilirse sevinirim mail adresimden allaha emanet olun arkadaşlar |
EKLE KARDEŞİM
babacan1102@muslumcu.com
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
efkan
Üye

|
Tarih: 06-May-2008 / 06:40 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş hab |
|
|
istanbulda olsaydım tabiiki bende gelirdim.işallah müslüm baba izmire gelirde müslüm babayı görme şansım olur.giden kardeslere iyi eğlenceler dilerim
|
|
|
|
 |
einLadunG
Üye

|
Tarih: 07-May-2008 / 02:53 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber) |
|
|
helal olsun dünya MÜSLÜMCÜLER günü gönülden bağlanmışız biz damara....
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 14-May-2008 / 07:10 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba 8 mayısta üsküdar da sahnede(flaş haber) |
|
|
program gercekleşmiştir. ilginiz için cok teşekkürler.
eyvallahhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |