|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Mar-2008 / 00:50 Mesaj konusu: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze alabilirsiniz |
|
|
BABA SEVGİNİZ NE DERECEDE?BABA İÇİN NELERİ GÖZE ALABİLİRSİNİZ?
benim baba sevgim okadar büyükki ifade etmekte bazen zorlanıyorum.baba benim için herkesten farklı sevdigim bile alamaz yerini hatta hiçkimse...hiç dinlemekten bıkmadıgım sıkılmadıgım bitanecik babam benim BABA MÜSLÜM.arkadaşlarım sevmese dinlemese benim dinlemedigim müzikten hoşlanmasa bile sonuna kadar babayı dinler savunurum hiçkimseye tek laf ettirmem.sevmeyenler bnle konuşmasıNkonuşanlarda saygı duysun hesabı...
BABA İÇİN HER ŞEYİ GÖZE ALABİLİRİM.hiç bir teretdütüm yok.herşey zamanla gelip gecici sevgiler aşklar ama baba benim için ölümüne kalıcı benim hayatım herşeyim yaşamım MÜSLÜM BABAMDAN İBADET...
YA SİZİN HAYATINIZ???????
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
muslumcu88
Üye

|
Tarih: 31-Mar-2008 / 01:11 Mesaj konusu: Re: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze alabilirs |
|
|
Bir çift mavi gözden sonra babayı hiçbirşeye değişmem
|
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 31-Mar-2008 / 05:55 Mesaj konusu: Re: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze alabilirs |
|
|
zamanla sürekli şekil alan ama hep var olan bir sevgi bir bağlılık hiç bir sanatcıya bu denli sevgi duyulamaz yani işin özü sanki aileden biri gibi
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 31-Mar-2008 / 06:10 Mesaj konusu: Re: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze alabilirs |
|
|
aynen arkadaşım katılıyorum sana ben müslüm baba için çok arkadaş kaybetim çokta kişi kazandım kim ne derse desin ölümüne müslüm baba. hep savundum savunacağımda insanlar doğruyu elbette öğrenecek bi gün.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 31-Mar-2008 / 15:22 Mesaj konusu: Re: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze alabilirs |
|
|
baba sevgisi çok farklı bir duygu anlatılmaz yasanır derler yaa aynen o hesap... 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
yillar_utansin
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Mar-2008 / 21:55 Mesaj konusu: Cevap: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze alabil |
|
|
müslüm baba için bazen dinlerken arkadaşlar bana diyorki bu adamda ne buluyorsun bende diyorumki?
sen kimi seviyorsun mesela gökhan özen diyorlar bende diyomki sen onda ne buluyorsan bende babayı dinlerken başka bişey buluyorum diyorum susuyor kalıyorlar 
_________________ ŞEREFSİZ DOSTUM OLACAĞINA ŞEREFLİ DÜŞMANIM OLSUN DAHA İYİ ? |
|
|
|
 |
mahsunkul1965
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Nis-2008 / 09:17 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze al |
|
|
babaya her şey değer
adını siz koyun bizde elimizden geleni yapalım
_________________ fanatik müslümcü |
|
|
|
 |
salimbaba
Yeni Üye

|
Tarih: 01-Nis-2008 / 14:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze al |
|
|
Müslüm Baba Sevgisi Anlatılmaz Yaşanır Fakat Eğer Bi Cevap İstiyosanız Söylüyüm Ben BAbamdan Sopayı Yiyyecek Kadar Seviyorum
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 11-Nis-2008 / 22:53 Mesaj konusu: Cevap: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze alabil |
|
|
müslüm baba için zamanımı,toplantılarımı ,uyumamı v.s feda ettmişim daha ne yapayım .
ve pişmanlıkta duymadım severek dinliyorum .
düşünün birkere burda aile kavramını bi tarafa bırakan insanlar var .
sevginin bu denlisini ancak bir müslüm gürses hayranı yapabilir.
birşeyleri feda edecegimize ,gönlümüzde yüceltmek ,konun acıldığı heryerde babayı savuna bilmek
zamanında medya tarafından uydurulan yalanlarla, insanlara yanlış tanıtılmış bir şahsı yüceltmek feda edecegimiz en büyük kavramdır.
|
|
|
 |
abdi

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 11-Nis-2008 / 23:46 Mesaj konusu: Cevap: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze alabil |
|
|
bir ton dayak yemeye bile raziyim baba icin.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 13-Nis-2008 / 20:14 Mesaj konusu: Cevap: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze alabil |
|
|
merhaba mahsunkul1965 ağabey diyorsun ki adını siz koyun bizde elimizden geleni yapalım ağabey biz adını koyduk babaya doğum günü hediyesi alıyoruz!!!!
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 14-Nis-2008 / 00:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze al |
|
|
| karaaliler demiş ki: | | merhaba mahsunkul1965 ağabey diyorsun ki adını siz koyun bizde elimizden geleni yapalım ağabey biz adını koyduk babaya doğum günü hediyesi alıyoruz!!!! |

|
|
|
 |
enemy75
Üye

|
Tarih: 15-Nis-2008 / 20:06 Mesaj konusu: Cevap: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze alabil |
|
|
oo bir efsane keşke imkanlarım olsa her şey yaparım ama sadece ğönlümüzü veriyoruz arkadaşlar kusura bakmasın bayağı bir sıkışığım hediyeye yardımcı olamıyorum hakkınızı helal edin vallahi şu yazıyı yazarken bile mahcubum
|
|
|
|
 |
DAGISTAN
Üye

|
Tarih: 16-Nis-2008 / 01:43 Mesaj konusu: Cevap: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze alabil |
|
|
ben baba icin yaptıgım sey bulundugum ortamlarda hep babanın konusunu acıyorum bilmeyenlere müslümcülügün nasıl bir duygu oldugunu anlatıyor ve elimden geldikce herkese babayı asılıyorum eyvallah
ölümüne müslüm baba
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk... |
|
|
|
 |
MrColumbo
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 16-Nis-2008 / 02:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze al |
|
|
Ben Baba icin kirmizi lambadan gecerim...Ben onu dinlerken bu Dünya dan uzak bir Dünya da ilkbahari yasiyorum...
...29 harf yetmiyor iza etmeye.
Ne diyeyim?
Saygilar
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 16-Nis-2008 / 19:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze al |
|
|
| enemy75 demiş ki: | | oo bir efsane keşke imkanlarım olsa her şey yaparım ama sadece ğönlümüzü veriyoruz arkadaşlar kusura bakmasın bayağı bir sıkışığım hediyeye yardımcı olamıyorum hakkınızı helal edin vallahi şu yazıyı yazarken bile mahcubum |
mahçup olmaya gerek yok kardesim herkes elinden gelidiği kadarıylan... 
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 05-May-2008 / 18:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze al |
|
|
baba sevgisini başka söleyen anlatan yokmu?
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
dogukantr
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 05-May-2008 / 21:18 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze al |
|
|
Baba için içmeden sarhoş olurum
|
|
|
|
 |
zincirli
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Mar 13, 2007 Mesajlar: 293 Nereden: Ankara/Karapürçek
|
Tarih: 07-May-2008 / 05:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze al |
|
|
Herkes Baba' yı kendince seviyor ben de tabiki çok seviyorum.Baba sevgisi anlatılmaz yaşanır.DİMİ HALA KIZI
_________________ Bütün kainatı yaratan tanrım
benimde gönlümün muradını ver.
her güne bir ümit veren allahım
benimde gönlümün muradını ver.
bir zalim aşkına kul etme beni
gercek aşka giden yolları göster...
SED@ GEBİTEKİN
https://z.mimy.org/ |
|
|
|
 |
nacves

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 07-May-2008 / 14:18 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba sevginiz nederecede baba için neleri göze al |
|
|
baba sevgısını nasıl anlatalım kı kelıme bulamam vallahı,yasanır ancak.gunum 24 saatı baba onsuz nefes alamam onsuz bos bır ev benım ıcın babayla dolu bu ev babasız bır hayatta dusunemem.canım feda olsun ona,aldıgım nefes,benım ıcın vazgecılmez baba...
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |