Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?
BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 29, 30, 31  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Yazar Mesaj
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 18-Mar-2008 / 15:40    Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

ben babayı su daglarda kar olsaydım albumunde adını sen koy parcasıyla tanıdım.9 yıldır dınlerım.baba benım herseyım

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 18-Mar-2008 / 16:37    Mesaj konusu: Re: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

mahsun kul,ceza(yağmurlu bir günde)... Wink

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: alanya
MesajTarih: 18-Mar-2008 / 21:25    Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

Babadan ilk dinlediğim şarkı müzik ziyafeti albümündeki " SENİN HASRETİN VARKEN, BU ŞEHİRDE YAŞANMAZ" parçasaydı. yanılmıyorsam 1985 yılıydı. O gün den beri müslüm babanın hayranıyım. Herkesin bir kez daha dinlemesini tavsiye ederim

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 18-Mar-2008 / 21:40    Mesaj konusu: Re: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

Alden demiş ki:
Babadan ilk dinlediğim şarkı müzik ziyafeti albümündeki " SENİN HASRETİN VARKEN, BU ŞEHİRDE YAŞANMAZ" parçasaydı. yanılmıyorsam 1985 yılıydı. O gün den beri müslüm babanın hayranıyım. Herkesin bir kez daha dinlemesini tavsiye ederim

evet kardeş babanın efsane şarkılarından birisi bu şarkı bende çok severim dinleye dinleye bıkmadığım şarkılarındandır babanın.. Wink

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: nereye
MesajTarih: 19-Mar-2008 / 07:12    Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

lise birdeydim internet kafeye gittim müziklere bakıym kim var dinlenecek die söylenirken kendi kendime ,elim babanın klasörüne gitti bi bakalım bari dedim BEKLE SEVGİLİM i tıkladım ilk önce hayatım değişti o şarkıdan sonra allahıma ama müslümcü olmanın ayrıcalığını farklılığını yaşattı bana o şarkı
Kullanıcı profilini gör
ne_yazar47
Üye
Üye

Nereden: mardin
MesajTarih: 19-Mar-2008 / 22:19    Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

11 yasındaydım sansızım sarkısıyla basladım dinlemeye

Üye
Üye

MesajTarih: 20-Mar-2008 / 04:13    Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

ben müslüm baba anlatamadım şarkısı ile tanıdım ilk dinlediğimde anlatamadım kasetini tekrar tekrar dinledim baktım ki kasetin içine hapis olmusum ooff ooff ooff ooffffffff müslüm baba büyüksün sesine kurban olayım
Kullanıcı profilini gör
DAGISTAN
Üye
Üye

Nereden: konya
MesajTarih: 21-Mar-2008 / 03:43    Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

bende müslüm babayı ilk 11 yasında simit fırınında calısırken yani cıraklık yaparken müzik ziyefeti albümünde sev yetr albümüyle tanıdım ogünden buyana müslüm baba bastacımdır eyvallah

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 21-Mar-2008 / 10:42    Mesaj konusu: re:

şundan eminim ki ben müslüm gürsesi çok geç tanıyan ve dinleyen biriyim. ama benim için yaşam tarzı ve bir tutku şu anda.ilk dinledigim SADECE şarkısıydı.iyiki varsın MÜSLÜM GÜRSES
Kullanıcı profilini gör
gulsahhhh
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: tarsus
MesajTarih: 21-Mar-2008 / 15:21    Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

daha ilkokula gidiyordum komsumuzun oğlu hapisteydi.gökyüzü mavidir siyaha dönmüş ay çoktan kararmış güneş küçülmüş diye bir şarkısı vardı...onu dinlemiştim. o zamanlar anlamsız gelmişti.e ilkokul çocuğu ne anlasın.fakat sonradan
tam bi müslümcü oldum çıktım...çok seviyorum kendisini...

en beğendiğim şarkısı BİR MANA VAR SÖZLERİNDE.....çok ağlarım bu şarkıda...

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: konya
MesajTarih: 12-Nis-2008 / 05:54    Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

Usta Sarkısıyla Tanıdım
Kullanıcı profilini gör
enes01
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12-Nis-2008 / 21:15    Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

senden vazgeçmem
Kullanıcı profilini gör
gokhanli2006
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: istanbul
MesajTarih: 13-Nis-2008 / 00:28    Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

İLK DİNLEDİĞİM ŞARKISI NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ m1
sene 90 ların başı tesisatlı siyah bir doğan içinde gençler istanbul seyrantepede sonses turluyolar o sesi bir duydum hayatım değiştiii ben ozaman 12-13
yaşındaydım şimdi 29 hala hastayım babayaaa....
Kullanıcı profilini gör
by_ajan
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BAŞKENT
MesajTarih: 18-Nis-2008 / 08:08    Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

Gitti
Kullanıcı profilini gör
nacves

MesajTarih: 22-Nis-2008 / 14:46    Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

adını sen koy sarkısıyla tanıdım..

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
nerdenbilsinler
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ORDU
MesajTarih: 22-Nis-2008 / 17:21    Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

unutamadım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kullanıcı profilini gör
damarkolik_23
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: Ankara
MesajTarih: 22-Nis-2008 / 23:04    Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

Bende babayı ilk sevgisiz yaşamak yaşamak değil le tanıdım sonrasında esrarlı gözler üstüme düşeme benim bir kadın tanıdım .... sonrada hepsiii ilaaki dinlenecek yani olmassa olmaz

Yüreğimi sana
Canımı
...Vatanıma adadım...
Kullanıcı profilini gör
suskun_ahmet56
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 23-Nis-2008 / 04:15    Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

ben babayı ilk küskünüm kasetindeki parçalrı dinledim çok beğendim
Kullanıcı profilini gör
DaMaR-58
Üye
Üye

Nereden: Sevda Yolu
MesajTarih: 07-May-2008 / 08:48    Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

babayı usta-ne yazar kasediyle tandım çocuktum ozamn daha 9-10 yaş civarı..babam gönül dağı türküsünü çok sever her gün dinlerdi..bi gün tv de ne göreyim: MÜSLÜM BABA GÖNÜL DAĞI türküsünü söylüyo henüz 11 yaşımdaydım ozman ağladım bea..o gün bugündür dinlemezsem manyak gibi oluyorum dengem bozuluyo yaw Very Happy
Kullanıcı profilini gör
nacves

MesajTarih: 07-May-2008 / 14:09    Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

su daglarda kar olsaydım albumden adını sen koy sarkısıyla tanıdım...

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 29, 30, 31  Sonraki
21. sayfa (Toplam 31 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering