|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 18-Mar-2008 / 15:40 Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
ben babayı su daglarda kar olsaydım albumunde adını sen koy parcasıyla tanıdım.9 yıldır dınlerım.baba benım herseyım
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 18-Mar-2008 / 16:37 Mesaj konusu: Re: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
mahsun kul,ceza(yağmurlu bir günde)... 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
Alden
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Mar-2008 / 21:25 Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
Babadan ilk dinlediğim şarkı müzik ziyafeti albümündeki " SENİN HASRETİN VARKEN, BU ŞEHİRDE YAŞANMAZ" parçasaydı. yanılmıyorsam 1985 yılıydı. O gün den beri müslüm babanın hayranıyım. Herkesin bir kez daha dinlemesini tavsiye ederim
_________________ toroslu |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 18-Mar-2008 / 21:40 Mesaj konusu: Re: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
| Alden demiş ki: | | Babadan ilk dinlediğim şarkı müzik ziyafeti albümündeki " SENİN HASRETİN VARKEN, BU ŞEHİRDE YAŞANMAZ" parçasaydı. yanılmıyorsam 1985 yılıydı. O gün den beri müslüm babanın hayranıyım. Herkesin bir kez daha dinlemesini tavsiye ederim |
evet kardeş babanın efsane şarkılarından birisi bu şarkı bende çok severim dinleye dinleye bıkmadığım şarkılarındandır babanın.. 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
congarli_71
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 19-Mar-2008 / 07:12 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
lise birdeydim internet kafeye gittim müziklere bakıym kim var dinlenecek die söylenirken kendi kendime ,elim babanın klasörüne gitti bi bakalım bari dedim BEKLE SEVGİLİM i tıkladım ilk önce hayatım değişti o şarkıdan sonra allahıma ama müslümcü olmanın ayrıcalığını farklılığını yaşattı bana o şarkı
|
|
|
|
 |
ne_yazar47
Üye

|
Tarih: 19-Mar-2008 / 22:19 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
11 yasındaydım sansızım sarkısıyla basladım dinlemeye
_________________ kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa..... |
|
|
|
 |
efkan
Üye

|
Tarih: 20-Mar-2008 / 04:13 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
ben müslüm baba anlatamadım şarkısı ile tanıdım ilk dinlediğimde anlatamadım kasetini tekrar tekrar dinledim baktım ki kasetin içine hapis olmusum ooff ooff ooff ooffffffff müslüm baba büyüksün sesine kurban olayım
|
|
|
|
 |
DAGISTAN
Üye

|
Tarih: 21-Mar-2008 / 03:43 Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
bende müslüm babayı ilk 11 yasında simit fırınında calısırken yani cıraklık yaparken müzik ziyefeti albümünde sev yetr albümüyle tanıdım ogünden buyana müslüm baba bastacımdır eyvallah
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk... |
|
|
|
 |
dahlia
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 21-Mar-2008 / 10:42 Mesaj konusu: re: |
|
|
şundan eminim ki ben müslüm gürsesi çok geç tanıyan ve dinleyen biriyim. ama benim için yaşam tarzı ve bir tutku şu anda.ilk dinledigim SADECE şarkısıydı.iyiki varsın MÜSLÜM GÜRSES
|
|
|
|
 |
gulsahhhh
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 21-Mar-2008 / 15:21 Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
daha ilkokula gidiyordum komsumuzun oğlu hapisteydi.gökyüzü mavidir siyaha dönmüş ay çoktan kararmış güneş küçülmüş diye bir şarkısı vardı...onu dinlemiştim. o zamanlar anlamsız gelmişti.e ilkokul çocuğu ne anlasın.fakat sonradan
tam bi müslümcü oldum çıktım...çok seviyorum kendisini...
en beğendiğim şarkısı BİR MANA VAR SÖZLERİNDE.....çok ağlarım bu şarkıda...
_________________ glsh/sanada rest çektim İSYANLARDAYIMMM... |
|
|
|
 |
asi_kral_
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 12-Nis-2008 / 05:54 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
Usta Sarkısıyla Tanıdım
|
|
|
|
 |
enes01
Yeni Üye

|
Tarih: 12-Nis-2008 / 21:15 Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
senden vazgeçmem
|
|
|
|
 |
gokhanli2006
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 13-Nis-2008 / 00:28 Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
İLK DİNLEDİĞİM ŞARKISI NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ
sene 90 ların başı tesisatlı siyah bir doğan içinde gençler istanbul seyrantepede sonses turluyolar o sesi bir duydum hayatım değiştiii ben ozaman 12-13
yaşındaydım şimdi 29 hala hastayım babayaaa....
|
|
|
|
 |
by_ajan
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Nis-2008 / 08:08 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
Gitti
|
|
|
|
 |
nacves

|
Tarih: 22-Nis-2008 / 14:46 Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
adını sen koy sarkısıyla tanıdım..
...nacves... |
|
|
|
 |
nerdenbilsinler
Aktif Üye

|
Tarih: 22-Nis-2008 / 17:21 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
unutamadım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
 |
damarkolik_23
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 22-Nis-2008 / 23:04 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
Bende babayı ilk sevgisiz yaşamak yaşamak değil le tanıdım sonrasında esrarlı gözler üstüme düşeme benim bir kadın tanıdım .... sonrada hepsiii ilaaki dinlenecek yani olmassa olmaz
_________________ Seni unutacak kadar
adi ise yüreğim
yüreğimi parçalayacak kadar asidir ellerim..
Yüreğimi sana
Canımı
...Vatanıma adadım... |
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 23-Nis-2008 / 04:15 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
ben babayı ilk küskünüm kasetindeki parçalrı dinledim çok beğendim
|
|
|
|
 |
DaMaR-58
Üye

|
Tarih: 07-May-2008 / 08:48 Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
babayı usta-ne yazar kasediyle tandım çocuktum ozamn daha 9-10 yaş civarı..babam gönül dağı türküsünü çok sever her gün dinlerdi..bi gün tv de ne göreyim: MÜSLÜM BABA GÖNÜL DAĞI türküsünü söylüyo henüz 11 yaşımdaydım ozman ağladım bea..o gün bugündür dinlemezsem manyak gibi oluyorum dengem bozuluyo yaw 
|
|
|
|
 |
nacves

|
Tarih: 07-May-2008 / 14:09 Mesaj konusu: cevap: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
su daglarda kar olsaydım albumden adını sen koy sarkısıyla tanıdım...
...nacves... |
|
|
|
 |