|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 06-Mar-2008 / 17:10 Mesaj konusu: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
Bu görüntü Garanti Bankası Flexi kredi kartına özgü tasarımım. Onaylamış ve göndermişlerdi, bugün elime geçti. Üstteki resimde belki tam belli değil ama orjinal tasarımım aşağıdaki gibi.
Sağ köşede Baba ile çektirdiğim resmi gördünüz değil mi?
Gördüğünüz Kart tasarımımda biraz değişiklik olmuş. Beyaz fonlar mor renge çevrilmiş, pek hoş olmamış. Ayrıca kartın kalitesi biraz düşük...
Garanti bankası kredi kartarınızı bu şekilde istediğiniz gibi Flexi karta çevirebilirsiniz. Talep eden arkadaşlarımız için kart tasarımı yapabilirim. Yalnız önemli bir nokta varki tasarımınıza ekleyeceğiniz resim eğer bir sanatçıya ait ise sanatçı ile çektirdiğiniz resminizi koymanız gerekiyor. Baba ile çektirdiğiniz bir resim yoksa ve Baba'nın resmini tasarımınıza koyarsanız kabul edilmiyor.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
|
|
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 06-Mar-2008 / 18:21 Mesaj konusu: Re: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
güzel olmuş valla..ama yokki müslüm babaylan resmimiz bizde yaptırak ..olsun bendeki flexi kartta galatasaray sarı kırmızı.. 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 06-Mar-2008 / 19:49 Mesaj konusu: |
|
|
evet bu karttan haberim var ama ne yazıkki benim de babayla çekişmiş resmim yok olsaydı yaptırırdım çok iyi düşünmüşsün bilal kardeşim güzel olmuş
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
KILICBEY
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Mar-2008 / 23:13 Mesaj konusu: |
|
|
süper bişeymiş ama babayla bi resmimiz yokki
_________________ Sıla mı gurbet mi adını sen koy... |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-Mar-2008 / 04:19 Mesaj konusu: Cevap: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
BENİMDE RESMİM VAR BABA İLE NASI YAPTIRDIN ABİ BİZE BİLGİ VERSEN DİYORUM BU ARADA SÜPER OLMUŞ
|
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-Mar-2008 / 04:24 Mesaj konusu: Cevap: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
evet daha önce bana göstermiştin bende en kısa zaman da bu kartan almayı düşünüyorum
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
yusufum68
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 07-Mar-2008 / 04:58 Mesaj konusu: Cevap: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
fotomantoj olmazmı? bana bu saatten sonra banka değiştireceksiniz şimdi. 
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez. |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 07-Mar-2008 / 05:04 Mesaj konusu: Cevap: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
valla cok güzel olmuş ne diyim öhö öhö. pardon kıcık tuttuda..
sanada bu yakışır derim .güle güle kredi borcu öde ..
eyvallaahhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 07-Mar-2008 / 06:46 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
| clgnsedat demiş ki: | BENİMDE RESMİM VAR BABA İLE NASI YAPTIRDIN ABİ BİZE BİLGİ VERSEN DİYORUM BU ARADA SÜPER OLMUŞ |
Flexi karrta başvuruyorsunuz eğer kart başvurunuz onaylanırsa birkaç gün içinde tasarladığınız resmi gönderiyorsunuz ve basıp yolluyorlar. Eğer Garanti Bonus kredi kartınızda varsa Flexi'ye çeviriyorlardı sanırım.
| yusufum68 demiş ki: | fotomantoj olmazmı? bana bu saatten sonra banka değiştireceksiniz şimdi.  |
Olur olur, aslında aklıma gelmedi değil yusuf abi.
| babacan1102 demiş ki: | valla cok güzel olmuş ne diyim öhö öhö. pardon kıcık tuttuda..
sanada bu yakışır derim .güle güle kredi borcu öde ..
eyvallaahhh |
Ne borcu hele bismillah P535 geliyor desene 
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
En son Admin tarafından 08-Mar-2008 / 04:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
|
|
 |
usta33
Aktif Üye

|
Tarih: 07-Mar-2008 / 14:43 Mesaj konusu: Cevap: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
bu ghaberi tv de ilk izlediğimde benimde aklıma gelmişti babanın esmini bastırmak. bilal seninkide çok güzel olmus tasarım. ya banada bi tasarım yap bbankaya gidim yeniletim şu kartı
_________________ gönlünüz gönlümüzdür |
|
|
|
 |
mlx2031
Aktif Üye

|
Tarih: 07-Mar-2008 / 17:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
arkaşım kart gerçekten süper olmuş iyi günlerde kullan fakat işin acemisi oldugundan heral kart numarasını gizlemişsin iti var çakalı var dikkatli olmak lazım.ben böyle bir kart yaptırcakm olsam bi album kapagını yaptırırdım en sevdigim albüm. 
|
|
|
|
 |
rifatbaba47
Üye

|
Tarih: 07-Mar-2008 / 17:30 Mesaj konusu: Cevap: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
helal olsun usta hayırlı olsun...
|
|
|
|
 |
seydemin
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 08-Mar-2008 / 17:06 Mesaj konusu: |
|
|
muhteşemsin 
|
|
|
|
 |
Alayina-Baba
Üye

|
Tarih: 10-Mar-2008 / 20:17 Mesaj konusu: re: |
|
|
heyyytt bee karta bak :d :d :d walla çok süper olmuş hatta çok kıyak güle güle harcamalar we odemelerr 
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 10-Mar-2008 / 20:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
| mlx2031 demiş ki: | arkaşım kart gerçekten süper olmuş iyi günlerde kullan fakat işin acemisi oldugundan heral kart numarasını gizlemişsin iti var çakalı var dikkatli olmak lazım.ben böyle bir kart yaptırcakm olsam bi album kapagını yaptırırdım en sevdigim albüm.  |
Kart üstündeki numara bana ait değil. Albüm kapağının onay alacağını sanmıyorum...
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
zekibaba
Üye

|
Tarih: 13-Mar-2008 / 07:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
kart gerçekten çok süper ve şekil olmuş hayırlı olsun iyi günlerde kullan
_________________ Sonumuz Ayrılmakmış... |
|
|
|
 |
BozKurt07
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Mar-2008 / 05:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
vay vay abi süper olmuş hayırlı olsun.bende alacam sadece müslüm babanın resmi olacak üstünde. 
_________________ ~~inadına müslüm baba~~ |
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 15-Mar-2008 / 05:17 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
yakışırrr hayırlı olsun eyvallah....
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Mar-2008 / 06:02 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
vay vay kart çok şekil olmuş güle güle kullan kredi kartı işleri beni bozsada resim çook güzel
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
kadirbaba
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 15-Mar-2008 / 17:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba Kart - Kredi Kartı dediğin böyle olur. |
|
|
bizm resmimiz bile yok nerde kredi kartı yaptırak:D
|
|
|
|
 |