Tarih: 04-Tem-2010 / 11:31 Mesaj konusu:
alman demiş ki:
Kusura bakmayın eğer yanlış konuşursam kafam biraz güzel ondan şimdiden peşin peşin söyleyim yani
henüz daha 19 yaşındayım ama hayata küsmüş biriyim geleceğimden umutsuzum.bu genç yaşta ağardı saçlarım.
benim derdim bir kız sevdin hayatımda herşeyden çok.ve o kız için neler yapmadımki ama kızın hep söylediği laf aynıdı hayir...yani o yaptıklarımı başka bir kıza yapsaydım kölem olurdu.o hep hayır dedikce ben kendimi Es*** rakıy şarap içtim durmadan sonra evdekilerle aram bozuldu evden kovuldum 3 ay sokakta kaldım.aç gezdim sokaklarda.polislerden dayakmı yemedik..ama genede tek istediğim bir az olsun sevdiğim kızdan sevgi ama onuda allah bana çok gördü.ama aldığım cvp hep aynı hayir..ama ben gene yılmadım ve onu sevdim..başkasıyla çıktı..gittim ayırdım o çocuktan.ne kadar sevmiyom desemde olmuyor işte genede seviyorum.her ne kadar alemde sözümüz geçsede bir türlü kalbime söz geçiremiyorum.
eyyy vefasiz alem
illa küpemiz mi olsun düşük belmi giyek popmu dinleyek topmu olak
anlamadım gitti bu kızlar nasıl böyle insanları sever.ben delikanlıca sevdim onu ama onun istediği özellikler bende mevcut değil
eyyy mÜslÜmcÜ alemİ bana bİr cevap verİn.....
babalar İsyandaysa evlatlar ne yapsin
İbo dinledim isyan ettim
selahattin dinledim Es*** çektim
babayi dinledim beyaz kefeni giydim
benden başka birini seviyorsan saklama
her derdin çaresi var boşa kürek sallamaa demiş babamız takma kafana