|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
muslum71sukru
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Oca-2008 / 03:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
yasayamadım,mahsun kul,tövbe ettim
|
|
|
|
 |
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 01-Oca-2008 / 17:25 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
en alıcı ısyankar parcası benım ıcın sensız hayat yerın dıbıne batsın sensız acan gonul sararsınsensız bu can bu bedenı ne yapsınnn.
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 01-Oca-2008 / 18:35 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcas |
|
|
| nacves demiş ki: | | en alıcı ısyankar parcası benım ıcın sensız hayat yerın dıbıne batsın sensız acan gonul sararsınsensız bu can bu bedenı ne yapsınnn. |
bu parça hakan gürsesin
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
41Muslumcu41
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 12-Oca-2008 / 20:19 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar pa |
|
|
bana sorarsanızda Küskünüm,Günahkar Oldum,Herşey Yalan,Yaşayamadım ve Gitti şarkılarıdır..
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 12-Oca-2008 / 20:45 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar pa |
|
|
umutsuz hayat,dinleyin geceler,usandım gecelerden,canımı vereceğim,isyanlardayım,çilekeş yaşamak istemiyorum,ah gelde içme............ 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
mslmbb
Yeni Katılımcı

Kayıt: Dec 11, 2007 Mesajlar: 14 Nereden: baba nerede biz orada isyankar ankrlı
|
Tarih: 12-Oca-2008 / 21:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
haberimiz yok parçası parçalıyor müslüm babamızın.
GECECİ
_________________ kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım |
|
|
|
 |
nacves

|
Tarih: 13-Oca-2008 / 03:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
adını sen koy,senden vazgecmem,yıllar utansın,gunahkar oldum,vb secım yapılabılımı kı?
...nacves... |
|
|
|
 |
nacves

|
Tarih: 03-Mar-2008 / 17:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
unuttum bılsın,bosaymıs meger,bır kadeh daha ver.......
...nacves... |
|
|
|
 |
ne_yazar47
Üye

|
Tarih: 05-Mar-2008 / 21:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
yasayamadım, gönül nikahı, küskünüm...
_________________ kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa..... |
|
|
|
 |
zekibaba
Üye

|
Tarih: 13-Mar-2008 / 07:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
denedim, ağlatan yıllar , dinleyin geceler ,gökyüzü , küskünüm ve daha sayamadım niceleri
_________________ Sonumuz Ayrılmakmış... |
|
|
|
 |
eser_k
Aktif Üye

|
Tarih: 13-Mar-2008 / 14:28 Mesaj konusu: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce han |
|
|
Benim kaderim, dinleyin geceler, yıkıla yıkıla
_________________ Aldana Aldana Ögrendim Artık . . . |
|
|
|
 |
malatyali
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 13-Mar-2008 / 20:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
senin hasretin varken bu şehirde yaşanmaz
|
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 15-Mar-2008 / 01:41 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
yaşayamadım-küskünüm-tanrım beni keşke yaratmasaydın-öğrenemedim-acımasız dünya-kısmetim kapanmış-unutamadım-günahkarmı doğdum-yaşamanın kuralı-sende kalmış-tövbe ettim-yaktın beni dünya-denedim-sabah
işte ahvalimiz-usandım-allah muhtaç etmesin-bir kadeh daha ver-
amma yazmışım yav kaptırdım bi an kendimi pardon 
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
BozKurt07
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Mar-2008 / 03:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
en başta isyankar,usandım gecelerden ve ceza şarkısı.
_________________ ~~inadına müslüm baba~~ |
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Mar-2008 / 04:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
okadar çok varki ama beni çok etkileyenlerden bir kaçtanesi yaşayamadım,anlatamadım,haberimiz yok,aklı yok,aglattı kader,hayat arkadaşı,köşe kapmaca,üstüme düşme benim,ibadet maziden biri.......bunlar birkaçtanesi bana kalsa hepsini yazacam 
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
crazyeagle
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 28-Mar-2008 / 06:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
kullarına kul yaratmıs,mahsun kul
|
|
|
|
 |
efkan
Üye

|
Tarih: 28-Mar-2008 / 06:49 Mesaj konusu: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce han |
|
|
sende kalmıs
dinleyin geceler
yaşamalısın
ölürdüm uğrunda
|
|
|
|
 |
nacves

|
Tarih: 22-Nis-2008 / 13:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
yıkıla yıkıla,yaktın benı dunya,bagrı yanık
...nacves... |
|
|
|
 |
isyankar_arif
Üye

|
Tarih: 02-Eyl-2008 / 17:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
arkadaslar isyankar parcalarımız demişssiniz herkes görüşünü yazmıs iyi hosta ibadetin sende kalmısın bir gülsen yeterin neresi isyan parcaları ben onu anlamadım bana göre en isyankar parcası yasayamadım o parcayı günde 100 kere dinleyebilirim diğerleri ise anlatamadım küskünüm tövbe ettim maziden biri tanrım beni keşke yaratmasaydın acımasız dünya kalles dünya mahsun kul
eyvallah
|
|
|
|
 |
kafkasmurat
Üye

|
Tarih: 02-Eyl-2008 / 23:18 Mesaj konusu: Cevap: Baba'nın En Can Alıcı İsyankar Parçası Hangisi? |
|
|
itirazım varrrrrr
_________________ muslumcu.murat@hotmail.com-KAFKAS-ÇARŞAMBALI. |
|
|
|
 |