Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu
Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Yazar Mesaj
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: berlin-gaziantep
MesajTarih: 01-Mar-2008 / 06:44    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu

babadir,ne yaparsa yakisir.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 01-Mar-2008 / 08:16    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve

baba ne diyelim yapar mı yapar görelim bakalım yorumu o zaman yaparız

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: KAHRAMANMARAŞ
MesajTarih: 01-Mar-2008 / 15:09    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu

Filmin bi bölümüne bakmış değilim ama Müslüm Baba oynarsa kacırmam bölümlerini Very Happy

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Ufka uzanan yoldan
MesajTarih: 02-Mar-2008 / 05:45    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu

Müslüm Gürses in sözkonusu dizi de oynayacak iddiası hakkında
www.panafilmforum.com adlı sitede yorumlar yapılmış.
bu konuyla ilgili olarak aklı selim mesajlar da var,fakat olumsuz hatta dozunu aşan mesajlar oldukça yoğunlukta.hatta bazı KENDİNİ bilmezler çok uç noktalarda yorum belirtmiş.
Müslüm Gürses ve müslümcülük hakkında çok ağır ithamlar mevcut.
GEREKEN TEPKİ VERİLSİN.
HEMDE şiddetle...

Ali Tekintüre
Kullanıcı profilini gör
ozersahin
Üye
Üye

Nereden: Zongulak/İzmir
MesajTarih: 02-Mar-2008 / 20:00    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve

benimde yıllardır takip ettiğim bir dizi birde müslüm baba girerse ALLAH derim ne diycem başka... ama banada bu haber hiç inandırıcı gelmedi ama inşallah aslı vardır.
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 02-Mar-2008 / 20:03    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu

valla benim için süpriz olmadı babanın bu dizi işi ben böyle bi dizide babanın oynayabileceğini hep düşünüyodum istiyodum açıkcası.müslüm baba yıllardır hem gündemde bi insan ama şu son zamanlarda gerek albumuyle gerekse yapmış olduğu reklamlarla dahada gündemde oldu.bu dizi müslüm babanın gelişiyle bi rekor daha kırar bence.sabırsızlıkla bekliyorum hadi hayırlısı Smile
Kullanıcı profilini gör
sessiz_cocuk12
Üye
Üye

MesajTarih: 02-Mar-2008 / 21:35    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu

Valla inşallah baba onar dizide...Sabırsızlıkla bekliyorum..
Kullanıcı profilini gör
yorgun05
Üye
Üye

Nereden: diye sorma gidiciyim amca
MesajTarih: 02-Mar-2008 / 22:54    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu

aslında guzel olur ama babaya polatın rolu yakısır bas rol oynaması lazım Wink
Kullanıcı profilini gör
esrarli__gozler
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: Adana/Kiremithane
MesajTarih: 03-Mar-2008 / 01:14    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve

ama olurda polat bi yanlış yapar müslüm babayı öldürürse bende onu öldürürüm... :d

ex-arab

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 03-Mar-2008 / 03:08    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve

kurtlar vadisi dizisini hep izlemişimdir, hatta bazı aralar tam müslüm babalık dizi diyordum allah inandırsın. Bekleyelim görelim, eminim ki; reyting rekorları müslüm baba ile ikiye katlanacak. saygılar

Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 03-Mar-2008 / 07:05    Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu

damar02 demiş ki:
Müslüm Gürses in sözkonusu dizi de oynayacak iddiası hakkında
www.panafilmforum.com adlı sitede yorumlar yapılmış.
bu konuyla ilgili olarak aklı selim mesajlar da var,fakat olumsuz hatta dozunu aşan mesajlar oldukça yoğunlukta.hatta bazı KENDİNİ bilmezler çok uç noktalarda yorum belirtmiş.
Müslüm Gürses ve müslümcülük hakkında çok ağır ithamlar mevcut.
GEREKEN TEPKİ VERİLSİN.
HEMDE şiddetle...
abi o siteye girdim ama bi türlü babnın olduğu kısmı bulamadım.
Kullanıcı profilini gör
nacves

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 03-Mar-2008 / 15:08    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve

cok guzel bır haber sabırsızlıkla beklıyorum.....kutlar vadısını ızlemem ama;muslum baba olunca hıc kacırmamm...

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
BozKurt07
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Yayladan...
MesajTarih: 09-Mar-2008 / 23:25    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve

oo bi olursa süper olur inşallah Smile
Kullanıcı profilini gör
suskun_ahmet56
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 10-Mar-2008 / 00:04    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu

Babaya yakışır baba rolü oynamak bekleyip görmek gerekir baba herzaman en iyisine layıktır kurtlar vadisi dizisini çok severim babayıda orda görebileceğim içinde çok mutluyum
Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 10-Mar-2008 / 03:03    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu

ben haberi okuyunca çok heyecanlandım ama bence baba diziye çok yakışacak zaten baba birde dizede babaların babası olacak pekte güzel olacak babamıza yakışır çok sevindim ama inşallah babayı dizide vurmazlar:(( o zaman çok üzülürüm

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 10-Mar-2008 / 03:07    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu

mahmut kardeşim nasılsın? ( damar02) görüşmeyeli seni özledim msn nen devamlı kapalı telefonunda bende yok sana ulaşamıyorum nasılsın ortadaki resimde olan abimiz kim??

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 10-Mar-2008 / 19:33    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu

karaaliler demiş ki:
mahmut kardeşim nasılsın? ( damar02) görüşmeyeli seni özledim msn nen devamlı kapalı telefonunda bende yok sana ulaşamıyorum nasılsın ortadaki resimde olan abimiz kim??

suat bey burası haberleşme yeri degil .
konuyu saptırmayalım..
ortadaki rahmetli yavuz taner hocadır ..

eyvallahhh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
zekibaba
Üye
Üye

Nereden: Beşiktaş
MesajTarih: 13-Mar-2008 / 08:06    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu

baba bu diziye girer en kral şekildede oynar girerse adamlarına şu büyük iskenderi öldürttürür ve başa kendisi geçer böle tam bi baba şeklinde olur böle gelişirse süper olur

o sitede yapılan veya ukala insanların kendini bilmez yorumları artık çok canımı sıkmaya başladı benim bu yüzden nizahlara başladım artık baba brr dedi diye birsürü kendini bilmez konuştu bu seferde rol alacak diye ötenler var iyide bu insanları bu kadar geren bu insanlara giren çıkan ne anlamıyorum baba gibi sanata 40 yılınıu vermiş ulu bir üstad hakkında 3 kuruşluk insanların nedir bu konuşması siz gidin gavurun müziğini bu ülkeye ihanet edenlerin yanlısı olanların müziklerini dinleyin satılmışlar ama baba hakkındada ağzınızı açmayın

Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 13-Mar-2008 / 19:10    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu

zekibaba güzel senaryo Wink Belkide en yüksek makam ihtiyarlar heyetinde çıkar, gönlümüz öyle mi istiyor desek ne desek Rolling Eyes

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: acımasız dünya
MesajTarih: 15-Mar-2008 / 01:26    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu

diziyi hala bekliyoruz eyvallah ta bide film vardı babanın hayatı acaba o noldu yada ne zaman gösterime girecek bilgisi olan varmı? eyvallah

Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering