Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
Yazar |
Mesaj |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 01-Mar-2008 / 06:44 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
babadir,ne yaparsa yakisir.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 01-Mar-2008 / 08:16 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
baba ne diyelim yapar mı yapar görelim bakalım yorumu o zaman yaparız
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
eser_k
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Mar-2008 / 15:09 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
Filmin bi bölümüne bakmış değilim ama Müslüm Baba oynarsa kacırmam bölümlerini 
_________________ Aldana Aldana Ögrendim Artık . . . |
|
|
|
 |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 02-Mar-2008 / 05:45 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
Müslüm Gürses in sözkonusu dizi de oynayacak iddiası hakkında
www.panafilmforum.com adlı sitede yorumlar yapılmış.
bu konuyla ilgili olarak aklı selim mesajlar da var,fakat olumsuz hatta dozunu aşan mesajlar oldukça yoğunlukta.hatta bazı KENDİNİ bilmezler çok uç noktalarda yorum belirtmiş.
Müslüm Gürses ve müslümcülük hakkında çok ağır ithamlar mevcut.
GEREKEN TEPKİ VERİLSİN.
HEMDE şiddetle...
_________________ Hiç bir kadın şarkı sözü yazmaya değmez.
O kadar yoğun sevgiye layık insanı nerede bulacaksın!
Ali Tekintüre |
|
|
|
 |
ozersahin
Üye

|
Tarih: 02-Mar-2008 / 20:00 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
benimde yıllardır takip ettiğim bir dizi birde müslüm baba girerse ALLAH derim ne diycem başka... ama banada bu haber hiç inandırıcı gelmedi ama inşallah aslı vardır.
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 02-Mar-2008 / 20:03 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
valla benim için süpriz olmadı babanın bu dizi işi ben böyle bi dizide babanın oynayabileceğini hep düşünüyodum istiyodum açıkcası.müslüm baba yıllardır hem gündemde bi insan ama şu son zamanlarda gerek albumuyle gerekse yapmış olduğu reklamlarla dahada gündemde oldu.bu dizi müslüm babanın gelişiyle bi rekor daha kırar bence.sabırsızlıkla bekliyorum hadi hayırlısı 
|
|
|
|
 |
sessiz_cocuk12
Üye

|
Tarih: 02-Mar-2008 / 21:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
Valla inşallah baba onar dizide...Sabırsızlıkla bekliyorum..
|
|
|
|
 |
yorgun05
Üye

Kayıt: Jan 09, 2008 Mesajlar: 32 Nereden: diye sorma gidiciyim amca
|
Tarih: 02-Mar-2008 / 22:54 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
aslında guzel olur ama babaya polatın rolu yakısır bas rol oynaması lazım 
|
|
|
|
 |
esrarli__gozler
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Jan 09, 2005 Mesajlar: 512 Nereden: Adana/Kiremithane
|
Tarih: 03-Mar-2008 / 01:14 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
ama olurda polat bi yanlış yapar müslüm babayı öldürürse bende onu öldürürüm... :d
_________________ En güzel gözler Esrarlı Gözler
En güzel baba Müslüm Baba |
|
|
|
 |
ex-arab

|
Tarih: 03-Mar-2008 / 03:08 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
kurtlar vadisi dizisini hep izlemişimdir, hatta bazı aralar tam müslüm babalık dizi diyordum allah inandırsın. Bekleyelim görelim, eminim ki; reyting rekorları müslüm baba ile ikiye katlanacak. saygılar
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 03-Mar-2008 / 07:05 Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
damar02 demiş ki: | Müslüm Gürses in sözkonusu dizi de oynayacak iddiası hakkında
www.panafilmforum.com adlı sitede yorumlar yapılmış.
bu konuyla ilgili olarak aklı selim mesajlar da var,fakat olumsuz hatta dozunu aşan mesajlar oldukça yoğunlukta.hatta bazı KENDİNİ bilmezler çok uç noktalarda yorum belirtmiş.
Müslüm Gürses ve müslümcülük hakkında çok ağır ithamlar mevcut.
GEREKEN TEPKİ VERİLSİN.
HEMDE şiddetle... | abi o siteye girdim ama bi türlü babnın olduğu kısmı bulamadım.
|
|
|
|
 |
nacves

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 03-Mar-2008 / 15:08 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
cok guzel bır haber sabırsızlıkla beklıyorum.....kutlar vadısını ızlemem ama;muslum baba olunca hıc kacırmamm...
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
BozKurt07
Aktif Üye

|
Tarih: 09-Mar-2008 / 23:25 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: [color=black]müslüm baba ve |
|
|
oo bi olursa süper olur inşallah 
|
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Mar-2008 / 00:04 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
Babaya yakışır baba rolü oynamak bekleyip görmek gerekir baba herzaman en iyisine layıktır kurtlar vadisi dizisini çok severim babayıda orda görebileceğim içinde çok mutluyum
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Mar-2008 / 03:03 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
ben haberi okuyunca çok heyecanlandım ama bence baba diziye çok yakışacak zaten baba birde dizede babaların babası olacak pekte güzel olacak babamıza yakışır çok sevindim ama inşallah babayı dizide vurmazlar:(( o zaman çok üzülürüm
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Mar-2008 / 03:07 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
mahmut kardeşim nasılsın? ( damar02) görüşmeyeli seni özledim msn nen devamlı kapalı telefonunda bende yok sana ulaşamıyorum nasılsın ortadaki resimde olan abimiz kim??
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
babacan1102

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 10-Mar-2008 / 19:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
karaaliler demiş ki: | mahmut kardeşim nasılsın? ( damar02) görüşmeyeli seni özledim msn nen devamlı kapalı telefonunda bende yok sana ulaşamıyorum nasılsın ortadaki resimde olan abimiz kim?? |
suat bey burası haberleşme yeri degil .
konuyu saptırmayalım..
ortadaki rahmetli yavuz taner hocadır ..
eyvallahhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
zekibaba
Üye

|
Tarih: 13-Mar-2008 / 08:06 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
baba bu diziye girer en kral şekildede oynar girerse adamlarına şu büyük iskenderi öldürttürür ve başa kendisi geçer böle tam bi baba şeklinde olur böle gelişirse süper olur
o sitede yapılan veya ukala insanların kendini bilmez yorumları artık çok canımı sıkmaya başladı benim bu yüzden nizahlara başladım artık baba brr dedi diye birsürü kendini bilmez konuştu bu seferde rol alacak diye ötenler var iyide bu insanları bu kadar geren bu insanlara giren çıkan ne anlamıyorum baba gibi sanata 40 yılınıu vermiş ulu bir üstad hakkında 3 kuruşluk insanların nedir bu konuşması siz gidin gavurun müziğini bu ülkeye ihanet edenlerin yanlısı olanların müziklerini dinleyin satılmışlar ama baba hakkındada ağzınızı açmayın
_________________ Sonumuz Ayrılmakmış... |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 13-Mar-2008 / 19:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
zekibaba güzel senaryo Belkide en yüksek makam ihtiyarlar heyetinde çıkar, gönlümüz öyle mi istiyor desek ne desek 
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 15-Mar-2008 / 01:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba ve kurtlar vadisi pusu |
|
|
diziyi hala bekliyoruz eyvallah ta bide film vardı babanın hayatı acaba o noldu yada ne zaman gösterime girecek bilgisi olan varmı? eyvallah
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |