Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Nedir bu arabesk düşmanlığı
Nedir bu arabesk düşmanlığı

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Geri Dönüşüm [Çöp Kutusu]
Yazar Mesaj
serkanvan
Üye
Üye

Nereden: VAN
MesajTarih: 04-Oca-2008 / 17:04    Mesaj konusu: Nedir bu arabesk düşmanlığı

Herkese selamlar arkadaşlar belki haberiniz olmuştur yeni çıkan yasalardan bir sürü yasak var ve bunların içinde bana göre en ağırı olan toplu taşıma araşlarında "ARABESK" müziğin yasaklanmasıdır. Ya arkadaşlar nedir bu arabesk düşmanlığı kime ne yaptıki yasaklıyor bu adamlar... Madem öyleyse araçlardaki teypleri söktürsünler belki ben pop,rack..vs dinlemek istemiyorum bana neden haksızlık yapılıyorki , şimdi bi minübüste 12 yolcu varsa bunların 7 si Arabesk sevmesin ya geri kalanı belki türkü,pop,sanat müziği sevmeyen vardır peki ya bunların hakları ne olacak .... ve neden sadece arabesk yasaklanıyor anlamadım gitti bu işin mantığını çözen varsa cevap yazsın lütfen Mad Mad Mad

Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 04-Oca-2008 / 17:12    Mesaj konusu: Re: Nedir bu arabesk düşmanlığı

Ab Uyum yasası konusunda bu konuyu tartışıyoruz kardeş. Yanlış bu konuda bir yanlışlık var, sadece arabesk yada Baba yasaklanmıyor, toplu taşıma araçlarında müzik kalkıyor Arabesk kategorisi değil. Ab Uyum yasası konusundan devam edebiliriz.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Geri Dönüşüm [Çöp Kutusu]
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering