|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
asiceecee_44
Üye

|
Tarih: 28-Arl-2007 / 23:41 Mesaj konusu: Baba'nın En Can Alıcı İsyankar Parçası Hangisi? |
|
|
[b]evet arkadaslar baba muslumun ısyankar parcası can alıcı parcası hangısı yorumlarınız için sımdıden tesekkurler.........!!!11
_________________ yaşamanın kuralı nefes almaksa eger ızdırap dolu canım demekkı yaşıyormuş |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 29-Arl-2007 / 00:11 Mesaj konusu: Re: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce hangıs |
|
|
yaşayamadım,yaşanacak gibi değil,mahsun kul,isyankar...
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 29-Arl-2007 / 01:06 Mesaj konusu: Re: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce hangıs |
|
|
tanrım beni keşke yaratmasaydın mahsun kul isyankar yaktın beni dünya küskünüm öğrenemedim ...
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
tutkum
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 29-Arl-2007 / 01:51 Mesaj konusu: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce han |
|
|
aldığım nefese cana küskünüm bncee
|
|
|
|
 |
KILICBEY
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Arl-2007 / 16:49 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
isyanım var,yaşayamadım,küskünüm,yıkıla yıkıla
|
|
|
|
 |
isyankar_17_90
Üye

|
Tarih: 30-Arl-2007 / 02:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
saolsın ceylan bu forum forumun ıcın benımde degısmez bılen bılır ama bılmeyen olur SEV YETER tek gecer.saygılarımla
_________________ en güzel gözler esrarlı gözler
esrarlı gözler bir tek seni özler....... |
|
|
|
 |
arslanbeylihaka
Aktif Üye

Kayıt: Aug 31, 2006 Mesajlar: 437 Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
|
Tarih: 30-Arl-2007 / 03:55 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
gelmiş geçmiş en isyan şarkı kullarına kul yaratmış şarkısıdır bide öğrenemedim
|
|
|
|
 |
esrarli__gozler
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Jan 09, 2005 Mesajlar: 512 Nereden: Adana/Kiremithane
|
Tarih: 30-Arl-2007 / 04:49 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
faydası yok ve bir durak görmüyorum
_________________ En güzel gözler Esrarlı Gözler
En güzel baba Müslüm Baba |
|
|
|
 |
asiceecee_44
Üye

|
Tarih: 30-Arl-2007 / 05:23 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
saolasınız arkadaslar paylasımınız için
_________________ yaşamanın kuralı nefes almaksa eger ızdırap dolu canım demekkı yaşıyormuş |
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 30-Arl-2007 / 05:23 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
merhamet dileme benden , aşkımız öldü sevgilim , bu benim kaderim , küskünüm , baana göre hepsi aslından sygılar
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
isyankar_17_90
Üye

|
Tarih: 30-Arl-2007 / 05:41 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
sen saol ceylan böyle basarılarının devamını dılerız.saygılarımla
_________________ en güzel gözler esrarlı gözler
esrarlı gözler bir tek seni özler....... |
|
|
|
 |
tikimento
Üye

|
Tarih: 30-Arl-2007 / 18:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
ağlattı kader-kul kuldan beter-itirazim var-günahkarmi doğdum-sefil aşk
|
|
|
|
 |
KRaLL_3444
Üye

|
Tarih: 30-Arl-2007 / 18:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
her şarkısı ayrı bi anlam ve mana taşıyo kardeş...
herkesin yazdıkları şarkılar farklıdır.
müslümcülerin kendisinde bi şeyler bulduğu şarkılar vardır.kendisine özgü şarkılardır onlar...
Mesela ben AhMeT_44 kardeşim sayesinde Müslüm baba yı tanıdım..
bana dinlettiği ilk şarkılar
1-Aklı yok
2-Acımasız Dünya
3-Haberimiz yok
dinledim ve tabiri caizse kitlendim şarkılara ve o gün bugün Müslüm Baba yı severek dinliyorum...
şimdi gelelim senin soruna...
En anlamlısı:Esrarlı Gözler
En damarı(sevgili için):Bir Gülsen Yeter
En damarı:Aklı yok ve yaşamanın kuralı
sevgi ve saygılarımla...
|
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 30-Arl-2007 / 22:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
bence en can alıcı şarkıları 1:gitti 2:aldatılanlar 3:içmek çare değil 4:esrarlı gözler saygılar...
_________________ Yar dediğin kadir kıymet bilmeli
Sevildiği kadar o da sevmeli
Bir sebep olmalı bir de nedeni
Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP |
|
|
|
 |
DAGISTAN
Üye

|
Tarih: 30-Arl-2007 / 22:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
usta neyazar aldıgım cana sana küskünüm kimbilir sevenler nedüsler gördü bense gözlerimi yummadım halla uyanma zamanı
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk... |
|
|
|
 |
orhann
Üye

|
Tarih: 30-Arl-2007 / 23:18 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
yıkıla yıkıla-tövbe etim-aşlarda pazarda satılır olmuş-bir kadın tanıdım-aglatı kader-ne yazar-bir durak görmüyorum-ceza-nazar değdi dünyama
SAYGILARIMLA (BABAYA SELAM DAMAR DEVAM)
_________________ her gün isyanım var benim kadere ne güldürdü ne öldürdü bir kere cehenem dertleri var cenetimde ben yaşarken ruhum öldü içimde: |
|
|
|
 |
ahmet42
Üye

|
Tarih: 31-Arl-2007 / 02:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
seninle cehennem ödüldür bana sensiz cennet bile sürgün sayılır bence
|
|
|
|
 |
rotasiz
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 31-Arl-2007 / 06:02 Mesaj konusu: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce han |
|
|
yaranamadım,çekemez oldum,kısmetim kapanmış,acılı sevda,sebepsiz ayrılık,ağlanmazmı sensiz geçen günlere... bunlar can alıcı şarkılarından sadece birkaçı bence.....!
|
|
|
|
 |
asiceecee_44
Üye

|
Tarih: 31-Arl-2007 / 23:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce |
|
|
kral_3444 eywallah saolsın gardas sanırım malatyalısın topragamsın yanı paylasımın için saol yunus gardas tesekkur edelım yanlız bırakmadığın için hepinize canı gonulden saygı duyuyorum arkadaslar SAYGILARIMLA VELHASILKELAM BABA MUSLUMDEN GERISI YALAN
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:
kral_3444 eywallah saolsın gardas sanırım malatyalısın topragamsın yanı paylasımın için saol yunus gardas tesekkur edelım yanlız bırakmadığın için hepinize canı gonulden saygı duyuyorum arkadaslar SAYGILARIMLA VELHASILKELAM BABA MUSLUMDEN GERISI YALAN
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 54 saniye sonra yollandı..:
|
|
|
 |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 01-Oca-2008 / 00:22 Mesaj konusu: Cevap: baba muslumun en can alıcı isyankar parcası sızce han |
|
|
tanri istemezse albümünden ögrenemedim sarkisi.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |