Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm baba show tv'de (18.12.2007)
müslüm baba show tv'de (18.12.2007)
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Yazar Mesaj
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 19-Arl-2007 / 17:59    Mesaj konusu: Re: müslüm baba show tv'de (18.12.2007)

işyerinde tv olmadığı. için..bende sırf müslüm babayı izlemek için işyerini kapattım.. Laughing..gerçekten güzel programdı..niran ünsal a,hakketiği gibi konustuguna inanıyorum..cocuk hakkında..bu arada bizi bilgilendirdiği için mahmut kardesime teşekkür ederim.. Wink ..saygılar..

Üye
Üye

MesajTarih: 19-Arl-2007 / 18:48    Mesaj konusu: Re: müslüm baba show tv'de (18.12.2007)

gerçekten güseldi babayla resim çekilme ve konuşma fırsatı buldum gerçekten çok sıcak kanlı bi insan bu vesile ile babayla tanışmışta oldum iyiki bu program olmuş mahmut abiye çok teşekkür ediyorum haber verdiği için
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 19-Arl-2007 / 19:14    Mesaj konusu: Yanıt: Re: müslüm baba show tv'de (18.12.2007)

canerozkan demiş ki:
gerçekten güseldi babayla resim çekilme ve konuşma fırsatı buldum gerçekten çok sıcak kanlı bi insan bu vesile ile babayla tanışmışta oldum iyiki bu program olmuş mahmut abiye çok teşekkür ediyorum haber verdiği için

ah ah kardesim istanbulda oturduğunuz için çok sanşlısınız valla..senin adına sevindim kardeşim.. Wink olsun be yeterki yürekler bir olsun..eyvallah.. Wink

Üye
Üye

Nereden: iSTaNBuL
MesajTarih: 19-Arl-2007 / 19:29    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: müslüm baba show tv'de (18.12.2007)

yav babaya var ya tabiri caizse deli oluyorum o biçim seviyorum nasıl insanın hayatta idealleri olur doktor olmak sevdiği kızla evlenmek vs benim de en büyük hayallerimden biri babamızı görmek elini öpmek kısa bir muhabbet etmek ve bir fotoğraf çektirmek bu hayalime ulaşsam var ya hayatı tam anlamıyla yaşadım demektir ama nasıl yapabilirim programlarına giden babamıza ulaşabilen ağabeyler yardımcı olsanız irtibata geçsek de beni de yanınıza sıkıştırsanız var ya acayip sevaba girersiniz bu konuda yardım bekliyorum

Üye
Üye

Nereden: türk?ye
MesajTarih: 19-Arl-2007 / 20:14    Mesaj konusu: Yanıt: Re: müslüm baba show tv'de (18.12.2007)

canerozkan demiş ki:

Evet Dün kardesımle beraber muslum babanın katıldıgı programa gıdecektık ama malum ist trafıgı sıkkısıklık nedenıyle gıdemedık ama babanın cıkısını bekledık yaklasık iki bucuk uc saat hava soguktu baya ama ıcımızdekı baba askı o soguk havayı unuturdu bıze ılk basta kapıda guvenlıkler resım cekmemnın yasak oldugunu soledı ama bız vazgecmedık resım cekmek ıcın her seyı goze aldık tekrar guvenlıgın yanına gıttık ne yaptık ettık ıkna ettık babnın cıkmasına 5 dk vardı heycanımız artmıstı Smile baba cıktı bız sok olduk bır ınsan bu kadarmı karızma olur tv de gorundugunden cok farklı bırı boyu cok uzun cokda yakısıklıydı sıra resım cekılme faslına geldı babayla resım cekıldık baba elını omuzuma attı cok heycanlandım nıhayetınde resım cekıldık o an anlatılmaz yasamak lazım halen ınanamıyorum hayal gıbı gelıyor
baba arabısına bınerken baba senı sevıyoruz dedım babada sagolun varolun dedı ve ayrıldı ıns tum muslumcu kardeslerım ve abbılerım bu heycanı yasar resım cekılır aslında anlatacak cok sey var ama form yetmez sozcuklere Smile
saygılarr

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 19-Arl-2007 / 20:41    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: müslüm baba show tv'de (18.12.2007)

yok yok bu böyle olmayacak istanbula gitmem babayı en azından uzaktanda olsa görmem lazım yoksa siz anlattıkca çatlıcam valla.. Laughing Rolling Eyes Wink

Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 19-Arl-2007 / 20:48    Mesaj konusu: Re: müslüm baba show tv'de (18.12.2007)

Bu haberimizde kaçıran arkadaşlarımız veya tekrar izlemek isteyenler için tüm kayıtları ekledim.
Bende işte olduğum için izleyemedim ama dün çeviri sırasında izledim. Orkestra uyumlu, Baba neşeli sonuç Muhteşem!
bu arada resim çekilen arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, darısı diğer Müslümcü kardeşlerimizin başına. kimsesizkul, dediğin gibi babanın boyu uzun omuzlar dik, yakından daha da güzel oluyor yahu.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
orhann
Üye
Üye

MesajTarih: 19-Arl-2007 / 22:59    Mesaj konusu: Re: müslüm baba show tv'de (18.12.2007)

s.a babayı bende izledim ama programı tam izleyemedim dışarı çıkmam lazımda zaten işyerinde izliyorum ama çok güzel geçti program gördüğüm kadarıyla baba dağıttı ortalıgı

Üye
Üye

MesajTarih: 20-Arl-2007 / 00:53    Mesaj konusu: Re: müslüm baba show tv'de (18.12.2007)

ewet admin doğru söylüyor soner abide anlatmış yakından çok değişik abi artık birlik zamanı bi yere davetli olunca buluşup gideriz artık darısı kardeşlerimizin başına
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 23-Arl-2007 / 03:45    Mesaj konusu: Yanıt: Re: müslüm baba show tv'de (18.12.2007)

canerozkan demiş ki:
ewet admin doğru söylüyor soner abide anlatmış yakından çok değişik abi artık birlik zamanı bi yere davetli olunca buluşup gideriz artık darısı kardeşlerimizin başına

amin kardesimm aminn inşallah..darısı başımıza valla.. Laughing

Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering