|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Mp3 İstekleriniz |
| Yazar |
Mesaj |
Blueman023
Üye

|
Tarih: 10-Arl-2007 / 18:52 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
GÜLE güle git albümünde bulunan nedense ve bu insanlar adlı parçaları arıyorum. Paylaşırsanız sevinirim. Sonsuz teşekkür ve saygılar sunuyorum.
|
|
|
|
 |
karaduman
Üye

|
Tarih: 10-Arl-2007 / 18:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
müslüm babanın bagrıyanık filiminde söyedigi vayle canım şarkısını paylaşırsanız sevinirim
|
|
|
|
 |
yadeler
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-Arl-2007 / 21:04 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
abi size zahmet çığlık parçası varsa onuda yükleyinn
öncden anlamazsın herşey hosyna ghider son-ra ah çekersin çığlığın boşa gider
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 10-Arl-2007 / 21:27 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| Blueman023 demiş ki: | | GÜLE güle git albümünde bulunan nedense ve bu insanlar adlı parçaları arıyorum. Paylaşırsanız sevinirim. Sonsuz teşekkür ve saygılar sunuyorum. |
buyur kardesim istedigin sarkılar:
nedense:
http://www.mediafire.com/?ayc3nwsmwit
bu insanlar
http://www.mediafire.com/?7gntvxanz4s
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 14 dakika sonra yollandı..:
| yadeler demiş ki: | abi size zahmet çığlık parçası varsa onuda yükleyinn
öncden anlamazsın herşey hosyna ghider son-ra ah çekersin çığlığın boşa gider |
buyur kardesim::
çıglık:
http://www.mediafire.com/?8yj1n9jgzyy
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
yadeler
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-Arl-2007 / 21:31 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
abiler cıglık parcasını yüklerseniz sewinirimmm satgılarımlaa
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Arl-2007 / 21:35 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| yadeler demiş ki: | | abiler cıglık parcasını yüklerseniz sewinirimmm satgılarımlaa |
bi sarkı için bikaç kez mesaj yazmana gerek yok bir mesaj yazar beklersin varsa mutlaka
eklenir... yukarda upload ettim indirebilirsin..
|
|
|
 |
yadeler
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-Arl-2007 / 21:52 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
kusura bakma bendaha acemiyimm af buyurr amcaoğluu
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Arl-2007 / 21:56 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| yadeler demiş ki: | | kusura bakma bendaha acemiyimm af buyurr amcaoğluu |
anladım kardeş sorun degil.. ..kuralları okursan sorun yasamazsın kardesim o açıdan dedim. bu arada madem yenisin aramıza hoşgeldin kardeşim..
|
|
|
 |
kurt000253
Aktif Üye

|
Tarih: 11-Arl-2007 / 00:34 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
mahsun_kul kardeşim babadan unutulmak şarkısı varsı upload etsen çok beyhude olur 
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Arl-2007 / 01:21 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleri |
|
|
| kurt000253 demiş ki: | mahsun_kul kardeşim babadan unutulmak şarkısı varsı upload etsen çok beyhude olur  |
buyur kardesim istedigin şarkı keyifle dinle:
http://www.mediafire.com/?8yj1n9jgzyy
|
|
|
 |
kurt000253
Aktif Üye

|
Tarih: 11-Arl-2007 / 02:08 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstek |
|
|
mahsun_kul kardeşim eyvallahta sen babanın çığlık şarkısının linkini yolamışın yoksa canın sağolsun yaw 
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Arl-2007 / 02:23 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp |
|
|
| kurt000253 demiş ki: | mahsun_kul kardeşim eyvallahta sen babanın çığlık şarkısının linkini yolamışın yoksa canın sağolsun yaw  |
var kardesim o şarkıda var..yoğun iş temposu işte o kadar karısıklık olur yani idare et:lol:
buyur kardesim istediğin şarkı:
unutulmak:
http://www.mediafire.com/?evwymbbgf9g
|
|
|
 |
kurt000253
Aktif Üye

|
Tarih: 11-Arl-2007 / 02:27 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap |
|
|
doğrudur yoğun iş temposu adamın aklı uçuo arada ama saolasın şarkı tmmdır ellerine sağlık senide yorduk 
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Arl-2007 / 02:39 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt |
|
|
| kurt000253 demiş ki: | doğrudur yoğun iş temposu adamın aklı uçuo arada ama saolasın şarkı tmmdır ellerine sağlık senide yorduk  |
hiç önemli değil kardeş zorla degil yürekten isteyerek yaptık keyifle dinle keyifle kal kardesim 
|
|
|
 |
karaduman
Üye

|
Tarih: 11-Arl-2007 / 03:27 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Y |
|
|
mahsun kul kardeşim kusura bakma babadan bagrıyanık filminde söyledigi vayle canım parçasını istemiştim varsada yoksada teşekkürler 
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Arl-2007 / 04:34 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt |
|
|
| karaduman demiş ki: | mahsun kul kardeşim kusura bakma babadan bagrıyanık filminde söyledigi vayle canım parçasını istemiştim varsada yoksada teşekkürler  |
kardes bende bagrıyanık filmi yok izlemedim hiç..sarkıyıda hatırlayamıyorum..en azından youtubeden bakta hangi bölümde oldugunu söyle bana girip bakayım youtube den dinleyeyim sarkıyı eger varsa yollarım..ama isim olarak elimdeki arsivde yok..belki vardırda ismi de degisikte olabilir.. 
|
|
|
 |
Erfan
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
|
|
|
 |