|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Mp3 İstekleriniz |
| Yazar |
Mesaj |
dracula
Yeni Üye

|
Tarih: 06-Arl-2007 / 03:27 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp |
|
|
| mahsun_kul_028 demiş ki: | evet dracula kardes bi karısıklık olmus akşam kafası işte 2. ve 3. link ayni bak yaprak dökümü şarkısının (boş kaldı ellerim) geçen bölümü şöyle...
(boş kaldı ellerim) açık kollarım bir çiçek açmadı ümit dallarım kederle geçiyor şimdi her anım..
ben başkada bilmiyorum kardeş al bak bakalım bumu eger degilse inşallah başka bir arkadaş yardımcı olur kardeşim
|
sagol varol
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 06-Arl-2007 / 03:37 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp |
|
|
[/quote]
sagol varol[/quote]
eywallah kardesim sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
noname_02
Yeni Üye

|
Tarih: 06-Arl-2007 / 04:15 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
beyler bir sarkı dinledim radyoda sözleri şöyleydi yanlış hatırlamıyorsam ''sevmek sevilmek ne güzel,hayat yaşamaya değer'' diye yanlıslıgı olabilir varsa bu sarkı ya da sözleri buna benzeyen sarkı upload ederseniz sevinirim.
|
|
|
|
 |
mmcbrothers
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-Arl-2007 / 04:59 Mesaj konusu: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
Arkadaşlar,Kardeşler Bende Yeni Üyeyim de..
Bana "Gece Demem" Parcası Lazım..
Rica Etsem Buraya Koyarmısınız 
|
|
|
|
 |
dracula
Yeni Üye

|
Tarih: 06-Arl-2007 / 08:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
arkadaslar ben zaten 3 mp3 hakkimi kullandim, ama simdi belki basit gibi gorunucek ama bana bir kac tane kaset kapaklari lazim:
esrarli gozler (kaset) bir kac cesitli kapagi olmasi lazim eger varsa birisi eklerse cok sevinirim
ve ex- arap bir ara "kral ve prensleri" diye bir kapagi sunmustu onunda linki varsa ve verirse cok sevinirim. simdiden tesekkurler.
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 06-Arl-2007 / 17:14 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| noname_02 demiş ki: | | beyler bir sarkı dinledim radyoda sözleri şöyleydi yanlış hatırlamıyorsam ''sevmek sevilmek ne güzel,hayat yaşamaya değer'' diye yanlıslıgı olabilir varsa bu sarkı ya da sözleri buna benzeyen sarkı upload ederseniz sevinirim. |
buyur kardesim bak dinle bakalım dedigin sarkı bu olabilirmi
sevmek ne güzel:
http://www.mediafire.com/?edidtg1zm4g
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 6 dakika sonra yollandı..:
| mmcbrothers demiş ki: | Arkadaşlar,Kardeşler Bende Yeni Üyeyim de..
Bana "Gece Demem" Parcası Lazım..
Rica Etsem Buraya Koyarmısınız  |
hoşgeldin kardesim aramıza buyur istediğin şarkı keyifle dinle
gece demem:
http://www.mediafire.com/?e0j1bx5ozxd
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 24 dakika sonra yollandı..:
| dracula demiş ki: | arkadaslar ben zaten 3 mp3 hakkimi kullandim, ama simdi belki basit gibi gorunucek ama bana bir kac tane kaset kapaklari lazim:
esrarli gozler (kaset) bir kac cesitli kapagi olmasi lazim eger varsa birisi eklerse cok sevinirim
ve ex- arap bir ara "kral ve prensleri" diye bir kapagi sunmustu onunda linki varsa ve verirse cok sevinirim. simdiden tesekkurler. |
kardeş istegin olan esrarlı gözler albüm kapagını albümleri ve şarkı sözleri bölümüne ekledim ordan indirebilirsin.. 
|
|
|
 |
mmcbrothers
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-Arl-2007 / 23:42 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
Eyvallah..Sagolasın.
_________________ Senin Geçtiğin Yollardan Geçmeyeceğim..
Senin İçtiğin Kadehten İçmeyeceğim... |
|
|
|
 |
pala07
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-Arl-2007 / 01:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
merhaba
boludağı yokuştur parçasını yayınlarsanız çok makbule geçecek
saygılarımla
pala07
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 2 dakika sonra yollandı..:
BOLUDAĞI YOKUŞTUR PARÇASINI KOYARSANIZ SEVİNİRİM ELLERİNİZE SAĞLIK
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-Arl-2007 / 02:05 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| pala07 demiş ki: | merhaba
boludağı yokuştur parçasını yayınlarsanız çok makbule geçecek
saygılarımla
pala07
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 2 dakika sonra yollandı..:
BOLUDAĞI YOKUŞTUR PARÇASINI KOYARSANIZ SEVİNİRİM ELLERİNİZE SAĞLIK |
buyur kardeşim istediğin şarkı
bolu dağı yokuştur:
http://www.mediafire.com/?a152mh1ide7
|
|
|
 |
noname_02
Yeni Üye

|
Tarih: 07-Arl-2007 / 02:27 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
eywallah sağolasın aradığım sarkı bu işte 
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-Arl-2007 / 03:55 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| noname_02 demiş ki: | eywallah sağolasın aradığım sarkı bu işte  |
önemli değil kardesim keyifle dinle 
|
|
|
 |
isyankarantep
Aktif Üye

|
Tarih: 07-Arl-2007 / 18:31 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
meraba( mahsun_kul) kardeşim geçen bi şarkı yollamıstın bana aglanmazmı sensiz geçen günlere bozuk çalıyo düzgün link olanı varsa eklermisin bide çivi çiviyi söker adlı parçayı istemiştim ilgine teşekkürler eyvallah...
_________________ ....en sonunda beni isyankar ettin.... |
|
|
|
 |
enmuslumcu
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-Arl-2007 / 19:27 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
arkadaşlar bana ecele sitem parçası lazım yardımcı olursanız memnun olurum rahmi abi selamlar...
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-Arl-2007 / 21:31 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| enmuslumcu demiş ki: | | arkadaşlar bana ecele sitem parçası lazım yardımcı olursanız memnun olurum rahmi abi selamlar... |
buyur kardesim istediğin şarkı:
ecele sitem:
http://www.mediafire.com/?ewu50uameem
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 3 dakika sonra yollandı..:
| isyankarantep demiş ki: | | meraba( mahsun_kul) kardeşim geçen bi şarkı yollamıstın bana aglanmazmı sensiz geçen günlere bozuk çalıyo düzgün link olanı varsa eklermisin bide çivi çiviyi söker adlı parçayı istemiştim ilgine teşekkürler eyvallah... |
kardeş ağlanmazmı sarkısında ses hafif kısıktır elimde olan bu diğer şarkıyıda bulunca paylaşacagım aklımda... 
|
|
|
 |
erginn16
Üye

|
Tarih: 08-Arl-2007 / 00:06 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz |
|
|
slm arkadaşlar bi isteğim olacasak yine sizlerden bi babanın sevdiğim bi şarlısı var fakat ismini bilmiyorum nakararında geçen söz ise "sonumuz sevgilim ayrılkmakmış boş yere ağlamanın faydası yok" bu şarkının linkini eklerseniz sevinirim...
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Arl-2007 / 00:19 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 İstek |
|
|
| erginn16 demiş ki: | | slm arkadaşlar bi isteğim olacasak yine sizlerden bi babanın sevdiğim bi şarlısı var fakat ismini bilmiyorum nakararında geçen söz ise "sonumuz sevgilim ayrılkmakmış boş yere ağlamanın faydası yok" bu şarkının linkini eklerseniz sevinirim... |
buyur kardesim istediğin şarkı:
faydası yok:
http://www.mediafire.com/?cfznfmcired
|
|
|
 |
isyankarantep
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Arl-2007 / 01:38 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 İ |
|
|
saollasın kardeşim eyvallah..
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 41 dakika sonra yollandı..:
kardeşlerim muhittin seçnin bi şarkısı var allah vergisi müslüm gürsesin varmı böle bi parçası varsa paylaşırsanız sevinirim
_________________ ....en sonunda beni isyankar ettin.... |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Arl-2007 / 05:21 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap |
|
|
| isyankarantep demiş ki: | saollasın kardeşim eyvallah..
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 41 dakika sonra yollandı..:
kardeşlerim muhittin seçnin bi şarkısı var allah vergisi müslüm gürsesin varmı böle bi parçası varsa paylaşırsanız sevinirim |
selam kardesim bu şarkıyı muhittin seçen okumuş..bu şarkıyı müslüm baba okumamıştır...müslüm baba nın böyle bir şarkısı yoktur... 
|
|
|
 |
erginn16
Üye

|
Tarih: 08-Arl-2007 / 15:12 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: C |
|
|
eyw mahsun kul kardeşim saol
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Arl-2007 / 17:22 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt |
|
|
| erginn16 demiş ki: | | eyw mahsun kul kardeşim saol |
önemli değil kardesim.. 
|
|
|
 |