Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?
BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 29, 30, 31  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Yazar Mesaj
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 25-Ksm-2007 / 19:33    Mesaj konusu: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

esrarlı gözler kasetiyle babayla tanıştık ve ayrılmaz iki dost olduk Smile

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: izmir
MesajTarih: 25-Ksm-2007 / 23:16    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

kardeşler ben baba,yı ilk olarak ceza-yağmurlu bir günde doğdum anamdan-şarkısıyla tanıdım.şimdi tüm şarkılarını ezbere bılırım.ama ben bir tanrı ne yapsın hastasıyım.mılyon kez dınledım hala dınlerım.asla bıkmam.baba bu ya bıkılır mı. :d
Kullanıcı profilini gör
_kurtulus_
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 22-Arl-2007 / 19:22    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

Herkese slm ve hayırlı bayramlar. Kalfam "al şu parayı git...BABA' nın kaseti çıkmış al gel" dedi. Ulan bu adamdan ne anlıyolar falan derken kaseti aldım. O kasette "Nerden Bilsinler" parçası vardı. Müslüm Baba' yı o gün tanıdım. Çok şükür çocukluk ve lise yıllarımda lakabım Müslüm Baba oldu (bu övünmekse evet övünyom). Hepiniz Allah' a emanet olun..

noname_02
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22-Arl-2007 / 22:56    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

Ben Müslüm Gürses'in ilk bir gülsen yeter adlı parcasıyla tanıdım fakat su anda yıllar utansın sarkısı favorimdir daima dinlerim bıkmadan
Kullanıcı profilini gör
mazidekibiri
Üye
Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 22-Arl-2007 / 23:15    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

Haberimiz yok şarkısıyla tanıdım baba yı, sonra bağımlılık yaptı 15 senedir mutlaka 3-4 saat dinliyorum baba'yı.

VASİYET: Ölürsem baba'dan önce
Söyleyin Müslüm Gürses'e
Sela'mı o okusun.
Kullanıcı profilini gör
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana kebap :)
MesajTarih: 22-Oca-2008 / 02:04    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

babayı ikl nerden bilsinler şarkısı ile tanıdım iyikide dinlemişim o şarkıyı

Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP
Kullanıcı profilini gör
sedatesin
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mardin
MesajTarih: 22-Oca-2008 / 02:21    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

ben muslum babayı ilk dinletiğim parça hasret rüzgarı ve sonra bir fırtına kopacak parçasını dinlemiştim
saygılar ve sevgililer sizin paylaşımlarınz içinde tşkler

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: izmir
MesajTarih: 22-Oca-2008 / 06:20    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

unutamadım,yıllar utansın,ben senin kulun muyun

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 8 dakika sonra yollandı..:

düşüren kim bu aşkı dillerden dile isyan edr oldum şansa kadere
Kullanıcı profilini gör
mslmbb
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: baba nerede biz orada isyankar ankrlı
MesajTarih: 22-Oca-2008 / 23:22    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

aklı yok parcası müslüm babanın yıktı yaktı beni.daha nice parçaları var tabi hepsıni saygı ve sevgiyle dinlerim.tek yol müslüm baba başka yol yok [gececi]

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 23-Oca-2008 / 16:58    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

su daglarda kar olsaydım albumu ve adını sen koy parcasıyla hayatıma anlam kazandı.

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
alper_kadersiz
Üye
Üye

Nereden: adana
MesajTarih: 24-Oca-2008 / 05:06    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

seni yazdım kalbime ondan sonra aldanma cocuksun mahsun yüzüne böle de devam ettii gıdıorr bıkmadan usanmadan...
Kullanıcı profilini gör
isyankar_arif
Üye
Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 24-Oca-2008 / 05:27    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

ilk maziden biri parçasıyla tanıdım ve favori parçalarımdan biridir yas 12ydi bende ilk bu parcayı tanırken yas 20 oldu saçlara baktım ufak ufakta olsa beyazlamalar olmus
Kullanıcı profilini gör
babacan1102

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 24-Oca-2008 / 08:50    Mesaj konusu: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

(CEZA) ömrüme verilen bu ceza niye...

EYVALLAHHHH

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
bbrrrr
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 24-Oca-2008 / 15:57    Mesaj konusu: Re: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

babayı ilk ölmeden öldürdümle dinledim(mezara girmeme luzum kalmadı)
babamda Müslüm Gürses hayranı oNun sayesinde Babayı tanıdık Dinlioruz
Kullanıcı profilini gör
DeRBeDeR_63
Üye
Üye

Nereden: HaRRaN OvAsI / iSTaNBuL
MesajTarih: 03-Şub-2008 / 11:50    Mesaj konusu: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

İlk Defa Sev Yeter'İ Dinledim Müslüm Baba'Dan

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: istanbul
MesajTarih: 18-Şub-2008 / 05:20    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

etme bulma dünyası ozaman ilkokul beşe gidiyordum senden vazgeçmem albümü yeni çıkmıştı
Kullanıcı profilini gör
BozKurt07
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Yayladan...
MesajTarih: 15-Mar-2008 / 04:07    Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

benim babam müslümcü olduğu için ilk hangi şarkısını dinlediğimi bilmiyorum. babam ben bebekken ağladığımda isyankar şarkısını çalıyomuş bende ses çıkarmıyomuşum Cool

Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17-Mar-2008 / 22:23    Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

seni kalbime gömdüm
Kullanıcı profilini gör
yillar_utansin
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 18-Mar-2008 / 07:47    Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

xarizmatic demiş ki:
xarizmatic demiş ki:
miqrop demiş ki:
kardeşlerim ben baba'yı ilk olarak "dağlarda kar olsaydım" şarkısıyla tanıdım ve hala o gün bugündür bıkmadan dinlerim...damardan selamlar

ilk dinlediğim şarkısı esrarlı gözler

sonra zalim ve yaranamadım
ben babayı nerelerdesin 1995 veya 1996 da çıkardığı nerelerdesin kasediylen hayranlığım artdı abim koyu müslümcü ordan gelir benimde müslüm baba hayranlığım gerisini sorma gitsin zaten Wink

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 18-Mar-2008 / 11:27    Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...?

Bende Babamızı dinlemeye adını sen koy-gitme-unutmadım sarkılarıyla baslamıstım.Sürekli bu 3 sarkıyı dinlerdim.sonra lise yıllarında müslümbabam hayat felsefem oldu.Belki inanmazsınız ama cüzdanım sag köşesinde babamın resmi war sol tarafta müslüm babanın resmı war.Kaset kapagının resmıni koydum süper oldu.Müslümbabanın resmini cüzdanımda görenler anlamsız sekilde gülüyorlar bende onlara gülüyorum. Very Happy

Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 29, 30, 31  Sonraki
20. sayfa (Toplam 31 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering