|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Ksm-2007 / 19:33 Mesaj konusu: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
esrarlı gözler kasetiyle babayla tanıştık ve ayrılmaz iki dost olduk 
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
yoksun
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-Ksm-2007 / 23:16 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
kardeşler ben baba,yı ilk olarak ceza-yağmurlu bir günde doğdum anamdan-şarkısıyla tanıdım.şimdi tüm şarkılarını ezbere bılırım.ama ben bir tanrı ne yapsın hastasıyım.mılyon kez dınledım hala dınlerım.asla bıkmam.baba bu ya bıkılır mı. :d
|
|
|
|
 |
_kurtulus_
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 22-Arl-2007 / 19:22 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
Herkese slm ve hayırlı bayramlar. Kalfam "al şu parayı git...BABA' nın kaseti çıkmış al gel" dedi. Ulan bu adamdan ne anlıyolar falan derken kaseti aldım. O kasette "Nerden Bilsinler" parçası vardı. Müslüm Baba' yı o gün tanıdım. Çok şükür çocukluk ve lise yıllarımda lakabım Müslüm Baba oldu (bu övünmekse evet övünyom). Hepiniz Allah' a emanet olun..
_________________ Nerdeysen Bir Haber Gönder
Diğer Yarım Yanında Kalmış |
|
|
|
 |
noname_02
Yeni Üye

|
Tarih: 22-Arl-2007 / 22:56 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
Ben Müslüm Gürses'in ilk bir gülsen yeter adlı parcasıyla tanıdım fakat su anda yıllar utansın sarkısı favorimdir daima dinlerim bıkmadan
|
|
|
|
 |
mazidekibiri
Üye

|
Tarih: 22-Arl-2007 / 23:15 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
Haberimiz yok şarkısıyla tanıdım baba yı, sonra bağımlılık yaptı 15 senedir mutlaka 3-4 saat dinliyorum baba'yı.
_________________ ''Kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa, düşmez kalkmaz bir Allah unutma sakın evlat''
VASİYET: Ölürsem baba'dan önce
Söyleyin Müslüm Gürses'e
Sela'mı o okusun. |
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 22-Oca-2008 / 02:04 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
babayı ikl nerden bilsinler şarkısı ile tanıdım iyikide dinlemişim o şarkıyı
_________________ Yar dediğin kadir kıymet bilmeli
Sevildiği kadar o da sevmeli
Bir sebep olmalı bir de nedeni
Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP |
|
|
|
 |
sedatesin
Yeni Üye

|
Tarih: 22-Oca-2008 / 02:21 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
ben muslum babayı ilk dinletiğim parça hasret rüzgarı ve sonra bir fırtına kopacak parçasını dinlemiştim
saygılar ve sevgililer sizin paylaşımlarınz içinde tşkler
_________________ sevdikçe sayende günahkar oldum... |
|
|
|
 |
muslumcugenc35
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 22-Oca-2008 / 06:20 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
unutamadım,yıllar utansın,ben senin kulun muyun
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 8 dakika sonra yollandı..:
düşüren kim bu aşkı dillerden dile isyan edr oldum şansa kadere
|
|
|
|
 |
mslmbb
Yeni Katılımcı

Kayıt: Dec 11, 2007 Mesajlar: 14 Nereden: baba nerede biz orada isyankar ankrlı
|
Tarih: 22-Oca-2008 / 23:22 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
aklı yok parcası müslüm babanın yıktı yaktı beni.daha nice parçaları var tabi hepsıni saygı ve sevgiyle dinlerim.tek yol müslüm baba başka yol yok [gececi]
_________________ kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım |
|
|
|
 |
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 23-Oca-2008 / 16:58 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
su daglarda kar olsaydım albumu ve adını sen koy parcasıyla hayatıma anlam kazandı.
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
alper_kadersiz
Üye

|
Tarih: 24-Oca-2008 / 05:06 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
seni yazdım kalbime ondan sonra aldanma cocuksun mahsun yüzüne böle de devam ettii gıdıorr bıkmadan usanmadan...
|
|
|
|
 |
isyankar_arif
Üye

|
Tarih: 24-Oca-2008 / 05:27 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
ilk maziden biri parçasıyla tanıdım ve favori parçalarımdan biridir yas 12ydi bende ilk bu parcayı tanırken yas 20 oldu saçlara baktım ufak ufakta olsa beyazlamalar olmus
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 24-Oca-2008 / 08:50 Mesaj konusu: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
(CEZA) ömrüme verilen bu ceza niye...
EYVALLAHHHH
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
bbrrrr
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-Oca-2008 / 15:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
babayı ilk ölmeden öldürdümle dinledim(mezara girmeme luzum kalmadı)
babamda Müslüm Gürses hayranı oNun sayesinde Babayı tanıdık Dinlioruz
|
|
|
|
 |
DeRBeDeR_63
Üye

Kayıt: Nov 24, 2007 Mesajlar: 60 Nereden: HaRRaN OvAsI / iSTaNBuL
|
Tarih: 03-Şub-2008 / 11:50 Mesaj konusu: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
İlk Defa Sev Yeter'İ Dinledim Müslüm Baba'Dan
_________________ ஐ◄███▓▒░░(¯`•مروان•´¯)░░▒▓███►ஐ |
|
|
|
 |
rest58
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Şub-2008 / 05:20 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
etme bulma dünyası ozaman ilkokul beşe gidiyordum senden vazgeçmem albümü yeni çıkmıştı
|
|
|
|
 |
BozKurt07
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Mar-2008 / 04:07 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
benim babam müslümcü olduğu için ilk hangi şarkısını dinlediğimi bilmiyorum. babam ben bebekken ağladığımda isyankar şarkısını çalıyomuş bende ses çıkarmıyomuşum 
_________________ ~~inadına müslüm baba~~ |
|
|
|
 |
ultrAsabi
Yeni Üye

|
Tarih: 17-Mar-2008 / 22:23 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
seni kalbime gömdüm
|
|
|
|
 |
yillar_utansin
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Mar-2008 / 07:47 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
| xarizmatic demiş ki: | | xarizmatic demiş ki: | | miqrop demiş ki: | | kardeşlerim ben baba'yı ilk olarak "dağlarda kar olsaydım" şarkısıyla tanıdım ve hala o gün bugündür bıkmadan dinlerim...damardan selamlar |
ilk dinlediğim şarkısı esrarlı gözler |
sonra zalim ve yaranamadım | ben babayı nerelerdesin 1995 veya 1996 da çıkardığı nerelerdesin kasediylen hayranlığım artdı abim koyu müslümcü ordan gelir benimde müslüm baba hayranlığım gerisini sorma gitsin zaten 
_________________ ŞEREFSİZ DOSTUM OLACAĞINA ŞEREFLİ DÜŞMANIM OLSUN DAHA İYİ ? |
|
|
|
 |
adebayor777
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Mar-2008 / 11:27 Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
Bende Babamızı dinlemeye adını sen koy-gitme-unutmadım sarkılarıyla baslamıstım.Sürekli bu 3 sarkıyı dinlerdim.sonra lise yıllarında müslümbabam hayat felsefem oldu.Belki inanmazsınız ama cüzdanım sag köşesinde babamın resmi war sol tarafta müslüm babanın resmı war.Kaset kapagının resmıni koydum süper oldu.Müslümbabanın resmini cüzdanımda görenler anlamsız sekilde gülüyorlar bende onlara gülüyorum. 
_________________ Bu Dünyada Değil Değil Mahşerde Bile Ağlanmaz mı Sensiz Geçen Günlere |
|
|
|
 |